41

....

преди 5 дни

taka e

40

Анонимен

преди 5 дни

Сега пък политическият език.. а когато Радев ви затваряше като пилци си мълчахте нали? Тогава не се беше "вулгаризирал"?

39

Курва България

преди 6 дни

Доган Пеевски Итн Бойко си завират националния флаг в а носите!!!!

38

То е подигравка

преди 6 дни

Всичко в България като започнем е с заплащането значи немат пари чорбаджиите да платят нормална заплата на работника и да си пращат данъци към държавата а имат пари за палати хотели майбаси?!!!Ееее Ай Сиктир!БАСТА!!!!!БеГе Из мет содомитска!!!!Содом и говор за нос само!!!!Анатема!!!!!

37

Анонимен

преди 6 дни

ИТН паразитира на политическата сцена. Не им е там мястото. Неадекватни са. И говоренето им е за селска кръчма, не за парламент. Б.Б. поне се опитва да си слага някакви граници, макар и не много успешно.

36

До 25

преди 6 дни

Тодор Живков щото имаше 5 висши! Айде, малко реализъм!

35

Ако не беше

преди 6 дни

Семейството ми нямаше да живея в България!!!!Най щастливи са хората на които семействата и близките им са ум р ели.Нема кой да им пречи!

34

ТЕAM SRETAN

преди 6 дни

От про с ти фат маци чИнгета ДС содомити и мутри толкова !

33

Анонимен

преди 6 дни

Какво му е лошото на "Мале какъв толуп си станал" и "От къде ги намерихте тея сини тръби дее ба", или пък да се качи нависоко и да крещи "Цецооо", това са автентични реплики на червения дръндарец, меси от банкя

32

Анонимен

преди 6 дни

Материала е лош.

31

Анонимна

преди 6 дни

Тошко Йорданов е завършил Националната гимназия за древни езици и култури и История в Софийския университет. Справка в Уикипедия.

30

Възмутен

преди 6 дни

Пратете депутатите на обмяна на опит за 1 седмица в германския парламент да се цивилизоват малко! Такива неуки, посредствени и невъзпитани политици като тези от ИТН нява никъде по света!!!!

29

Анонимна

преди 6 дни

Имахме учебник по Етика в училище.

28

Очевидно

преди 6 дни

Откакто простааците на Слави влязоха в Парламента , нивото на културата стигна дъното! Кой гласува за тези просташки, хейтърски и деструктивни хора от ИТН, инсталирани там само да губят ценното време за простотии и ценизми!

27

Съвет

преди 6 дни

Пратете депутатите на курс по морал и етика, и най-вече дивия овчар от Ямбол Тошко Йорданов!!! Обяснете му, че Парламента НЕ е вулгарното просташко шоу на Слави Трифонов, а място за ингелигентни и образовони хора, които коват закони!

26

Анонимен

преди 6 дни

Бойко Рашков, освен беден речник има склонност към Дамаджаната и бие журналисти.

25

Анонимен

преди 6 дни

До Образованието - Бъркаш природна интелигентност със знания. така че, образованието си има голямо значение.

24

БеГето Психиятрия

преди 6 дни

21 Очевидно е ниско

23

Образованието

преди 6 дни

Няма абсолютно никакво значение!Човек като е интелигентен може да не е имал възможност да си праща на мафията за диплома за каквато са имали възможност тай голямата у та ка на обществото да си платят и сега на тема образование неможеш да ги барнеш но на практика на действия са НУЛА!

22

Анонимен

преди 6 дни

ами от простаци какво да се очаква .....