25

Анонимен

преди 6 дни

Причината да има тероризъм по света се нарича ислям. Хитрите свраки САЩ и Русия си пъхат носа навсякъде, но не виждат общия си смъртен враг, който е и враг на целия цивилизован свят. Още Салахудин, унищожавайки християнски Йерусалим го е казал: белите европейци, лакоми за злато, войювайки помежду си, се надпреварват да ни продават най-добрите си оръжия, допринасяйки за собственото си унищожение

24

Анонимен_777

преди 6 дни

Пияницо, никакъв мистик не си, а патологичен, пещерен сусофоб ! В момента империята на злото е САЩ, много добре знам откъде произлиза фразата но САЩ са причината да има безкрайни войни, тероризъм и нестабилност по света! Не е Русия страната с 800 военни бази по света, която проповядва 'демилитаризация'..НАТО се разширява към Русия, не обратното ?!

23

пияница мистик

преди 6 дни

До Анонимен_777 === Даже и за това нямате мозък сами да си го измислите, та откраднахте и си присвоихте думите на Роналд Рейгън, че СССР са империята на злото. Също както откраднахте името на френската салата "Оливие", та си я нарекохте "руска" :)))) ХАхахахха.....безмозъчни несретници :))))

22

пияница мистик

преди 6 дни

Абе тези евреите що така се излагат? Да започват да плашат всичките си врагове как ще им хвърлят атомни бомби всеки ден, както прави Путаpaнката и всичко ще си дойде на мястото. Какво мълчат

21

Анонимен_777

преди 6 дни

САЩ - империягта на злото..!!?

20

Хххх

преди 6 дни

До 19Мдааа нека да си припомим атентата срещу чифутскототпосолство в Лондон от близкото минало...направено то самитечифути...това са резултатите от проверката на МИ6

19

Анонимен

преди 6 дни

Израел ще им трябва нов 9/11 да вкарат яко САЩ във войната, но те се изобретателни в тия области.

18

Предложение

преди 1 седмица

Хизбула, Хамас, Иран, С. Корея, Русия, Китай и още 3-4 малки африкански и централно американски да ходят в Хадес и светът ще стане много по-приятно място. Аааа, също и Ахмед Доган и мъжът на Вики от съседния вход.

17

Анонимен

преди 1 седмица

То преди известно време затова им взривиха онзи склад с амониева селитра в ливанското пристанище. Всяка една криза за Ливан е добре дошла за Израел.

16

гого

преди 1 седмица

ако богопомазаните нямаха подкрепата на Сащ вече щяха да се молят по пет пъти на ден,вместо да си бият главити в Стената на плача.Иначе са много смели

15

ГАДОРЯН

преди 1 седмица

Хаха. Краварите ще трябва да за е бт Окрайната и даже Тайван, и ще трябва да се бият с доста сериозни противници. Все пак истинската столица на ФАЩ е Ерушалеем. Мдаааа. Зеления шмъркалан да стяга куфарите. Да забрави за още пари и тенекии.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Израел си тйрси нещо много лошаво май, май...

13

Вьзмутен

преди 1 седмица

Сьд за нетаняхо и кохортата муХага ги очаква

12

баба мара

преди 1 седмица

оон да изключи израел от организацията 21 век е на какво сме свидетелисега и ливан ще пламне отиват в сащ за съвет и помощ

11

Кръчматъ

преди 1 седмица

Абе правте квото щете..., после да не ревете като дойде "ответката"!

10

чети внимателно

преди 1 седмица

"Войната-еврейската жътва." - Хенри Форд

9

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

До 8. Не съм специалист ,който да разгадава тайнствата на вирусите,но от едно известно време "коректорът" на телефона ми си измисля сходни с думите ,които искам да напиша думи. Така днес фамилното име на покойната ми майка ,което е ПИСОВА се появи като Подова. Очевидно е,че не бих сквернил едно от имената на Родът си. Приемете като моя,ако щете грешка написаното,но е логично да съм искал да напиша ИРАНЧАНИ,а не иракчани. За Ирак обаче също има Израелски изненади,защото и от Ирак летят ракети .

8

До 5

преди 1 седмица

Само не разбрах от Иран как дойдоха иракчаните. Голям си ***! Иран и Израел ако влезнат във война дори и понятие си нямаш за каква световна криза ще става въпрос. Мястото на Иран е стратегическо за цял свят. Всичко минава от там корабоплаване, самолети, петрол. Това не ти е Украйна. Ама какво да обяснявам на разни сополанковци които нито знаят какво е работа нито война и мислят че всичко което хвърчи се яде.

7

Анонимен

преди 1 седмица

Евреите не могат без войни.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Ясно е, че Путин Шаломов работи с Израел а САЩ са просто марионетки на еврейте. Бандеровците нека гинат за Слава Украини. Най-*** в днешно време е да мреш във война която няма нищо общо с теб.