19

Никола Стефанов

преди 5 дни

"Основният проблем не е избирателната система, а неучастието на гражданите в гласуването." - опитват се със стари к-ур-в-и да правят нов б-а-рд-а-к. Нищо чудно, че никой не иска даже и да ги погледне, па камо ли да гласува за тях.

18

Анонимен

преди 6 дни

Близнашки, Рашидов, Вълчев - всеки ден тези всезнайковци

17

Анонимен

преди 6 дни

Няма как да стане. Хем ГЕРБ да имат правителство, Пеевски да управлява,хем и проблемите да се решават: здравеопазване, образование, икономика, инфлация, енергийна ефективност. За евро и Шенген не говоря, това са си казионни проблеми, както и този с подкрепата за Украйна.

16

Мен

преди 6 дни

Трябва гласуването да е задължително, но никой няма да го предложи, защото не могат толкова глас да купят. Удобен е сигурният вот

15

Анонимен

преди 6 дни

До До 12...Че тя държавата вече е пропаднала сега копаем дъното.

14

Колев

преди 6 дни

Бай *** е прав като казва че всичките са маскари от тези партии които са в парламента сега всичките ,са безотговорни хора и Егоисти,тях Просперитета на България не ги интересува

13

До 12

преди 6 дни

И КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА БЕЗ ДА ПРОПАДНЕ ДЪРЖАВАТА?!?!

12

Анонимен

преди 6 дни

Е КАК В ЕВРОПА УПРАВЛЯВАТ ВСЕ КОАЛИЦИИ, А ТЕК НЕ СТАВА!?? ЯВНО ПАРТИИТЕ НИ СА ИНФАНТИЛНИ!

11

Анонимен

преди 6 дни

Няма лошо да помогнем на политиците ни да направят решаващата крачка и да пропаднат в пропастта

10

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 6 дни

Партии ,които в два последователни парламента не направят необходимите усилия да участват в избиране на правителство включително за коалиране в случай ,че интересите на държавата го изискват да излизат от 4 до 8 години в парламентарна ваканция.

9

Шерю

преди 6 дни

"Има паралелна държава, която управлява." - и явно държавата е по- слаба от паралелната държава...

8

Провалът Близнашки

преди 6 дни

Така или иначе Близнашки е история и нищо повече.Лошата история на нашия отвратителен преход, не че има хубав такъв.Но където и да пипнем конституцията на която баща се води Близнашки, поне той така се хвалеше в лекциите си, тя издиша.Например за служебните кабинети.Добре, че Ицо Иванов установи баланс на силите и спря дикратора Радев.Макар Радев да не е виновен, конституцията от 91 му даваше тази възможност.Близнашки затова ненавижда Иванов.Показва му колко е калпав на Близнашки.

7

Анонимен

преди 6 дни

Нищо по-хубаво от това тази провалена система да се преустанови.

6

морски

преди 6 дни

С това оскотяло население, вие модерна европейска България ли ще строите ???

5

Анонимен

преди 6 дни

Дано правителство да няма, без значение с какви термини ни баламосват - некоалиция, сглобка, експертно правителство. Това са прикрити термини за пред ограниченото на мисъл население, зад които стои реално същата власт, т.е. Пеевски и Борисов.

4

преход към БКП

преди 6 дни

Щом е провалена тая система трябва да се смени и нова държава.

3

rus

преди 6 дни

Путин, спаси ни !!

2

Анонимен

преди 6 дни

Кой сте вие другарю Близнашки, че ще казвате на най - успелия политик и държавник на ТБД какво да прави.Вие, на който ви се смее цялата университетска общност, когато опикахте алма матер с глупавото въстание на дрогираните младежи.

1

Анонимен

преди 6 дни

Бегай от тук Близнак!! ГЕРБ е Нежелана вече партия във властта! Избори е най добре!