30

Анонимен

преди 5 дни

Преопаковат укро яйцата и ги продават за български.Ей така по Нова Година се излъгах и купих едни по-евтини бели и после се обринах.3 дни ми беше лошо.Най-вероятно не им правят проверки.

29

Българи

преди 6 дни

Не купувайте яйца от украйна. Жените ви ще снесат Зеленковчета

28

Анонимен

преди 6 дни

Какви са тези други условия при които са отглеждани кокошките? Това трябва да се казва а не да ни казват че не може да се продават защото са по-евтини.

27

Анонимен

преди 6 дни

твърдо не на украински внос, не искаме на масата ни да има отровна храна от фашистка окрайна

26

Анонимен

преди 6 дни

За съжаление в България и производителят, и търговецът гледат на момента да спечелят максимално. Липсва им пазарната гъвкавост и мислят основно за печалбарството. Никой не отрича, че трудът им е тежък, но трябва да се съобразяват и с покупателната способност на населението. А търговците да обяснят как при цената на едро от 18ст. за едно яйце размер М в магазините то струва от 40ст. нагоре. И къде са контролните органи? А Украйна не ни е виновна в нищо, тя си гледа интереса.

25

Анонимен

преди 6 дни

радиоактивни яйца от припят, купувайте си гайгеров брояч ако купувате стока с окрайнски произход

24

евтини и светят

преди 6 дни

Махнах соларните лампи от градината, наредих украински яйца - хем светят, хем храстите наедряха. Чернобилски рай!

23

Анонимен

преди 6 дни

нашите производители все от нещо се оплакват, искат да поддържат високи цени за сметка на потребителите, в Украйна е война, а отглеждат всичко при това на по-ниски цени, как изведнъж олиото от 5 лева на промоция, при което задушиха до смърт човек, падна на 2 лева?

22

вие си ги избрахте

преди 6 дни

важното на украйна да й е добре, за сметка на нас, Денков ви го каза в прав текст

21

Анонимен

преди 6 дни

Яйцата от Украйна са евтини но в магазините не са . Колко струва зърното и колко изяжда една кокошка на ден за да е такава цената на едно яйце?

20

Анонимен

преди 6 дни

Кой ви каза, че в ЕС има свободен пазар и пазарна икономика? Няма такова нещо. То е видно. Някой евробюрократ решава за кой какво може и не може. Спряха българските краставици щото били криви, затвориха ни АЕЦ, ТЕЦ. Наложиха сума ти ограничения в земеделието... И сега внасяйте от Украйна, нищо, че не са по евростандарт. И какво тогава-значи всичко е само за парлама. НЯМА КРИЗА ИЛИ ПРОБЛЕМ, АДЕКВАТНО РЕШЕН ОТ ЕС! Бюрокрация за налагане на интереси и контрол на държавите членки.

19

Анонимен

преди 6 дни

Много години се говореше за щастливите кокошки и най-накрая получихме яйца от мършави украински кокошки

18

L.

преди 6 дни

Ами Окрайна не е в ЕС и не плаща куп безмислени такси и данъци. Затова. Предполагам, не е и на дневен ред щастието на кокошките.

17

Анонимен

преди 6 дни

А изследват ли се тези яйца? След толкова бомбене в Украйна , не ми се вярва да са "еко".

16

до 21

преди 6 дни

Навремето храната навсякъде беше по-истинска не заради комунистическото правителство и БДС а просто защото химическата промишленост не беше толкова развита.

15

Сегодня.ру

преди 6 дни

Статията достигна до вас с любезното съдействие на руското посолството. Нашата редакция напомня, че коментари против Владимир Владимирович няма да бъдат толерирани. Благодаря за вниманието!

14

шкумбата

преди 6 дни

Аз предлагам да отрежем яйцата на всички копейки и да ги изнасяме за украйна

13

Анонимен

преди 6 дни

В бАлгария всичко е адски скъпо, а заплатите са смешни, дори в Тюркие живеят по-добър живот

12

Анонимен

преди 6 дни

До Сту Каква пазарна икономика те гони след като ми е забранено от ЕССР да купувам по егтина руска енергия и скоро ще ми забранят да купувам по-евтина енергия от въглища?

11

Анонимен

преди 6 дни

С всичките комунистически регулации на ЕСССР е нормално да са по-скъпи. Но защо укропитешките яйца, които не отговарят на тези регулации се допускат на пазара в ЕСССР? Излиза, че, ако не си в ЕСССР всичко е по-евтино.