39

...

преди 3 дни

*** умрялото БДЖ, по-добре пътувайте с рейс, отколкото с тея умрели преопълнени влакове.

38

115

преди 5 дни

Нека сме положително настроени!Влака е стигнал, всички са живи и здрави, за другото, има си недостатъци, има много администрация в БДЖ, НО, ако го нямаше, щяхте да се вози те на министъра, и политиците на онази им ра. Бота

37

Един

преди 5 дни

Като сте бюджетници ще мизерувате. Целият ви живот минава в икономии. Защо сте се раждали като сте осъдени на бедност ?

36

Анонимен

преди 6 дни

БДЖ винаги отричат истината. Когато хората се жалват, отговорът е, че няма такова нещо, всичко е наред. На тях температурите са им виновни, ремонтът им е виновен, необслужените гари са виновни, обаче БДЖ никога за нищо не е виновно. Иначе- изобщо не са нужни допълнителни влакове, а могат просто да прикачат по още 2 вагона към сега движещите се влакове.

35

Нема как с 15-20

преди 6 дни

Вагона на 40години да постигнете свръх звукова скорост!!! Бил закъснял,закъснели сме с минимум половин век,щото Путин ни е виновен,***!!!!

34

Анонимна

преди 6 дни

Един човек намерил машина на времето. Влязъл вътре и настоил "40 години". Когато излязъл, не могъл да разбере дали е пътувал напред или назад, защото живеел в България.

33

Анонимен

преди 6 дни

Не въпросът до вагоните. Прав беше Горският - чиповете ни не са на ред.

32

Климент

преди 6 дни

Не може да бъде!!

31

Анонимен

преди 6 дни

е като не се запалил пак добре

30

пияница мистик

преди 6 дни

Значи от рекордно бързите 6 часа от София до Бургас с новите рециклирани немски вагони изведнъж ХА! Пак мъгла :))) Станали 9 часа :))))

29

Анонимен

преди 6 дни

тотална гнус - до къде се докарахме употебявани *** от германия и неможем да стигнем времето на 70-те 4 часа и 30 минути- 50 години назад - кой е виновен

28

Лило

преди 6 дни

Е нали с новия влак които го рекламираха и писаха толкова много, че щяло да се пътува скандално бързо до Бургас....хахахаха

27

Пожароопасно

преди 6 дни

Най-вероятно, не е имало места в спалните вагони, но това не значи че там трябвада има правостояши пътници! А и БДЖ тр. да се отучи от този си навик да заключва спалните вагони, че така изгоряха хора преди няколко години - още ли искат?!

26

Анонимен

преди 6 дни

До 25 - Що се радваш на нови избори? До тогава ше все тоя уникален министър ((

25

Анонимен

преди 6 дни

Уникално министерство, уникален министър,уникално БДЖ.....Чакаме пак избори...до дупка...

24

Анонимен

преди 6 дни

Това ,което министъра каза за откраднатите ароматизатори още в депото, е разковничето на проблемите! Оттам тръгва "инфекцията"!

23

Анонимен

преди 6 дни

спукал е гума

22

Анонимен

преди 6 дни

Снощи беше прохладно...

21

ови

преди 6 дни

До Анонименами 87 е в другото купе умнико

20

спомени

преди 6 дни

Спомням си преди 20-ина години, че винаги беше така с влаковете към Бургас. По цяло лято с всички нощни влакове. В Пловдив прикачаха още 2-3 вагона и пак се пътуваше прав. И все нямаше запазени места. И винаги влака закъсняваше поне с един час. В обратна посока беше по-спокойно положението. И запазени места имаше.