163

Анонимен

преди 4 дни

УСЕЩАМЕ ЯКО САНКЦИИТЕ ПО ЦЕТИТЕ С А ТАНИ ПРОКЛЕТИ

162

Анонимен

преди 5 дни

масква ще изгори в пъкъла путин ще гори в казана на ада като най-големия военнопрестъпник чаках с пликчето с пуканките преди три години победа за 3 дни станах 110 килограма още чакам дано не чакам повече.

161

***

преди 5 дни

До Браво. ... Също има и едни вредители. И те трябва да ги изтpeбвaт до крак както си се изразило.Браво.

160

Анонимен

преди 5 дни

Санкциите са незаконни и неморални.

159

Анонимен

преди 5 дни

Браво! Санкции и бой по руската икономика. Долу русия и комунистическата КГБ върхушка в кремъл. Да ги изтребват до крак.

158

Бай Дрън

преди 5 дни

Всъщност, имаше новина, че Европа възобновява добивът на Уран. Сещай се снахо, ние имаме уранови руди :) Кой ли ще добива уран в Европа?

157

Бай Дрън

преди 5 дни

156, на това му се вика кръговрат :) Няма де да иде това гориво, Земята е кръгла, има притегляне и щем нещем и руски Газ ще ползваме и руско ядрено гориво. Сега и африканското ядрено гориво като стане руско, не знам как ще дивертифицираме с франсетата.

156

Бай Дрън

преди 5 дни

Забраняват финансирането на партии...Ами господа бюрократи, ние без пари досега пишем и казваме истината. Точно, защото забранявате забраната на забраната. Аз предлагам да минем и по-нататк със санкциите. А именно да се осветлят всички НПО, както това става в Щатите от 90 години насам.

155

Още един Факт...

преди 5 дни

Ядреното гориво което купуваме от Уестингхаус, всъщност е закупено от Русия и продадено ни с голяма надценка и без опция да им върнем отработеното гориво , както беше когато купувахме директно от Русия. Уестингхаус е най големия клиент на РУСКО ядрено гориво в света, което те продават на Атомните Централи във ВАСАЛНИТЕ НА САЩ ДЪРЖАВИ, каквато е България...

154

Факт...

преди 5 дни

Цялата врътка е Европа да започне да купува втечнен газ от САЩ... който те купуват от Русия. Същото стана и с петрола... Същото стана и с всяка една стока която до сега Европа е купувала ДИРЕКТНО от Русия. Ако погледнете какво санкционира поредния пакет "санкции" ще разберете в какво САЩ вече се е намърдала като посредник в търговията с Русия. Ако сте забравили докато Европа СПРЯ изцяло търговските си отношения с Русия САЩ ВСЕ ОЩЕ ТЪРГУВА С РАША И ДОРИ СТОКООБОРОТА ИМ НЕПРЕКЪСНАТО СЕ УВЕЛИЧАВА .

153

Банкеръ

преди 5 дни

Не мога да разбера къде е България в тези Санкции.Все ми е на акъла,че Газ няма да има.Да не се окаже,че Нефта и Газта от Индия са си Руски и храним посредници.

152

Анонимен

преди 5 дни

А санкции за зеле кога ,той крадял от милиардите на ЕС и сащ ,особенно от сащ ,знаят мълчат)))

151

Анонимен

преди 5 дни

Мненията на сорросоидите са най голямото падение в този живот което може да съществува.

150

Анонимен

преди 5 дни

Санкциите са незаконни и неморални. Тези които ги налагат са престъпници и ще бъдат осъдени. Позор. ЕК престъпна организация.

149

до149

преди 6 дни

Бе то бой голям, пък се срива европейската икономика, правят санкции на русия за неща които тя си ги има а на атлантиците им трябват, тва е нещо като аз да продавам храна а ти да си забраниш яденето за да ме фалираш, ще ме фалираш сит и наяден а ти ще пукнеш гладен.

148

Анонимен

преди 6 дни

БРАВО! ПАК И ПАК САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ! БОЙ ПО РУСКАТА ИКОНОМИКА ДО ПЪЛНОТО И СРИВАНЕ! БОЙ ПО РАШКИТЕ! ПУТИН НА БЕСИЛОТО!

147

ОТ 101 ДО 105

преди 6 дни

ИДЕТЕ НА ПСИХИАТЪР,СЕРИОЗНО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ЗА ПСИХИЧЕСКОТО ВИ ЗДРАВЕ!!!

146

Анонимен

преди 6 дни

С тая война срещу Украйна, путин яко си разширява халката отзад, но не забелязва че подчинените му ще му затегнат вратовръзката веднъж завинаги.

145

Някой

преди 6 дни

До Анонимен 147. Нямам проблеми с руския, чета и забранените в ЕС сайтове през прокси сървър. За да не освобождава работници заради свития пазар Газпром е купил завода на Бош за хладилници в Санкт Петербург. Но за да оцелее, трябва да има ефективността на китайците. Газпром разширява дейността си в различни области, но в Русия, който не работи като китаец е ...

144

Анонимен

преди 6 дни

131 "къде сме ние",ти не знаеш къде си,спри да се дрогираш,а улиците на кой искаш да ги кръстим,и отговори,защо Германия не си събаря Руските паметници,как да отговориш като мисловния ти капацитет стига само за въпроса който си задал,и няма да можеш да разбереш отговора