113

Анонимен

преди 6 дни

Костя си фантазира. Няма как без ГЕРБ и ДПС. Така казва народа. Все едно на Костя какво му се иска.

112

Анонимен

преди 6 дни

Очевидно е, че Костя Копейкин е вторият след ББ психясал от високата температура миналата седмица. За съжаление на политиците жегите продължават и тази седмица

111

Анонимен

преди 6 дни

А защо пък да е на Възраждане? И кой ше влезе в каквито и да е отношения с коста лудото при условие, че тоз плю всички наред поне 3 години. Да слезе на земята. Дори и да стане пак ще има избори, защото никой не може да работи с шизофреници и егоцентрици като тоя

110

Само Оригиналът!

преди 6 дни

Какви са тия Възраждане-Мъзраждане, Величие-Меличие! Само Волен! Той е оригиналът, тия всичките са негови бледи копия. Волен форевър.

109

Анонимен

преди 6 дни

Както винаги коментарите на атлантиците не казват нищо конкретно против идеите на Костадинов. Понеже нямат смислени аргументи. Затова здраво наблягат на пцувни, тежки клетви и обиди. Гарнирани обилно с безочливи лъжи. Атлантици, какво да ги правиш ...

108

ъ

преди 6 дни

Доста практични мисли има Коста. Но мисленето за България от известно време не е модерно, модерно е мисленето за евроатлантизма. Не съм оптимист, че Възраждане ще бъдат подкрепени в идеите си, понеже другите партиите в НС, не са там да се грижат за българите.

107

Ха-ха-ха-хапчетата

преди 6 дни

Хапчетата Коце.

106

Анонимен

преди 1 седмица

Отровната прегръдка на тиквата е унищожила не един политически проект, като се почне от СДС, РБ, РЗС, ВМРО, Атака, НФСБ, Воля и т.н. Защо Слави си мисли, че точно на него ще му се размине? Много по-хубав е от останалите или по-умен може би? То пък надали някой го пита, той е проект и ще прави каквото му кажат.

105

Анонимен

преди 1 седмица

Костадин подценява готовността на Слави да докопа някое министерство. Ще изринат асфалта за власт ГЕРБДПС и малкото ДПС. Възраждане изобщо не им трябва, Величие биха взели някое министерство ако им предложат, а те ще им предложат.

104

Bul gur

преди 1 седмица

Торбата с лъжите и историческите измислици на Копейкин е доста голяма. Идеален манипулатор на балъци и пишман патриоти.

103

Бунгар

преди 1 седмица

Костадинов да го върнат отново в Добрич в етнографския център и да направи тоалетна поне.Как е възможно да добиеш научна титла,а една тоалетна да не си забелязъл ,че няма за посетителите.Тръгнал държава да иска да управлява...това е лудост и наглост.

102

Анонимен

преди 1 седмица

Как точно се прави кабинет с 30 депутата?

101

Смешник или наивник!

преди 1 седмица

Възраждане си намали процента, при очакване точно на обратното! Оттук нататък ще вървят все надолу! Очаква се дясното, истинско дясното и истинско лявото да излязат от реанимация и тогава Костадинов и хората му ще са вън от политиката! Така че, единственият вариант при който ще се задържат с тази тежест е сегашното Народно събрание! това означава да подкрепят минимално създаването на правителство с първата политическа сила, без да участват в него! Същото се отнася за ИТН и Величие!

100

анонимен

преди 1 седмица

Проблемът е, че искат да управляват, а не могат! Оставиха ПП и ДБ да учат и докараха държавата и народа до фалит! Дори не съзнават, че нямат капацитет, което е по-страшното! Хората ви гледат и не си мислете, че ще ви оставят да си правите ала-бала!

99

malgiorno a tutti

преди 1 седмица

Едно си Kotze знае, едно си *** бае, оно кат' латерна, все управление му се привижда, нищо че даже за директор на водопад не става :).Като си пееш Kotze ле, кой ли те, ***, слуша? :)

98

Олд

преди 1 седмица

Луди мисли от лудото Коце .

97

Анонимен

преди 1 седмица

И право дума чуьекот!

96

анонимен

преди 1 седмица

Откъде-накъде?! Претенциите на партийките влезли с нищожни проценти в НС, наистина са нагли? Дори техни величества от Величие, също искат да управляват, от опашката! Как ще променяте вота на хората, Копейкин?! Те, това е демокрация!

95

Бедняка

преди 1 седмица

До Анонимен-94 --А ти как забогатя в тази сбъркана държава? С труд, пот и знания ли? Като чета какво си написал от далече личи капацитета ти. Много станаха консуматорите в България. Всичките само искат но едно е да искаш друго е да можеш. 35 години ядене, пиене грабене и изпростяване. Не се ли пресече това отиваме в историята. Сбъркани са съюзите ни , съюзниците ни и ценностите ни.

94

Анонимен

преди 1 седмица

Ало кво ме интересува че си бедняк ,комунизма и общите блага в България умряха ,ще има избори докъто не си научите урока.35 ГОДИНИ ИЗБИРАТЕ БИВШИ ЧЕНГЕТА и после жалби ама аз не исках .Искаше баце искаше ,сега си бери посаденото и не се оправдаваи с емигрантите ,аз гласувах само за европарламент.Всички мои познати не искат да гласуват за българския щот са отвратени.Да нямахме собственост =па да ви турим по една маичина ,ама ввеки от нас храни по 2-3 имбецила в родината