57

Бате Гойко

преди 3 дни

Хората пътуват в лукс със супер бързи влакове, ние от 5 вагона новини за една седмица направихме.... Леле, колко сме зле, байо....

56

Адам Смит

преди 6 дни

Няма как да отговоря нито на коментарите Ви, нито на неприкрития упрек относно свободата на словото. Би ми било интересно да видя какво сте писали, а и истинската демокрация има за много важни атрибути тъкмо плурализма на мненията и свободата да бъдат направени обществено достояние. Ако по някаква причина коментарите Ви са били цензурирани, търсете отговорността на друго място.

55

До Адам Смит

преди 6 дни

Много неща ти писах г-н демократ ,но демократите сте навсякъде и ком-те ми изчезват безследно.На това се казва свобода на словото и печата нали?

54

БДЖ

преди 1 седмица

Къде са пердетата на новите вагони бре хайдуци с хайдуци? Вътре можеш да припаднеш от жега. Прозорците не се отварят, климатиците едва кретат а ако попадне от страната на слънцето майка му жална на пътника. Срамота! Кой окраде пердетата?

53

Адам Смит

преди 1 седмица

Да напомням ли за безумията на насилствената ,,колективизация"? За ГУЛаг? За гладомора? Колхозите и совхозите? Или абсурдното ,,петилетката за четири години"? (Оттук е безсмъртният идиом ,,пет за четири"...) И как всички планове се преизпълняват, а държавата три пъти за 45 години е във фалит? Или пък Куба на Кастро, която ще спечели много, ако продава ретро автомобили? Венецуела, която буквално плува в петрол, а хората получават фамозните 4 (!!!) долара на месец? Това, другарю, е СОЦИАЛИЗъМЪТ...

52

Анонимен

преди 1 седмица

Ароматизаторите 100% са откраднати от вътрешни хора. Никой друг не би проявил интерес към тях. Тия дни големи хвалби за старите немски вагони. Сякаш българин е полетял в Космоса.

51

Адам Смит

преди 1 седмица

До До Адам Смит: Другарю разобличител на демокрацията, не аз трябва да отговарям на безсмислени въпроси. (Или в АОНСУ така са ви учили, да задавате въпроси и другият да ер в слаба позиция?) Вие кажете къде комунизмът/социализмът не се е провалил? И къде социалистическата планова икономика е сработила? Може би в Сталиновата индустриализация? Или в ,,културната революция" на Мао? А, да:червените кхмери на Пол Пот успяха да унищожат почти половината си сънародници. Да, и КНДР. Мечтата на русофила.

50

До Адам Смит

преди 1 седмица

Кажи ми къде другаде е цъфнала и вързала ,май скоро изтече демократичен уран от АЕЦ или медицинския въртолет е пребоядисан или най демократично пра пра внуците ни няма да могат да изплатят демократичните ни дългове на нашите големи западни приятели...

49

Адам Смит

преди 1 седмица

Все пак нека да охладя малко ироничния ентусиазъм на соцносталгиците: другари, това не е постижение на ,,демокрацията и евроатлантизма: (според вашите несмислени фразеологизми). БДЖ е нелеп остатък тъкмо от вашия любим сосциализъм. И тук опозицията не е идеологическа, а чисто икономическа: планова срещу пазарна икономика. БДЖ и други монополисти са бавно умиращи, постоянно губещи и изостанали във всяко отношение социалистически измислици, пример за пропадналата и сбъркана планова икономика.Ясно?

48

Анонимен

преди 1 седмица

Продажниците комунисти се преоблякоха на либерали на новото време, на промяната наречена ала-балата, но са си все същите продажници но в развитие. Имат увеличено его. А задкулисието умело ги използва отново с помощта на печатницата.

47

Българ

преди 1 седмица

Голям успех за 35 години великата демокрация! Преди 45 години лошите комунисти ни пратиха директно в космоса, а сега се радваме на втора ръка вагони, голямо развитие.

46

Анонимен

преди 1 седмица

Това някакъв голям успех на евроатлантическата ни "демокрация" ли е?

45

Христо

преди 1 седмица

Взехме да се радваме и на 30 годишни вехторий на запада .Така е за една разграбена държава.Честита ви демокрация дами и господа .

44

Алекс

преди 1 седмица

Нито са нови,нито модерни.Единственото вярно е,че са от Германия,но втора употреба и порядъчно експлоатирани.

43

Анонимен

преди 1 седмица

Бхаратските орди като минат 1 2 пъти и пак ще са мръсни, горещи и мизерни.

42

Джо

преди 1 седмица

До 40: Бегом в 3 клас. Сбогом дорф .

41

Дървен Шоп

преди 1 седмица

До Ченоморец с Ивкони , нощният автобус стигна за 5 ч. и 10 м . ! Без коментар !

40

Пиян залян

преди 1 седмица

6 часа до Бургас , после поне три часа с чакане и разкарване до южното черноморие ! Точно 3 часа по-бавно и неудобно от луксозните автобуси на Ивкони ! Збогом БДЖ !

39

Анонимен

преди 1 седмица

е това да не ви е Япония, 30/40 секунди закъснение за цялата мрежа сумарно. 5 минути за БДЖ си е направо нечувано добре. А с влак от последните 2 десетилетия София Бургас тр да се взима за час / час и половина , само тогава влаковете ще са конкуренция на нещо , не като сега да се радваме на 40 годишни немски вагони

38

Анонимен

преди 1 седмица

о ужасТ