119

Анонимен

преди 6 дни

Ако смъртта на толкова невинни жертви опозиционери можеше да направи някого силен...

118

Путинкантроп

преди 6 дни

Руснаците сами и си го избират и напълно си заслужават това бункерното чекименто. Навремето Сталин ги избиваше с милиони и сега историята се повтаря.

117

Анонимен

преди 6 дни

Евроатлантиците от панелките, кво стана бе победихте ли го вече Путин хахах

116

Рендето

преди 6 дни

Ако влезите в руски, повтарям - руски военни форуми шъ видите колку му съ "възхищават" на Пу.., особено след поредните му "съболезнования", този път към жителите на Севостопол!!!! Шъ ви дам името на един от многото сайтове, пък вие сами проверете, е ако владеете руски разбира се. Името на сайта е - Военное обозрение - пад всяка статия има и коментари...

115

Анонимен

преди 6 дни

а щеше да завземе Украйна за 2 седмици, мхм най-силното джуджe, 3-та година вече

114

Анонимен

преди 6 дни

по-силен от всякога?!... бункерното се е покрило, ходи като призрак до сев. корея... силно ми било гномчето... дрън-дрън

113

иво

преди 6 дни

Защо спец части пазят къщата на Боко Тиквата в Банкя?До кога данъкоплатеца ще осигурява спокойствието на този банкянски престъпник??????

112

Атмаджа

преди 6 дни

След 3 години в бункера,Путин е по-уплашен от всякога.

111

Лагрестин

преди 6 дни

В много случаи,именно хората които крещят "ура,слава,браво" и други хвалебствия са лицемери и предатели.В миналото подобни лицемери са викали първо "Осанна" на Иисус,а след това "Разпни го".

110

Анонимен

преди 6 дни

дааа, повервахме ви... 3 години яде бой, но е по силен от всякога, хахаха

109

диктатор фашист

преди 6 дни

русия се управлява от диктатора фашист терорист путин!

108

Анонимен

преди 6 дни

айде всички искрени русофили, и платените такива, да си хванат куфарчетата и към така бленуваната Москва, където текат реки от мед и масло, където бензина е евтин, където газта е безплатна, където най-големия демократ е Путин, където е най-богатата страна, където доматите са 80 стотинки, където заплатата е 6000 долара. Ама другари , защо не тръгвате а стоите в гнилия ЕС.

107

до гризел

преди 6 дни

Лошите хора винаги се подкрепят едни други.

106

.

преди 6 дни

"свобода на словото"

105

Анонимен

преди 6 дни

Гледам урко-зомбитата пак бълват и дъвчат едни и същи опорки

104

Гландрагор

преди 6 дни

До ПриятелРазбира се,приятел!Путин ще те освободи и ще ти наложи своите правила.България никога няма да бъде истински свободна,поне до второ пришествие,защото е малка и защото не го заслужава.Посочи ми друга страна която е толкова пропаднала и където "човек за човека е вълк".

103

Атмаджа

преди 6 дни

До справедливКакто кажете,"велики господарю"!Някакви други желания?Ако имате,драснете ги зад клавиатурата,за да се успокоите.

102

Приятел

преди 6 дни

Путин ще ни отърве от краварското робство и продажните ни политици.Слава на Русия!Слава ,слава ,слава!Иначе просто загиваме и изчезваме от картата.

101

Гландрагор

преди 6 дни

Това е едно доказателство,че или никога не трябва да се бунтуваш и трябва да навеждаш покорно глава,или ако го правиш трябва да се бориш докрай,без да вярваш, да се опитваш да преговаряш и да се договаряш с диктатори.Управниците като цяло са мнителни,отмъстителни,амбициозни,коварни,алчни,себелюбиви и т.н.хора,на които не може да се вярва.Те желаят да властват,независимо че управляват зле и мъчат гражданите си.Това са скрити монарси,искащи да управляват доживот,представящи се външно за демократи.

100

справедлив

преди 6 дни

Зельоний наркоман ,безполовий Столтенберг и наш укрофилски прислужник Тагаренко-веднага при Навални и Пригожин!Веднага!