43

ахам

преди 6 дни

фалирайте и да мирясваме, че заради вас цените на баланса са такива! Някой трябва да работи, за да ви покрива задниците, когато не свети слънце и не духа вятър! Да, ама той работи постоянно и му плащаме, защото не може като вас да спира и тръгва за 5 минути! Фалирайте! Пазарът ще е много по-добре без вас. Ако махнат и непазарните емисии, даже ще има спад на цените!

42

Анонимен

преди 6 дни

ВЕИ картелът изнудва държавата. Да си спират веитата, за да не плащат. Друг ли трябва да спира работа заради тях?

41

Анонимен

преди 6 дни

А този дето се оплаква що не си изключва фотоволтаика, като му пратят имейла да спира ? Естествено ще си плати небаланса/ глобата.

40

Анонимен

преди 6 дни

Гинка Върбакова има близо 120МВ фотоволтаик край Пазарджик, на фиксирана цена 180лв мв/ч как сключи този договор Гинка ? Това е най -големият фотоволтаик в България , кой стои зад Гинка? Тя ще си получава фиксирана цена години напред, когато пазара е пренаситен и спират малките централи защото цената на борсата е нищожна, а понякога и отрицателна.

39

Анонимен

преди 6 дни

До 34. Ами ще се строят, като равните и плодородните земи не се засаждат, а се дават за ВЕИ или слънчеви панелки и хората им се радват, а за Бг домат 8 лв ще е малко.:)) Е срещу ТЕЦ се надигнаха, замърсява, нема лошо. Тези поне са еко, нека се радва народа.:))

38

ГНЕВЕН

преди 6 дни

Никой от големите бандити във ВЕИ сектора не е вложил и 1стотинка от джоба си.Всичко е от фондове ,като още при изграждането бандитите прибират поне 30% от инвестициите!!!Какво още искат тези престъпници?До кога ще търпи тези супер алчни и нагли па.разити върху телата си?

37

Собствениците на

преди 6 дни

перки, сега трябва да дyxат, за да произвеждат повече ток :D

36

Офф ,да се омитат

преди 6 дни

Тези разбойници от ВЕИ трябва да висят по стълбовете на Цариградско!Дерат ни по пет кожи и пак им е малко.Данода се задавят алчните шмекери с откраднатото от всички нас.

35

Анонимен

преди 6 дни

Идеята на ВЕИ е този ток да бъде безплатен и да служи за намаляване на сметките на гражданите и на индустриалните производства. Да ползваш ВЕИ за да печелиш от продажбата на ток е върховна глупост! Този ток трябва да бъде безплатен и да се ползва за създаване на добавена стойност. Не да се ползва за ограбване на хората.

34

Айде бе

преди 6 дни

Елате да видите какъв фотоволтаичен парк се строи между Ямбол и Елхово на международния път за ГКПП ,Лесово ,.... на 800 декара абсолютно равна и плодородна земя ! И тези сигурно и те ще протестират че са на загуба , за да може ние с гайдите да им покрием загубите ! Толкова вече станаха нагли тия , че вече очаквам да ни задължат да ползваме ел енергия когато не ни е нужна !

33

Еееее айде сега

преди 6 дни

Не сте ли малко нагли ? А ? Да не сте се хващали на хорото. Ние (народът) не ви искахме. Откажете се и само държавта да сотане търговец.

32

Анонимен

преди 6 дни

А какво става с корозиралите системи след саботажа на АЕЦ-а? Защото няма как да не е саботаж толкова дълго да не се "забележи" изтичане на силно действащи реактиви!

31

Стара

преди 6 дни

Айде бе, пак държавта да ви плаща.

30

Ветъра им е малко

преди 6 дни

А ако е двойно повече ветъра - ще свалят ли цените наполовина? --> Не! ((

29

Анонимен

преди 6 дни

Дръпнаха пари от фондовете , наблъскаха солари , и искат цял народ доживотни абонати .Тези ще ядат бой някой ден , помнете какво ви казвам .

28

Анонимен

преди 6 дни

До 21. Какъв капитализъм, това зелено бъдеще е нов път към соц-иал-изъм, грижа за планетата и доброто и чисто бъдеще на хората, без замърсяване и разхищение, зелена сделка.:))

27

Демократ

преди 6 дни

Има лесен начин да бьдат спасени тези хора от фалит дьржавата си прибира -инвестицията , соларки панели и хората няма да се жалват , че ще фалират

26

Абонат

преди 6 дни

Ние нямаме ли право да протестирсме , че ни пробутват насила скьпият ток на тияИли само имаме право да плащаме колкото и както ни кажатКаде отиде пазарната икономика не разбрах

25

Анонимен

преди 6 дни

Тока има социално поносима цена , мине ли този праг на поносимост , хората ще започнат собственоръчно да трошат всякакви там солари . Направил Бай Иван соларен парк и народа да му е вечен абонат , а той на яхтата , егати капитализма .

24

запознат

преди 6 дни

работим???