81

Генерал Куруленко

преди 6 дни

Новите попълнения в украинската армия пристигат следващата седмица. Рибятата от националния отбор по футбол ще бъдат пратени директно на фронта.

80

Анонимен

преди 6 дни

Ядрената война е абсолютно неизбежна. Нито една копейка няма да оживее, нито роднините на копейките до 7-мо коляно.

79

Петър

преди 6 дни

Путин не зацавно трябва да даде заповед , за удар с 2 ракети кинжал носещи ЯДРЕНИ ГЛВИ В КИЕВ ИЦИРКА ДА ПРИКЛЮЧВА..

78

бл.134 в Zап. парк

преди 6 дни

Слава на Америка !Не трябва да остане нито един

77

Алекс

преди 6 дни

Добрата новина е,че Украйна вече може да отговаря на руския тероризъм.Предстои рев на алкохолиците Захарова и Медведев.Крепостните ако искат спокоен живот,да се изнасят от суверенната украинска земя.

76

Анонимен

преди 6 дни

1. Не вярвам на информация, идваща от Москва. Това са измислици като Алеята на ангелите. 2. Просията започна войната. 3. Работа на Просията е да си евакуира хората. 3. Ако властите са мало умни, то поне родителите трябваше да имат елементарен инстинкт и да си пазят децата. 4. Щом Просията стигна дотам да измисля такива *** постановки, значи не вървят на добре.

75

Фют

преди 6 дни

До 74. Ти пък, в края на седмицата ще маршируват в Берлин:))))))))))....само на карта, но ще маршируват:)))))))

74

Руски Трол

преди 6 дни

Укрите направо ни попиляха с дронове и АТАКАМС. Тотално се провали нашата СВО ...

73

Анонимен

преди 6 дни

Боли ме шмайзерa, нека се избиват, аз си пия биричка в жегата и си гуедам Еврото :)

72

Павел

преди 6 дни

До края на седмицата ще видим кой кум, кой сват ------ Пак ли Киев за 3 дни, а ватя?

71

Бандера Степан

преди 6 дни

Горд съм с мойте наследници,с моя народ! При мен има едни българи,Васко Кунчев,Ицето Ботев и Горката Раковски,жал ме е за тях,ама много натоварват с оплакване от техните наследници с каскети...

70

Фют

преди 6 дни

До 68. Не ми се спори с човек, който знае отговора, преди да зададат въпроса. За вас, каквото каже и прави Путин винаги е правилно. Аз, като средно интелигентен човек имам собствено мнение. Все пак живея в Европа, не в Азия:)

69

Анонимен

преди 6 дни

До Подигравкин А, споко. До края на седмицата ще видим кой кум, кой сват, кой на булката брат. Вече полетяха снарядите и ракетите с надис "За Севастополь". Тази вечер доста хохли ще попълнят харема на Бандера, не бери грижи.

68

До 61

преди 6 дни

Касетъчните бомби /които не са хуманни, но има ли хуманни бомби/ са подарък от БайДън на Зелю. Разчистват си оръжието с изтекъл срок на годност, като уж го даряват на Украйна.

67

Анонимен

преди 6 дни

До Фют 63 Лицата вече са известни, малко са надупчени и самите лица, ама имат по 2-3 пръста за сваляне на отпечатъци. Да ти припомня ли кой си култивираше уахабити и кой създаде ИД? Ъхъм, точно така - ЦРУ.

66

Подигравкин

преди 6 дни

Сега не разбрах. Пак ли някое дете на плажа е пушило цигара и всичко е гръмнало като крайцера Масква?

65

Слава Бандера

преди 6 дни

Много paшисти са дали фира днес в Севастопол. Да пием

64

За 59

преди 6 дни

Чак толкова много време докато излязат указанията за пълно отрицание на неудобните факти? Лоша организация. Имам идея. По-добре пиши, че са руснаци. Никъде не са ги приели на море и за това са отишли там. Така, че украинците правилно са ги убили. Може да повярва някой.

63

Анонимен

преди 6 дни

До Фют 49 Влез в телеграм канала Одесса Инфо, там има снимки от днес на препълнени плажове. Досега утрепано хохълче на плаж няма. На ден има 5-6 въздушни тревоги в Одесса и к'во? Ще изкараш хората виновни, че са отишли на плаж в неделя по обед, тъй ли? Или ще изкараш виновни онези 28 убити от чешко РСЗО "Vampir" в Белгород по площадите на 30 декември пак по обед? А? Тъй ли? Те ли са виновни? Хохлите много упорито си просят тактически ядрен заряд, ама няма да им се получи.

62

Фют

преди 6 дни

"Неизвестни въоръжени лица нападнаха синагога и църкви, като убиха свещеник и полицаи в руската република Дагестан, предаде АФП, която е основно мюсюлманска." ..... Та, това са радетелите на християнството, които правораздават в Украйна, които българските чебурашки приветстват с възторг.