23

Анонимен

преди 1 седмица

След плуване във водата на реката, на морето, не в басеин с хлорирана вода и отидеш да си легнеш. Именно когато се потиш на слънце, в потта слънчевите лъчи изграждат витамин Д, който е в основата на живота. Остави потта да се влее в кожата ти и да влезе в тялото ти, а не да се къпеш веднага след като си се изпотил. Не си слагай никакви кремове срещу слънцето. Пий повече вода и най важното дишай дълбоко чист въздух и хич да не ти пука за шезлонгите и чадърите....

22

Анонимен

преди 1 седмица

Индия Китай САЩ Турция трябва да намалат населението си с 90 %.

21

Отличник

преди 1 седмица

В София специално, времето е приятно 2-3 седмици в годината. Това в добра година, нали...

20

Бразилец

преди 1 седмица

България има отвратителен климат!

19

До 18

преди 1 седмица

Личи си, че ще пукнеш при по-висока жега. Наливането с течности допълнително товари сърцето!

18

Чичо

преди 1 седмица

Некадърно преведена статия!

17

Анонимен

преди 1 седмица

Само глyпaвия човек може да получи топлинен удар, тъй като той се получава не от жегата, а от дехидратацията! Ако ти се хидратираш добре и достатъчно често, жегата сама по себе си нищо не може да ти направи

16

Анонимен

преди 1 седмица

Сечете дърветата и строите грозни блокове.Нормално е да е горещо. Трябва да се посаждат дървета.Колкото повече се сече толкова по-горещо ще става.

15

Анонимен

преди 1 седмица

Няма страшно, лятото е още има-няма 2-3 месеца, после започват отново бури, дъждове, кал и киша. Като цяло България е с доста неприятен умерено-континентален климат.

14

IQ 3.14

преди 1 седмица

До Къде мият улиците? каснаковски, тва че у ващо село има три москвича и една волга, не значи че в хасково е така. къде точно ше спреш движението да минат с маркуча, че ти пестиш от климатик?

13

Анонимен

преди 1 седмица

Добро утро :)

12

Къде мият улиците?

преди 1 седмица

Защо в големите градове не се мият улиците? Само така може да се разхлади градската среда. В Турция, Гърция и арабските държави така се борят жегите. Тук да не са откраднали и водата? Поне в София не съм видял някой да мие. Да раздаваш водичка на графа е много добре, но е абсолютен отбий номер. Каквото е цялата градска управа.

11

Езоп

преди 1 седмица

До Анонимен11 грозгето е кисауо. имаш норматив по бдс за условия на труд. нема глезене неглезене

10

Анонимен

преди 1 седмица

Големия проблем е рязката промяна в темпертурите а не самата горещина.Да кажем, че влезете на място където е 20 градуса с климатик и след това излезете веднага навън където е 40 градуса.Климатиците разглезиха много хората.

9

Домбил Бомбасов

преди 1 седмица

До Србия ако говориме за европейско по млеко с ориз, или ние или сърбите, останалите не са конкуренти

8

IQ 3.14

преди 1 седмица

не убива слънцето, а изключително здравословния начин на живот на инж. балкански. е го, дежурния по дискусия е кръкал до сутринта и днеска вече се е разпенявил. по обед ше иде до лидл да си купи бирчка на промоция, а след 2 дена ше му ядеме житото, щото нито може да се хидратира като нормален човек, нито си мери кръвното и захарчицата.

7

Шпек Салам Народен

преди 1 седмица

Убива, убива.На слънце кръвта се сгъстява и прави инфаркти.

6

Србия

преди 1 седмица

Чак пък да ви убие едва ли. Освен ако не сте възрастни хорица 70-75+ годишни. Дано Сърбия да спечели европейското!

5

Готвачите го наричат

преди 1 седмица

сваряване или печене! Сурово ли ядете само, та не знаете? А иначе статията е образец на липсата на образование! Дали става въпрос за градуси по Целзий, по Фаренхайт или по Келвин почти не се разбира! Нищо чудно при професори от Харвард! Знаем ги всички какви ала бала са! И още: . . . поставят хора в горещи кутии. . . това high tech ли се нарича? Най ме забавляват наивно детските преписани разказчета-съчинения без източник на информация, което е парад на образователния вакуум на територията!

4

Име

преди 1 седмица

Разреден лавандулов спирт изсушава потта и смъква температурата.