82

Реалист

преди 6 дни

Да натовариш в багажника на Passat-а консерви Русенско варено и Кюфтета с боб, както и двулитровки Пиринско, не значи, че отиваш на почивка, а значи, че отиваш там, където не може да си позволиш. Ако нямаш пари за хубав хотел, качествена храна, чадър и шезлонг, по-добре работи повече, вместо да си почиваш, за да можеш поне догодина да си почиваш като бял човек!

81

Анонимен

преди 6 дни

Всичко около това Аспарухово и моста е обвито в мистерия и корупция от времето на Тошо! Затова там е място за мошеници. Накрая ще излезе, че Аспарух никога не е бил на това място. Измислени истории за прабългари.

80

Балкантурист

преди 6 дни

Един път повичка в чужбина - цял живот почивка в чужбина.

79

Анонимен

преди 6 дни

Едва ли са и дали сметката в края на дена. Тия неща се плащат предварително. Т.е. са и казали 30 лв. и тя се е съгласила. Можеше и да откаже нали? Да има и по-евтини плажове, но са и по мизерни нали? Защо не си купи чадър и да отиде в безплатната зона на плажа като повечето хора?

78

Шоп

преди 6 дни

Е па да оди у Гърция, там че и дадат чадър и шезлонг без пари сигурно, оти е убава бугарка!

77

Анонимен

преди 6 дни

Да ходи да копа кукуруза безплатно на сянка :)))

76

до 75

преди 6 дни

Явно скучаете в някои курорти и населени места, та Албена и Кранево са ви трън в очите. В интерес на истината Северното Черноморие от години предлага доста повече спокойствие и чисти плажове. Тръбата, за която толкова говориш, е тръба от пречиствателна станция, която е заустена вътре в морето. Пречистена вода, а не фекална тръба, каквито има в Слънчев бряг, Несебър и Созопол. Не малка разлика, нали. А Албена май бяха единствения курорт, в който имат собствена лаборатория за контрол на качеството

75

Анонимен

преди 6 дни

Само да отговоря на рекламното лице Димитров, дето здраво се пеняви тук, може бо "безплатно". Та, днес от управата на Албена тържествено заявяват, че те си имат собствена лаборатория и сами ще си вземат проби от водата и ще обявяват на сайта си те и само те дали има замърена вода. Един вид "ние сме, вервайте ни!". И няма да чакат някакви си национални лаборатории и РЗИ-та да им казват дали водата е чиста. Айде де....кви са те че да ни съсипват сезона.

74

Бай Ганьо из Европа

преди 6 дни

Те и в Гърция вдигнаха ръце от българските се.ля.ци., които пълнят багажника с консерви и бира от Лидл и после висят цял ден на плажа, поръчвайки едно фрапе за 4 човека.

73

Добруджанец

преди 6 дни

Интересно, хотел на 2 години е избиран за втора поредна година за хотел номер 1. Ами качеството струва пари и хората са си го заслужили. Прекрасни условия, прекрасни медицински специалисти, прекрасни процедури и качествена храна от български ферми на собственика на хотела. Не е реклама, факт е. Цените никак не са евтини, ама си заслужават за всеки, който е опитал.

72

САМО ПИТАМ

преди 6 дни

ПРИ ОБЛАЧНО ВРЕМЕ ПЛАЩА ЛИ СЕ СЯНКАТА ИЛИ САМО ШЕЗЛОНГА

71

до Доко Доко

преди 6 дни

Доко, Доко, ами то на много места в България има плажове с безплатни чадъри и шезлонги от хотела - Албена, Златни пясъжи, Поморие, Слънчев бряг и други. С много богати закуски и вечери, с халати, халвии и други. И както в Гърция, така и в България си ги плащаш. Даром не идва нищо в живота, освен сиренцето в капана за мишки. Ако нямаш 100 лева за нощувка в хубав хотел в България, върви в Миконос, там цените са по 3. Ама не ми сравнявай Неа Врасна или Дидим със Созопол.

70

Седераст до Добруджа

преди 6 дни

В твоята празна глава Каса ди фиоре може да е номер 1.Става точно за един път! А село Кранево предлага прах, мръсотия и разкопани улици в повече.

69

Иван

преди 6 дни

20 лева струва един чадър в Практикер! Купувате си чадър и не плащате нищо повече! Аз така направих! В крайна сметка чадърите и шезлонгите по плажовете са частна собственост, никой не е длъжен да ви ги предоставя без пари, след като плаща концесионна такса на държавата!

68

Доко

преди 6 дни

В момента съм в хотел на брега на морето, с осигурени чадъри и шезлонги на гостите на хотела, а ако не искате на плажа, имам три басейна с морска вода с предостатъчно чадъри и шезлонги за всички. Кърпи за плаж дават на рецепция, а бара е на разположение цял ден. Има много богата закуска и вечеря, със доста автентични местни специалитети. За автомобила ми има голям паркинг със сянка. А водата в морето е....незнам с какво да я сравня. Познайте къде съм? Ще подскажа - няма такова място в БГ...

67

Димитров

преди 6 дни

Не обичам лъжците и клеветниците, аз бях там пред уикенда и видях сам. А вие откровено клеветите, в което няма нищо мъжко. Ама явно сте свикнали да заработвате по лесния начин, ама без грам достойнство. Не е реклама, това е реалността - изкарах един супер уикенд там. Говоря с факти, а не наизуст. Ако искаш мога да ти приложа и снимки, да видиш пълния плаж и щастливите хора там.

66

Анонимен

преди 6 дни

До ГризелДа, обаче това ще съсипе бизнеса и на самите хотелиери, ресторантьори, занаятчии, магазини и т.н. и ще имат по-малко туристи, ако цените на плажната ивица са високи или ако трябва да се плаща за чадър на плажна ивица. Трябва някой да въведе ред.

65

Аз

преди 6 дни

Поне било чисто.... В Аспарухово.... Хахайайаха по-голяма ссмешка не бях чувала!

64

Добруджанец

преди 6 дни

Тук се клевети Кранево, ама разбираемо! Хотел Каса ди Фиоре за втора поредна година е СПА хотел номер 1 и в момента е пълен с румънци. Наистина не е евтин, ама си струва всеки лев, процедурите, които правят там, са без конкуренция, който е опитал, задължително се връща пак. През уикенда трудно можеше да си намериш шезлонг в Кранево, ако наистина имаше някакви замърсявания, то 5000 човека, от които половината чужденци и доста деца, щяха да са по болниците.

63

Анонимен

преди 6 дни

До 50 "нали се сещаш, че туристи пристигат и от чужбина и няма да си помъкнат чадъри" Е за тях си има чадъри на плажа, както вече изяснихме и на високи, и на ниски цени, на който както му харесва. Не разбирам за какво е мрънкането?