24

vanq

преди 15 години

vanka ne se predavai

23

преди 15 години

Draj se vanka ti moje6

22

...

преди 15 години

mainata mu na 6ofiora da sa e.. v ga.a

21

SiMona

преди 15 години

Drajj se vakooo Obi4ame te .... vsi4ki sme sys tebb mili4yykkk malko ostanaa bori see i 6te izleznehs ot tazi 6ibana bolnicaaa (hug) {}{}{}{}

20

преди 15 години

are vanka opravqi se nie sme s tebe b1di silen pls ;(;(;(

19

anonimna

преди 15 години

kak moje takiva xora da ima v taq d1rjava.deteto nqma nikakva vina..na pe6exodna p1teka p1tnicite vinagi sa s predimstvo.ne samo v pe6exodnata p1teka 6ofiorite sa dl1jni da se saobrazqvat i da vnimavat po p1tq. za da si 6ofior e golqma otgovornos kogato si na p1t o4ite trebva da sa ne 4 za6toto vsi4ko se slu4va na toq jivot.toq elementaren celqk det se misli za nai velik butna mom4eto i bqga i si mi sli 4e vsi4ko 6e e ok i seedno ni6to ne se e slu4ilo i davai da bqgame ne e e taka toi zaslujava ne globa a mn jestoko nakazanie.v taq d1rjava ne samo mladite praqt gre6ki i starite 6ofiori.TAKA 4E KOGATO SI 6OFIOR GLEDAI PO P1TQ I VINAGI PROPUSKAI XORATA PO P1TQ.v taq d1rjava e mnoo zagubena nqma da se opravi v nikav slu4ai....... nemam dumi prosto :( :( :(

18

преди 15 години

DraJ se BaHka...VsiChki sme s Teb.. ObiCham Te i mi LipsVash mn0goo ;(;(;(;(;(;(

17

..

преди 15 години

dr1j se vanka ;(

16

Рази

преди 15 години

Аз го познавам(момчето). Той е много отговорен и никога не би пресичал без да внимава! Като има такива шофьори в България.. Бог да ни прости! И мен веднъж така щяха да ме сгазят, но аз се оттървах на косъм! ДРЪЖ СЕ! НИЕ СМЕ С ТЕБ! ;( ;( ;(

15

преди 15 години

Щом бяга, най-вероятно е бил почерпен.

14

sofia

преди 15 години

Няма значение дали е на пешеходна пътека или не.ПЕШЕХОДЕЦЪТ ВИНАГИ! ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИ! На пътя трябва да бъдем толерантни един към друг. Дай като се качим на колите да газиме всичко наред. И този не кара на магистрала, а в града, винаги може да се излети някое дете. Децата затова са деца, за да ги закриляме и да се грижим за тях. Само тук, в България не го разбрахме. Дано детето се оправи!

13

преди 15 години

А това се случва в спокоен град като Кърджали.А квартала е един от крайните,макар че това е главната му улица.За София и другите по-големи градове просто не ми се говори.

12

преди 15 години

Ся ши му отпорят халката у панделата на отворкото :)

11

калин

преди 15 години

Да така е ,и какво от това те ще изкарат ,че детето е било пияно или надрусано ,не знаело ,каде се намира!ще кажат ,че избягало от час и за това е виновно,ще обвинят родителите понеже са го пуснали на вън а не го държат заключен в къщи!Такива са 15 годишно дете беше разпиляно във Варна понеже чинно си чакало Автобусчето до къщи ,и понеже скапаната ни свинска "държава" дава и раздава правоспособност на хора с психически проблеми,тя не издава свидетелства за управление тя ги ПРОДАВАНа !всеки *** му издават книжка на всеки ,тези свидетелства се почетат на конвейнер в тази страна!Скапани "ченгета" си правят устите за 20 лв,толкова скапани,че носят памперси вместо униформи!Миков тоя дебилен министър от Комунистическата партия най накрая успя затри още един скъп живот!

10

преди 15 години

Ученика е пресичал на пешеходна патека с предимство, шофьорът си е виновен и на всичкото отгоре е един страхливец и лайн*р, вместо да спре и да провери дали детето е добре е избягал като някоя п*тка. !

9

преди 15 години

Шова ще се случва в бг докато всеки един шофьор не се научи да гледа знаците по пътя и не спазва закона,защото всеки си мисли,че принарушиние на закона може да се утърве с 50 лева.

8

измислено е

преди 15 години

Защо всеки се чуди какво да се направи, за да се вразумят комплексираните селяци с малки пениси по пътищата? В целия нормален свят лекарството е измислено. ЗАТВОР. Но не после всички вкупом да ревнат и да оплакват човека, че "и той деца и болни родители храни и трябва да му простим". Който е готов съзнателно да убива други деца, не може да бъде помилван зад гърба на своите. Докога, българи, ще бъдете толкова "добри и човечни"?

7

Nasko

преди 15 години

Ученика е виновен, да. Как така ще пресича той, пък било и на пешеходна пътека....цялата ни държава е такава

6

калин

преди 15 години

Ученика е Виновен!!!

5

преди 15 години

Нямам думи да изразя възмущението си от безумните шофьори по улиците..Аз съм от Троян, днес в града ни е блъснато дете...потресена съм.Няма ден в който да не псувам /с извинение, че съм жена/ ненормалните шофьори, които карат с бесни скорости по улиците...КОГА ЩЕ СПРЕ ТОВА БЕЗУМИЕ...Къде са полицаите, къде е контролът за спазване на ограничението за шофиране в градски условия...Защо богаташите с големите коли и номера с еднакви цифри, които карат като бесни не се спират и не се санкционират...Защото на всички ни е ясно ЗАЩО!!! ДОКОГА?????