14

Ханко Брат

преди 6 дни

До АнонименТо не е само Египет , почти цяла африка и латинска америка са такива пара зити. Създават деца без да ги е грижа утре кой ще ги храни. Като че ли ЕС и САЩ са длъжни да изхранват всички пара зити в световен мащаб само защото не могат да си контролират популацията.

13

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 7, а пък посраните българи да се научат да имат малко финес, материална сигурност, интелект, образование... ей такива "дребни неща"... и тогава българките ще искат деца :) Няма нужда да гледаме и детето на свекървата заради онези 5 см. между краката :)

12

СМЯХ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ. .

преди 6 дни

Ами въведете им нашия семеен кодекс писан от хора с руско самосъзнание още през 1950г. действащ до сега и само преподписван през годините и ще видите че и те ще станат като нас . Ще им се оправи популацията за двадесет години само . Но трябва задължително да имат нашите съдии и нашата правосъдна система ! ! !

11

Анонимен

преди 6 дни

До @@@ Ще дойдат щото ЕС НАТО ги вкарват и пускат. За бг затова трябва да бега от ЕС и НАТО.

10

@@@

преди 6 дни

Раждат жените, не мъжете, обществото и мисленето на презадоволения златен милиард ни докара до това дередже, че всичко трябва да е осигурино на 120 % или детето става клиент на социалните системи, така бъдещите родители снасят между 35 и 40 години.Но количествените натрупвания водят до качествени изменения и до 50 години населението на северна африка+турция ще гони поне 500 милиона и ще дойдат в Европа със сметката.

9

Анонимен

преди 6 дни

В такива слаборазвити държави е нужна кастрация буквално. Там се раждат потенциални мигранти, недохранеи, необразовани, с жалки познания за света. Кому са нужни такива хора, да съсипват що-годе поразвилите се държави. Световен проблем

8

Анонимен

преди 6 дни

До 1: Ами е...т се, не са като нас. Ние тук се пазим за отвъдното, там ще я свършим тази работа.

7

Анонимен

преди 6 дни

Скръндзливите българки да гледат и да се учат! Това е още едно доказателство, че не богатството и парите са определящи за прираста на една нация, а акълът на жените!

6

И докога така?

преди 6 дни

Само тия растат с по два милиона на година, у нас под 50 хил. Ясно е какво ни чака.

5

вие си ги избрахте

преди 6 дни

важното е че в ес се раждат небели със същото темпо, и този континент приключва .....

4

32335445

преди 6 дни

Но както всички знаем - Те (Африка) са в опасност, увеличавайки се двойно като брой на всеки 10 години, а Ние (Европа) трябва да им помага, намалявайки се двойно за 50 години.

3

Анонимен

преди 6 дни

След като РСМ ги вкара в констипацията, мункидония ше стане 108 милиона. Хак да му е на булгааристан

2

И

преди 6 дни

т,ва всичкото гледа да се докопа до Европа...

1

Реконтра

преди 6 дни

...но пък българите изчезнаха!