11

Слънчева батерия

преди 6 дни

Да си купят инсталации за обезсоляване на вода и да си поливат. Те са остров и са заобиколени от вода. Много мързелив народ. И да си сложат слънчеви батерии за ток за машините. Ама са мързелив народ и няма да барнат нищо.

10

Анонимен

преди 6 дни

Избутват горещия въздух от Африка към Европа. Това движение на въздуха не е естествен процес. Въздуха се движи от запад на изток а не от юг на север. Въздушните течения могат да ги променят по изкуствен начин и с това се опитват да ни убедят че има климатични промени.

9

Анонимен

преди 1 седмица

До 7 Не е удобно, но е нормално в природата. Какво да се направи според теб? Като идеите на зелените да забраним климатиците или поне да направим тока толкова скъп, че никой да не ги ползва? В момента няма криза в климата предизвикана от човека. СО2 е 400ррм или 0.04% от атмосферата. Най-ниското ниво е, откак има живот на Земята, и всъщност в парниците пускат СО2 да увеличат реколтата. От хората са 3%- 0.0002%. Дали имаме някакъв ефект над климата?

8

Анонимен

преди 1 седмица

Голям праз да ядат турски домати :)))

7

Анонимен

преди 1 седмица

емии юни 40 градуса не е нормално койт каквото ще да разправя ... в апартамента без климатик едва преживявам...

6

Анонимен

преди 1 седмица

До 3 Преди милион години Земята е била с няколко градуса от апокалиптичните прогнози за затопляне сега и с 4-5 пъти повече СО2 в атмосферата. Нямало е и лед на полюсите(Всъщност лед там целогодишно е определението за Ледникова епоха.). Сибир е бил савана и сега изравят в кал от разтопения лед мамутски кости, даже цял непокътнат мамут изкараха. Викингите са гледали зърно и лозя в Гренландия, където сега се топят ледници. Та какво точно да направят ООН? С 0 хора климатът на Земята има цикли.

5

Анонимен

преди 1 седмица

До 2 Добре, само един въпрос. През 1930-40 в най-плодородната част на САЩ- Високите равнини, в продължение на 11 години има суша(15-25% по-малко валежи), почти никаква реколта, земи превърнати в пустиня. Фермерите съответно масово фалират. Въпросът е как преди 100г е имало нещо такова, ако климатичната криза е сега. СО2? Марсианци? След вулкан по времето на Юстиниан Византия е с години суша и катаклизми. Минойците са изчезнали заради промени в климата. Хората ли са виновни или просто природата?

4

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Не е истина.

3

Барон Мюнхаузен

преди 1 седмица

А правителствата нехаят пред каква катастрофа сме изправени ...ООН само говорят ,а не действат !!!Скоро време ,ще се превърнем в Сахара ,ако не спрем размножаването на населението ,и унищожаването на горите .Фактите са такива !!!

2

Анонимен

преди 1 седмица

Тепърва ще гледаме суши и жеги. Да му мислят тези, които сега са деца и още неродените.

1

Анонимен

преди 1 седмица

Че то в Кипър винаги е било така. Режим на водата е 1 ден има 3 дни няма