242

Анонимен

преди 6 дни

До много се радвамтъпичко разсъждение.

241

Анонимен

преди 6 дни

Под претекст че пазят страните от една окупация, окупират... Който има акъл не си харизва държавата.

240

Анонимен

преди 6 дни

Да му мислят варненци. те си избраха политически празножалък антибългарски кмет.

239

много се радвам

преди 6 дни

за новата голяма база на НАТО. Тя ще ни пази от Русия, да бъдем свободни. Тя ще бъде гаранция за нашата свобода. Това е супер!

238

Анонимен

преди 6 дни

Днес Румъния си изгуби още от суверенитета.

237

Анонимен

преди 6 дни

При комунизма всеки ходеше на море, сега пак малцина.

236

Анонимен

преди 6 дни

пРИ КОМУНИЗМА ВСЕКИ СИ НАПРАВИ И КУПИ КЪЩА И ИЛИ АПАРТАМЕНТ, СЕГА МАЛЦИНА КОНЗЕНТРИРАТ БОГАТСТВАТА СИ ЗА СМЕТКА НА МНОЗИНА.-

235

Анонимен

преди 6 дни

Сега пък при капитализма е рай - инфлация, НАРКОМАНИЯ, РАЗВРАТ, НЕГРАМОТНОСТ, БЕДНОСТ, ТРУДЕН ДОСТЪП ДА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ НА СРЕДНО ДАЖЕ НИВО, СМЪРТНОСТ, КОРУПЦИЯ, СЛУГУВАНЕ НА ОЛИГАРХИЯТА, РОБИЯ, ПРЕСТЪПНОСТ, монопол до монопола, хляба не е по БДС а е глетъв пълен с вода недопечен. Солта и тя с вода, салама с вода, бекона с бода, абе вода да искаш луканката и тя мокра и неизсушена. ВОДА, ВОДА ВОДА И ПАК ВОДА.

234

Анонимен

преди 6 дни

До българинА на запад тогава автомобилите какви са масово фиат като Жигула през 70 те години и фолксваген костенурка тип Варшава. Запада е изпреварвал изтока с десет двайсет години в автомобилостроенето. Сега запада налага мита на китайските комунистически автомобили щато по-качествени и по-евтини за да си спаси затъналата автоиндустрия.

233

Анонимен

преди 6 дни

До българин 231кво разбираш ти, то требе акъл за да разбираш.

232

Анонимен

преди 6 дни

Черно море е ключово за сигурността на континента. ТОВА Е ЕДИН ПРОПАГАНДЕН ВИЦ. Докато Турция продължава да ни поддържа изкуствения насип на резовска река срещу който нито една власт в стланата ни и в европа не реагира.

231

.

преди 6 дни

Това ще е краят на Румъния...

230

българин 231

преди 6 дни

И затова сега разбирам украинците-не искат да живеят под руско робство!Техният храбър народ заслужава свободата си и помощта на целият свят!

229

българин

преди 6 дни

На 60 години съм. Спомням си какво беше преди 1989-та.Без връзки бе невъзможно да си купиш пералня,телевизор,мебели. Седем години съм чакал да ми свържат домашен телефон!Кола бе невъзможно да си купиш!Не знам защо,но тогава дори фризери нямаше!Имаше режим на тока и недоимък на всичко!Още от тогава съм намразил СССР!Всичко дето сме произвеждали сме двали даром на СССР.И живеехме бедно,много бедно!Днес пред всеки един хипермаркет има такива автомобили каквито тогава не е имало и пред ЦУМ в София!

228

Представете си

преди 6 дни

Най-голямата руска база да е в Канада, на границата с юса, за да им внася "спокойствие" на канадците! Каква лъжа е това че военна база внася спокойствие.

227

Анонимен

преди 6 дни

Русия е пътник. Светът ще си отдъхне. А севернокорейците ще си измрат спокойно от глад.

226

@

преди 6 дни

До Анонимен Каква тишина настъпва след топол бре? Като го прихване Пейтриът и след ответния удар в който има яма на мястото на Москва не настъпва никаква тишина, а наздравица и " Хип, хип - Ура!"

225

Бай хой

преди 6 дни

Някак си тази новина не ме кара да се чувствам по-защитен.

224

Божееее!

преди 1 седмица

Ами ако руснаците вземат и Одеса? Тая база ще е буквално на границата. Не мисля, че ще осигурява сигурност, а по-скоро напрежение.

223

Анонимен

преди 1 седмица

Това са добри новини. Румънците са решителни и знаят какво да правят срещу руския тероризъм.