54

ясно

преди 6 дни

убиват полковници в раса и палят синагоги .Май плачат за денацификация

53

Анонимен

преди 6 дни

Не са неизвестни, а идилци. А както знаем ИДИЛ е творение на ЦРУ. Сега краварите са ги активирали, за да всяват терор в Русия.

52

Евроатлантик

преди 6 дни

Русия започна да се разпада. Републиките се вдигнаха на бунт срещу режима на Кремъл!

51

Анонимен

преди 6 дни

Кво ни пука. Китай да се намесва и да си оправя колониите, нас не ни интересуват ежедневностите из блатная. Имаме си други проблеми тука.

50

Мънго Джери

преди 6 дни

Голяма евроатлантическа радост блика от нечии коментари,но леко охлаждане да направя с припомнянето на 11 септември и двете кули и Пентагона с над 3000 загинали,което не значи,че САЩ са пред разпад.Провалът на ФБР е недостижим.Е,витаги някои *** могат да направят и по-голяма беля,но да припомня,че терористите са влезли в САЩ легално с визи и са се обучавали там само на пилотиране на БОИНГ,без излитане и кацане,което не е направило впечатление на ФБР.

49

Анонимен

преди 6 дни

Вече са известни според последните новини всички са ликвидирани.

48

Анонимен_777

преди 6 дни

Ще свъри войната в Украйна и тия долни примитивни теRорист4ета ще съжаляват горчиво..!!! Мощна и превъоръжена Русия така ще им 'сипе' че ще им се види света тесен !Ще ги търсят с GPS и спектрометър после..

47

Анонимен

преди 6 дни

България трябва да е зона без ислям.

46

Анонимен

преди 6 дни

Известни са, да, това са онези, които се насъбират в центъра у нас постоянно, "бягайки" от проблемите в родните си страни.

45

Путлер

преди 6 дни

Аааа.., известни са ,.. това са украински нацисти, платени от Запада ! Уверен съм, че са се насочили към Беларуската граница ! Ааййде до скоро !

44

Анонимен

преди 6 дни

Много взеха да зачестяват атентатите и нещастните случаи от войната насам. Нещо ЦРУ се е активирало. Време е и КГБ да се активира на запад.

43

Анонимен

преди 6 дни

Грездомир ще обвини украйниците, ако не го е направил. Малък човек, голям проблем! Като високият 165 Ленин

42

пияница мистик

преди 6 дни

До По същество === Обади ли се по телефона на Джуджанka, за да му кажеш какво си разкрил при разследването си? :)))))))

41

По същество

преди 6 дни

САЩ се опитват да разпалят вътрешен религиозен конфликт в Русия. Ще им се върне тъпкано.

40

Анонимен

преди 6 дни

Още ли не са "намерили" украинска връзка в атентатите?Чакаме...

39

Анонимен_777

преди 6 дни

До Мирянин: Нещо си в генерална грешка, нито един атентат на Европейска територия няма Руски корени, обаче същото не може да се каже за аL_кайDa - отроче и маша на америк. служби. Още повече че Путин заличи най-голяма регионална че и световна заплаха за мира - ИДИЛ..?!!P.S.: Утрепа и коRonata, за 3 дена..!

38

Честно

преди 6 дни

и да слагате минуси - все тая. Вие платените сте избирателни в любовта и омразата към терористите, гледащи Мека. В едни случаи ги подкрепяте, в други - искате да бъдат изгорени със семейството. Зависи от кого са/сте спонсорирани. И ако се разпадне Русия разни дагестанци, чеченци и какви ли не ще си вземат по няколко ядрени бомбички.Тогава ще ни се иска в Кремъл да има диктатор.

37

456

преди 6 дни

Повсеместно изперкване!

36

Кои са ни братя?

преди 6 дни

Украйна е на няколко стотин километра от България. Руските ни "братя" от Дагестан на колко километра са от България?

35

Мирянин

преди 6 дни

Какво се учудвате? Путин няма нито един християнски съюзник след като предаде Армения по най-срамния начин в историята на Русия. Съюзи се с Иран. Налива луди пари в един чеченски тарикат с частна армия и въоръжава буряти, калмики, чеченци, чуваши и т.н. да ходят да избиват православни християни. Путин ако ви е защитника на християнството бог да ви е на помощ.