284

тъжен сМех

преди 6 дни

ЗА ДА НЕ ХАРЧИ ПАРИ ЗА СЦЕНАРИСТИТЕ, Слави ги направи дЕпутати !

283

Забраван

преди 6 дни

Слави, много удобно забравяш че имаш основна роля в опростачването на българският народ ! 25 години чалга, мрасотии, цинизми и манипулации по телевизора !

282

Мен

преди 6 дни

Защо плюете Слави?За кое не е прав?

281

Анонимен

преди 6 дни

ППДБ се показаха в ролята си на най-отвратителните български, всъщност инсталирани в бълагрия политици от мафията, като за целта е подведено и посолството да им се довери. показаха се като извършиха куп безобразия а накрая им била виновна комуникацията за загубения електорат а не безобразията. само за 9 месеца те разрушиха и пометника на съветската армия, тези реставратори на неофашизма под съдрана либеластка дрешка за маскарад. Трифонов е казал очевидни неща.

280

Офф ,да се омита

преди 6 дни

Славчо фалира финансово , хората му се разбягаха , а сега фалира и морално.Мнението на продажния чалгар не вълнува никого.Абсолютно никого.Никой не му вярва и на една дума.Навсякъде търговците на гласове взимаха пари от ДПС за да гласуват за Славчо.Хитър номер ,но чалгаря вече е бита карта.Славчо ,омитай се!Не си нужен никому вече!И дано се задавиш с получените сребърници!Дано!

279

Бай Иван 2

преди 6 дни

Помним ,всичко помним! И някой ден ще си понесеш последствията! Няма Боко и Доган все да скатават!

278

димитър

преди 6 дни

Помним ,разбира се !Това беше ,ти.

277

Българин

преди 6 дни

Много са лъжците лъгали българския народ, но само един от тях опро..стачи нашия народ и това е селския чал.гарин Трифонов, дошъл в този свят не за добро...

276

гост

преди 6 дни

Помним и твоите Лъжи Слави. Уважете избора на народа, подредете кабинет по избора на народа! Искаме не еднолично управление, искаме поне три партии да влязат в правителството! Простичко е!

275

Анонимен

преди 6 дни

Не знам какви интриги въртят вътре помежду си, но знам със сигурност, че Доган е платил на ИТН, за да оцелее(ят)! Знам и че засега вървят надолу заедно с герберите, а си мислят, че летят.

274

Анонимен

преди 6 дни

Не знам какви интриги въртят вътре помежду си, но знам със сигурност, че Доган е платил на Слави, за да оцелее(ят)!

273

Анонимен

преди 6 дни

Говорителят на Мултигруп, пардон Мултитруп. Абе дългуч сещаш ли се, защо си отряза косицата в ефир преди много години? По-голям лъжец от теб е само Копейкин.

272

АЗ

преди 1 седмица

Още ли си жив , бе , грозник ?!

271

дедо славчу

преди 1 седмица

Изперкал чалгар!

270

Право на мнение!

преди 1 седмица

Тази партия за мръсни поръчки ИТН, няма никакво бъдеще в политиката. Вече 2 пъти го вкарват през задния вход в НС с купуване на гласове от ДПС за тях, за да имат кресльовци и скандалджии за мръсните поръчки срещу ПП-ДБ. Имаш ли представа колко си мразен Слави. Отврат си! Мутроимитатор с голяма охрана, като че ли на някой му дреме за тебе, само парадиране, че си много "важна" фигура. Спри да подражаваш на мутрата Боко. Само интриги и скандали правят ИТН!

269

Анонимен

преди 1 седмица

А след няколко дена като Славчо седне в скута на двамата дебели как ще го обяснява?

268

Анонимен

преди 1 седмица

А помните ли кого предложи слави за министър председател? Или забравихте шнорхела ??

267

До Ангелинка

преди 1 седмица

Ангелинке, или си непоправима фенка на Кирчо лъжливото овчарче, или си от бандата драскачи на ПП в мрежата! Всичко, което е написал Слави са факти, и това са само част от глупостите, които натвориха! И само да те светна, че не Слави води война с ПП, а точно обратното. Те почнаха първи, и то срещу цялата антибойко коалиция. Затова сега никой не си говори с ПП! Жалко, че си една от подмамените от Лъжльото!

266

Анонимен

преди 1 седмица

помним Трифунчук- аз помня след големите всенародни протести когато инфлацията беше 0.6%, но очервените олигарси развързаха кисията защото бащицата им вирна юмрук в деня когато ЕК обяви че БГ е приета в чакалнята на Еврозоната и ето колко много направи Ниночка за народа- 30% инфлация- кенче Ариана- 330мл, 1 хляб Демея и 1 домат- 5лв- касовата бележка съм залепил на библиотеката- за да не забравям какво ми донесе моделът БАДЖАНАЦИТЕ- олигарсите ни обраха за тия няколко години.

265

Биляна

преди 1 седмица

Слугата на мастити олигарси и свързания с тях г- н Юмрук пак набива канчето - помните ли,че бяхте излъгани,но ,,забравил" че той и партията му са същите лъжци ,заедно с тия глупавите наивници ,които са гласували за тях .Безумие!