20

Анонимен

преди 4 дни

Този продължава с куп глупости!!! Отново и отново повтаря и натяква, че са 130 годишна ..........!!? Това прилича на молба за психотерапия!! След като в БГ има Закон /обн. в ДВ-к бр. 37 от 5 май 2000 год. - ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН/!!! Т.е. господина сам признава и потвърждава че са ПРЕСТЪПНИЦИ!!! А и името им е в тази посока: БСП - Б аш С ъщите П рестъпници!!!

19

Анонимен

преди 6 дни

Тоя продъжава с глуспотите на Нинова. Вместо да излязат с програма за управление, се занимава да плюе по другите партии. Ще закоапе още БСП.

18

Друга поговорка

преди 6 дни

Експвртен кабинет, оркстър без име!! Смяна вота на избирателите!!

17

Анонимен

преди 6 дни

няма да стане, но с ИТН или Величие е възможно

16

Мда

преди 1 седмица

Зависи колко ще им предложи доган като крайна сума без даньци

15

43657

преди 1 седмица

Гуцанов ти си от хората най-си умен като си траеш

14

Анонимен

преди 1 седмица

Помним, Гуци, помним целувките на БСП и ДПС на моста. Помним кой управлява в коалиция с ДПС и НДСВ, а после с ПП/ДБ и ИТН.... Не бяха Герб. Ама, от червен олигарх и нагъл крадец какво да се очаква? Лъжи, интриги, кражби...и пак лъжи.

13

Анонимен

преди 1 седмица

Този е много прав за прегръдките,защото точно БСП е отлично запознат с прилагането на изкуството на прегръдките и уж експертните кабинети,които те съставяха! Кабинетът Орешарски,съставен след горещата им прегръдка с ДПС остава хит в гнусното задкулисие! След безсрамното изтипосване на пеевски за шеф на ДАНС,предизвикаха хаос в държавата! Ами прегръдката им с мадридския мошеник,когото направиха премиер и ограбиха България? Заради всичките тези прегръдки са с един файтон деутати,следва и по-лошо!

12

абе

преди 1 седмица

гуцанов , вие с дпс се прегърнахте , не помниш ли

11

Анонимен

преди 1 седмица

Аман от помешчици в този бивш красив град Варна. От алчност нямат наяждане. От високомерие не си усещат вонята.

10

Анонимен

преди 1 седмица

Не бих се учудил, ако отново се прегърнат, казах го вечерта в деня на изборите. Маскарите на всичко са способни. Само да са по-близо до тортата.

9

Великан

преди 1 седмица

Президентът до сега представляваше България на върха на НАТО, но с изменението на Конституцията,където ние сме Парламентарна република,по- справедливо и обективно е задължително Министър Председателят да бъде височайшото лице.Главчев представлява демократична България,доказал го е и не трябва да има спор по въпроса.Радев се измъкна и отиде в Унгария,знаете кога.Така,че въпросът е ясен.Точка.

8

BCP

преди 1 седмица

Бравос! Значи Портних щом е работил и Илийчо го е осигурявал - ще докара пенция! Няма да седи на социални помощи и да проси пред общината. Завалла...

7

Анонимен

преди 1 седмица

Портних, поне ние които сме родени във Варна, беше сервитьор на Павлов в Гранда на Дружба, нема случайни неща, но поне е работил нещо, разнасял е ястията и напитките :)))

6

Василев

преди 1 седмица

Котарак Гуцанчо върти опашко , сучеше от червената партийна нянка на другарката Корнелия, но когато хората на наемния труд бяха отчаяни и доходите и тяхната покупателната способност бяха намалели, тогава никой не направи един истински ляв протест, а по това време в ЕС нямаше страна , която да не се тресе от протести!!!БСП не е нито лява, нито европейска,нито българска партия, а е партия патерица на олигарсите!Агент Донован Бейли!ЦРУ!!!

5

BCP

преди 1 седмица

Гуци-Медузата ,контра - като чедо на контраадмирал и с вуйчо генерал-ама от РФ се пъне да седне на Курнелиния стол. Дет се вика ,каквото е пречило на далаверата - да не пречи вече. Ами като умен и красив да вземе да си работи по професията ,че да го видим. Докарал се на 50 години и нище не е работил, освен по крадене я на общински ,сега (ако може) и на държавен бюджет. То и ШивачеФ(Портних) е от тоя сой-руска закваска...

4

Анонимен

преди 1 седмица

Искам да чуя Борислав Гуцанов за БСП. Какво предлагат като политики? Какви са им отношенията с президента - не ме вълнува!

3

Анонимен

преди 1 седмица

Ако ПП " прегърне" пак ГЕРБ.При следващи избори едва ли ще влезе в НС!!!-:) Така че се съмнявам! Мисля че си научиха урока Спадайки процентите им на миналите вече избори!!!

2

Не червен червей

преди 1 седмица

Това няма как да стане и това внушение няма да ви помогне

1

Гуци,Гуци

преди 1 седмица

Никой в БСП не те иска.