16

Анонимен

преди 6 дни

предполагайки че имат стандартен на височина плот няма как да стигне толкова високо само. Живея в Англия и тук ти предлагат безплатен курс за родители, на който научихме неща от сорта на да се оставят врящи неща само на вътрешните котлони и с дръжката винаги към стената, контактите да се сменят с такива с копче за изключване, да не се оставят метални фиби по пода, щото може да бръкне с тях и тн - реално дребни неща, за които не се замисляш преди да имаш деца.

15

Ти да видиш,

преди 6 дни

бебе се самозаляло с вряла вода. Бебе на 9 месеца няма как да се залее само,освен ако е оставено без надзор до врялата вода и да е имало нещо ,което да дръпне и водата да го залее.При всички случаи виновни са родителите,да не изкарват бебето виновно. Дано се оправи детенцето!

14

Анонимен

преди 6 дни

Не може да се самозалее бебе. Родителите могат да кажат каквото си искат. Родителите не са се грижили за детето, за да влезе то в горещата вода.

13

Айще

преди 6 дни

Детето искаше да прави спагети на негу

12

Повиквателна за мола

преди 6 дни

Родителите като са постоянно на телефоните така става.

11

Анонимен

преди 6 дни

Се заля а не самозаля. Слаби сте по български език. Срамота.

10

манго

преди 6 дни

да даме матриал за друго?

9

анонимен

преди 6 дни

на 9 месеца ходи -вие чувате ли се

8

батее,

преди 6 дни

ново ша прайти ли?

7

Анонимен

преди 6 дни

ми така е, като "отглеждат" децата като им връчват смартфоун на възраст под година видяло е някой как си излива кофа с вода на главата и решило и то

6

Анонимен

преди 6 дни

бебето се е уплашило, да не би бат бойко па да стане премиер. не е имало достъп до бензин и запалка да се самозапали като много преди него, за това е прибягнало до тенджерата с вряла вода

5

Анонимен

преди 6 дни

Родителите и роднините ще се закълнат, че бебето е виновно за инцидента, така че разследването е излишно. Как бебе самичко успява да стигне до котлон и да преобърне тенджера с вряща вода? Това вече е в сферата на фантастиката. Но за маалата можем да се обзаложим, от екзотичните ще да е.

4

то малките не са

преди 6 дни

умни . гледало е майката как ходи на котлона и е юрнало . момчетата са палави . ако е цялото в белези и със смъкната кожа да го остави на социалните .

3

Ами

преди 6 дни

Бебе на 9 месеца? Да ходи, да се изправи на печка с котлони, които обикновено са на височина 90см и да се САМОзалее? Не ми се връзва. А тези писачи тука, може ли да спрат да слагат САМО пред всяко глагол, дали ще е се ЗАЛЯЛО или САМОЗАЛЯЛО, смисълът не се променя!

2

Аха

преди 6 дни

Бебе на 9 месеца било др самозаляло. Я дайте снимка на бразилката майка.

1

Lina

преди 6 дни

Бебетата нямат способността да се " самозаливат", ," самонаблюдават", " самообслубват" ," самоотглеждат"