33

Анонимен

преди 6 дни

Адвокат Марковски да прояви поне малко почит към убитите на пътя, от каралият с престъпно висока скорост, убиец на пътя. Преди време се опита да пробута тезата, че двамата убити са били пияни. Позор!

32

Анонимен

преди 6 дни

На псевдоадвоката Димитър Марковски някой трябва да припомни, че в правосъдието има един основен термин и той е "наказание", при доказана, или призната вина.Поради тази причина и кодексът се нарича Наказателен кодекс.Законът няма само възпитателна роля, щом видите ли, някой се бил осъзнал, не трябва да изтърпи наказанието си?!И скоростта е престъпно висока, а не "неразумна", както внушава Марковски. За покаялите се има предсрочно пускане на свобода, лек режим и др, но не и "втори шанс", свобода.

31

Банкеръ

преди 1 седмица

Ако Съдията е бездетен хомосексуалист забавляваш се с цветнокожи от Прайда със сигурност ще му даде минимална присъда.Да излезе изпечен гей От затвора.Добре,че в затвора има и хора с деца тоя ще е Мома.

30

Мога да се уплашат

преди 1 седмица

НО тогав другите държави ще ни увият от всякъде със бодлива тел и по нея ток и войска --да си правим опитите вътре и да се избиваме колко ни е кеф ,ама ще сме удовлетворени !

29

Мога да се уплашат

преди 1 седмица

Закриваме специалност право и почваме да избиваме всичко гнило из корен -- на мама синчето карало надрусано БМВ хванат ли го патрон във главата е лечението още преди да е утрепал някой ! Справедливост на паче няма или има за всико което води до смърт--смърт ,там разни лекарски грешки и какво ли не .Наркодилърство.... превишени отбрани ,побоища..грабежи

28

Анонимен

преди 1 седмица

"Какво значи ,,извинявам се",какъв втори шанс каква прошка?? Този е откровен убиец.Толкова ли са евтини два човешки живота???? Затвор-доживотен!!!" Това явно важи в пълна сила когато търсиш възмездие. Но ако ти се случи на теб, едва ли ще си такъв голям защитник на възмездието.

27

Родител

преди 1 седмица

Какво значи ,,извинявам се",какъв втори шанс каква прошка?? Този е откровен убиец.Толкова ли са евтини два човешки живота???? Затвор-доживотен!!!

26

Анонимен

преди 1 седмица

И никъде не се споменава, че този килър е от #интегрираните" Толкова ли е страшно?

25

Алекс

преди 1 седмица

Крайно време е подобни елементи като този да влизат в затвора.Това ще има възпитателен ефект върху останалите потенциални убийци на пътя.

24

Анонимен

преди 1 седмица

Червеите да те изядат дано! Жив да те ядат

23

Анонимен

преди 1 седмица

Докато ние и правосъдната ни система не престанем да даваме втори шанс на убийци, насилници, педофили от всякакъв калибър, няма да престанат трагедиите.

22

КАТО САНИТАР

преди 1 седмица

ВРЪЧВАНЕ НА КНИЖКА СЛЕД СТАЖ В МОРГАТА!

21

Българин

преди 1 седмица

Тоз май не е много от кръстоносците?

20

Василев

преди 1 седмица

И все така ще бъде и все ще има катастрофи!И за всичко е виновен човешкия фактор, не колата , не и пътя!Когато излизат от училищата безхарактерни личности, без воля и морал, без характер, без отговорност и самодисциплина!И това никак не е случайно, защото така се управлява с магическа пръчка един народ , а банките и корпорациите са господарите!И каквото и да направите , ще се въртите в омагьосан кръг, така както се случва в здравната система, модела е сбъркан!Агент Джонатан Уудс!ЦРУ!!!

19

Василев

преди 1 седмица

Като изпитваш носталгия от Тошовото време отивай в Северна Корея!Само не знам дали там може да крадеш от фабриките!Иначе всичко е едно към едно!Агент Чарли Доусън!ЦРУ!!!

18

До 13

преди 1 седмица

ДОБРА ИДЕЯ. ДЕЦАТА НЕ ЗНАЯТ ЧЕ ИМА СТРАДАНИЕ, КОЕТО НИЕ САМИ СИ ПРИЧИНЯВАМЕ С БЕЗОТГОВОРНИТЕ СИ И НАИВНИ ПОСТЪПКИ.

17

Анонимен

преди 1 седмица

СЪЖАЛЕНИЕ СЕГА - НЕ ПОМАГА. ПОМАГА АКО МОЖЕШ ДА ПОМИСЛИШ И ЗА ДРУГИТЕ, НЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ. ЖИВОТЪТ Е ДАР, КОЙТО НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОТНЕМА, ЗАЩОТО НЕ ТОЙ ГО Е ДАЛ. Оттук нататък на никого от засегнатите животът няма да е същият, много мъка, много тъга...

16

мак

преди 1 седмица

Осъзнат млад човек, таратанци. Споразумения и признаване на очевидното и намаляване на присъдата е толкова неморално и несправедливо, че трябва да отпадне и такива ... да бъдат осъждани на много години, а не едва ли не погалени, щото си признават. Заради това има толкова неправда с убийци на пътя, леки присъди и гавра с жертвите.

15

Вендета

преди 1 седмица

Не се оплаквам материално от нищо днес, но ми липсва времето на бай Тошо макар да съм закачил много малко от него. Това бе общество, възпитано в колективизма. Да, всеки крадеше от фабриката по нещо, да, налагаше се и сами да си произвеждаме, но това ни учеше на труд като общество, на сплотеност,бяхме по-добри едни с други, защото все ти трябва тоя или оня да ти удари едно рамо, после ти на него и така. Имаше ред, дисциплина, уважение към възрастните, и закона не те жалеше в случай като този!

14

Х

преди 1 седмица

помня какъв бях на 18. Пълен ***. Морето до колене. Убеден, че до 30 ще съм милионер. Виновен е и ще си понесе наказанието, но не го съдя. Младост.