72

Хихии

преди 4 дни

Фащ първите другарчета на Сссрето, толко ги беше шубе тъпите каубойчета и ***, че не смееха войниците им да припарят до границата с Източна Германия, ама могат да изнасилват дребни и нисички японски женички на т. нар им съюзници. Фащ досега една пушка лично не са гръмнали срещу съветите и руснаците , цялата им студена война беше заблуда за домашните овце как са борили с бостанските плашила, хехе

71

русия

преди 5 дни

До Анонимен е *** - тя нищо не е спасила, тя е убила повече от хитлер!

70

Христо Христов

преди 5 дни

СССР не нахлува в япония, както и не нахлува в германия. СССР освобождава земи от *** недоразумения на природата като японците и немците.

69

Анонимен

преди 5 дни

Една от причините японците да имат тъй напреднала медицина и фармация...Зловещите бойни газове който изгарят дробовете правят кожата да се разпада или отварят зловещи гнойни рани са страничен продукт в търсенето на хербициди и различни вещества за контрол на рзлични насекоми гъбички и други патогени.

68

Анонимен

преди 5 дни

Русия е спасила човечеството през ВСВ, в наши дни отново се бори срещу злото.

67

ароматния пръч

преди 5 дни

И откъде са взели руски военнопленници след като Отрряд 731 при нахлуването и в Манджурия се е изтеглил или това е заради войната в Украйна.За 15 дни Сталин си спазва обещанието три месеца след края на войната в Европа да унищожи едномилионната японска свантуанска армия в Манджурия.За 15 дни свършват работата и останали без армия японците капитулират два дни по-късно пред американците.

66

Австралиец

преди 5 дни

До Елементарно УотсънПуснаха им бомбите за да изпитат ефекта в градска среда и си направиха експеримента успешен , не заради тези зверства които са правили в този лагер

65

Анонимен

преди 5 дни

До 65: тоест искаш путлерофашистите да се самозатрият, даа, това ще е голяма радост за цялото човечество.

64

Тракторист ТКЗС

преди 5 дни

Това са стари новини. Слеяр имат песен от 2009 посветена на Отдел 731, отделно има и японски филми, първия от 1997, Човека зад Слънцето (The Man Behind the Sun), другите не се сещам как се казваха, има и руски филм, някъде след 2000 година, "историята на ножа" или нещо подобно. Това си бяха, жестоки, брутални филми.

63

Анонимен

преди 5 дни

Японците ако не бяха толкова самовбюбени и не бяха се подвели да нападнат САЩ щяха да са намбър уан.

62

Ужас

преди 5 дни

Дано русия ни избави пак от фашизма , който започна да се заражда отнови

61

"ОТРЯД 731"

преди 5 дни

Реално е концентрацоионен лагер. Никой лагерист не може да го напусне жив. АКО СЕ РАЗБУНТУВАТ - ПУСКА ИМ СЕ БОЕН ОТРОВЕН ГАЗ! Обикновено ги разфасоват, а спрямо други, това се прави, докато още са живи. За японците, лагерниците са ТРУПИ, т.е. могат да бъдат *** като такива! лагерниците са поддържани в добто здраве, тъй като с тях са правени най-различни найчни експерименти. НИКОЙ ОТ ЛЕКАРИТЕ И ПАЗАЧИТЕ В ЛАГЕРА НЕ Е СЪДЕН. МНОГО ОТ ЛЕКАРИТЕ, ВПОСЛЕДСТВИЕ ПРАВЯТ КАРИЕРА!!!

60

Анонимен

преди 5 дни

Напишете една статия за Назинска трагедия , че да пометнат колхозниците ни.

59

Анонимен

преди 5 дни

До 59: защото пък путлерофашистите са по различни, пратили 6000 души на остров в Сибир (мъже, жени, деца) и ги зарязали там уж да основават колония, но без храна, дрехи и сечива. След 2 седмици половината вече били изядени, някой успели да доплуват до околните села, след 2 месеца мъка дори путлерофашистите били отвратени от себе си и се отказали и извели малкото (около 500) оцелели. Същите ***, с разликата,че японците и немците го правели с чуждите, а путлерофашистите със собственият си народ

58

Анонимен

преди 5 дни

Ха сега де! И в същото време пишете, че само в Русия стават такива работи.

57

Анонимен

преди 5 дни

До 58:Хубаво са им пуснали бомбите обаче виж в статията какво пише.Точно САЩ в момента крие какво са правели там.В Еропа в газовите камери също са правели експерименти.Имало си е специализирани лагери за деца.Крие се,защото искат да възраждат фашизма.Нима експерименталните ваксини за ковид не си бяха един огромен експеримент с хората?!Никой не им иска извратения фашизъм!

56

Елементарно Уотсън

преди 5 дни

Ето защо са им пуснали двете бомби разбрахте ли руски слуги?

55

malgiorno a tutti

преди 5 дни

До Анонимен (48): Не са си играли само със щамове на Y. pestis :). Поне това се знае, тествали са и щамове на B. anthracis, къде контролирано, къде не толкова (все тая). Разнасяли лакомства за дечурлигата из цялата околност, допълнително подсладени и овкусени със спори на споменатия Bacillus :). За йерзинията не е имало нужда от директно разнасяне до къщите на китайците, плъхчетата с бълхите са вършили тази работа :).

54

Анонимен

преди 5 дни

До Анонимен 55. Жалко, че не си бил там...в стъклен буркан, за да видят колко си обратното на острото

53

Анонимен

преди 5 дни

Общо взето този японец разказва като ужас нещо което е един нормален ден в Блатная. Все пак путлероджендъра извади от ГУЛАГ канибали и ги насъска срещу славният християнски украински народ. Но сега канибалите се завръщат в Блатная защото им изтече договора със сатанистката Вагнер и мужиците ще получат от първа ръка примери за това как от човек се прави вечеря за 5 вагнериста. Да благодарят на жужака, за прекрасната възможност да станат печена пуйка за вагнеристи и путлероджендъри.