235

някой

преди 5 дни

ако почнат да гърмят по русия навътре някъде ще им треснат една тактическа ядрена ракета в киев и ще се свърши с тая глупава война. ама надали, защото тръмп ще спечли изборите и ще спре парите за украйна и тя ще загуби тия територии и всичко ще се размине

234

много си проз

преди 5 дни

До Анонимен 204 Много си ***, 204! Пълни лъжи, но най-важното е, че хората бяха спокойни, добронамерени, нямаше мутри и силиконки, а такива като днешните депутати копаеха градинки.

233

Анонимен

преди 5 дни

Аман от нагли и нахални укри

232

Анонимен

преди 5 дни

Тоя само знае да иска! Той и народът му смятат , че всички са им длъжнни! Я, ЧИБА!

231

аргументи

преди 5 дни

Този дава аргументи на руснаците за започването на войната и води Украйна към пълно унищожение.

230

Анонимен

преди 5 дни

До 224:Абе ненормалник,дали ние произвеждаме това,което казваш не знам,но и аз и цял свят знае,че Русия произвежда най-мощните ядрени оръжия и може да ти ги стовари на тЪЪЪпата чутура и те превърнат в *** газово мехурче.Играйте си още изр*оди с търпението на Путин,но то не е безкрайно.Безкрайна е само вашата глупост и малоумщина!

229

Анонимен

преди 5 дни

По погледа и изражението е заприличал на Хитлер от последните месеци преди капитулацията на фашистите.

228

Как бе

преди 5 дни

Ромиката беше легенда

227

Българка

преди 5 дни

Господ сили да дава на братския,славянски и православен народ на Украйна в Отечествената Война срещу руския фашизъм! Амин!

226

Червен каскет

преди 5 дни

Как вървят Олимпийските игри на БРИКС? Къде мога да гледам това зрелище?

225

Анонимен

преди 5 дни

Ми ше иска ми. Как колхозниците може да стрелят където си искат пък урките да не могат? Аиде стига Запада ги е пазил тия колхозници. Почват да стават нагли вече.

224

трябва, трябва!

преди 6 дни

Абе ние в България не произвеждаме ли нещо подобно за дълбоки удари? Че да изпратим на приятелска Украйна? Да има с какво да бие руснаците. А и в НАТО ще гледат на нас с друго око.

223

Kon

преди 6 дни

Tozi e lud

222

Кубрик

преди 6 дни

Зелена гнида,лъжлива и подла, олицетворение на бандероФашаги,ще бъдеш ликвидиран от Made in USA.който ляга под тях,той и получава С-4 в устата.

221

Малко за политика

преди 6 дни

И това ще и разрешат на украинската армия. Въпрос на време е. Всъщност САЩ ще разрешат такъв обстрел на своите "съветници" в Украйна. Точно тези американски военни изстрелват ракетите АТАКМС, украинската армия няма подготвени хора за това. Но и това няма да им помогне на украинците. Руската армия настъпва.

220

Анонимен

преди 6 дни

На остров Бали, хората не знаят нищо за евроарлантизЪма и ценностите му. Искам една средно голяма резиденция, обслужващ персонал, един-два автомобила и по 5-10К $ на ден, за да разнеса свещеното евроатлантическо слово сред местното население и туристите. Смятам че за 5 години, ще запозная всички с величието на кралица Урсула I и най-демократичния суперпрезидент Зеленски.

219

Анонимен

преди 6 дни

Даваш власт на шоумен - сбогуваш се с държавата си.

218

Анонимен

преди 6 дни

през*

217

Анонимен

преди 6 дни

до 199, нещо подобно е казал Чърчил за София по време на бомбардировките прес ВСВ

216

Анонимен

преди 6 дни

Сатана!