7

за 260 човека на

преди 6 дни

година е добре . Малко хора, малко курсове . Спартан и други военни хеликоптери има . Срамна работа . убиха англичанина . в пловдив са некадърни . на морето медик ако видиш е добре .

6

Анонимен

преди 6 дни

Умницииии! До 2019 имахме съвременни въздушни линейки!!!!! Българина не иска да плаща. Една планинска застраховка не иска да плати. 14-15 лв.на месец. Става думи за символични суми. За цигари и алкохол има. За другото друг да плаща. Имаше си абонамент за медицинска услуга с хеликоптер. Около 200лв. на година.

5

Този Който

преди 6 дни

От същата площадка в Търново до 1993г редовно се осъществяваха полети по медицински причини. Ама умнокрасавитета за тогава и дума не обелва, а сега се скъса да хвали, че сме имали, видиш ли въздушна линейка. Не че е лошо, но това въобще не трябвало да го прекъсваме, та сега все едно голяма работа сме свършили.

4

32335445

преди 6 дни

Защо да са се "оляли"? Щеше ли да ти е по-добре да четеш за поредния загинал по пътищата? Много по-добре е да четем за пореден спасен. Браво на екипажа и отговорните за бързите и адекватни действия.

3

Селянин

преди 6 дни

Истината е, че държавата трябваше да инвестира в този медицински транспорт преди много години, а не да чака само пари от ЕС! Надявам се, че след като приключи проектът ще има пари за поддръжка на хеликоптерите, а не като всички друго в тази страна да умре след 2-3 години експлоатация.

2

Анонимен

преди 6 дни

Журналите се оляха с този хеликоптер. Като в детската градина.

1

Анонимен

преди 6 дни

Не знам какво толкова това се изтъква като новина. Хеликоптера си е въздушна линейка, върши си работата. В Германия имат медикоптери отпреди 60 години, тука кой знае какво е станало.