11

Радослав

преди 6 дни

Еми какво се бавите, връщайте празни папки и да ходим на избори. То се е видяло, че дори и да сглобят нов интимен бардак пак ще е нелегитимен.

10

Бръснача на Окам

преди 6 дни

Всяка партия след половината/ДБ/ на третата коалиция е евразийски ориентирана. Да си направят правителство с третия мандат и благословията на Pyндьо. Простото е най вероятно.

9

Анонимен

преди 6 дни

По скоро ДПС ще отнесе ГЕРБ, отколкото обратното. ПОМНИТЕ ЛИ КАК СЕ ГОВОРЕШЕ НА ТУРСКИ В ОБЩИНИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ?

8

До 8

преди 6 дни

ДА. ЗА ДА ДОЙДЕ НЕЧИЯ ДРУГА КОРУПЦИЯ. СЛЕЗТЕ ОТ ОБЛАЦИТЕ. КОРУПЦИЯ ВИНАГИ ЩЕ ИМА. ПРОСТО ХОРАТА СА ТАКИВА - МАТЕРИАЛНИ СЪЩЕСТВА. ВЪПРОСЪТ Е КОЛКО?

7

Анонимен

преди 6 дни

Докато се вихри корупцията на Пеевски и Борисов, държава няна да има!

6

Public enemies

преди 6 дни

Основната причина да намаляват шансовете за кабинет е огромният процент който етническа партия взема поради негласуване на българите и се превръща във фактор без който сформиране на кабинет е трудно, на следващите избори Кирил ще надхвърли 20 % и ще се приближи до Бойко, а и Величие ще хване доста по-сериозен процент и възможностите за кабинет ще са доста повече.

5

Ze nigmar

преди 6 дни

Днес каката е оранжева...:)))

4

ИСТИНА Е

преди 6 дни

Докато банският мушингер е на свобода , никога няма да стане бяла нашата територия.

3

Анонимен

преди 6 дни

Не е възможно коалиция щото са противоположни партии. Едните са антиес и няма как.

2

Анонимен

преди 6 дни

Основна вина е на Лойко е че не ще да отстъпи. Възраждане казаха условията за излизане от ЕС и НАТО и двете се провалени но Лойко точи пара и се дърпа.

1

Анонимен

преди 6 дни

дойде ГРОБ на власт и престъпниците сами почнаха да се предават