530

Анонимен_777

преди 5 дни

Пръцкайте и пляскайте за НАТО заблудени европитеци, когато войната се разрастне до НАТО-Русия да не рИвете че не е демократичо да ви пращат на фронта..?! НАТО е в чисто америк. интерес и е инструмент за военна експанзи на янките, 'заплахата' от Русия е удобен и доходоносен мит !

529

Анонимен

преди 6 дни

Селото Българско и се казва Карамурад още от времето преди освобождението сега си има ново румънско име и се намира само на 45кв северно от гр Силистра в Северна Добруджа . Започнат ли С400 Триум да ебашат по това НАТОВСКО летище Силистра Добрич Варна ще бъдат неминуемо засегнати . ХАЛАЛ ДА СА ВИ ЕВРОИДИОТИТЕ

528

Анонимен

преди 6 дни

Щом като няма вече Варшавски договор, защо ни е нато! Явно да налага със сила там, където прояви интерес!

527

Анонимен

преди 6 дни

Всички бази на САЩ-НАТО които са в непосредствена близост до Русия(1000км) са първостепенни цели за хиперзвуковте ракети с ЯДРЕН заряд. Това се отнася не само за Румъния, но и за България . При евентуално обостряне(не че в момента не е спокойно) са възможни превантивна размяна на ядрени удари. Всички населени места в непосредствена близост (20-60км в зависимост от релефа) до базите ще се превърнат в косвени ЖЕРТВИ .П.П. НАТО-САЩ не притежават ПВО системи способни да прихващат хиперзвукови раке

526

Анонимен

преди 6 дни

Каква чудесна новина! Очертава се скоро Черно море да стане спокойно и натовско. Пиянките ще могат да го виждат само след посещение в съответното посолство и надлежно издадена виза.

525

Анонимен

преди 6 дни

Голям майтап беше като изгониха Лавров и цялата му банда от една зала, защото там се чакало да дойде Ким Чен Ун и никой не може да влиза преди вожда ахахахах :) Севернокорейците ги изхвърлиха като бълхясали котки

524

Анонимен

преди 6 дни

Скоро от копейки ще останат само кървави парцали

523

Докато

преди 6 дни

Руското влияние властва у нас ще сме все последни по всякакви показатели, тва е положението

522

Временно

преди 6 дни

Лоша инвестиция. Тази база ще съществува кратко.

521

Натовска смрад

преди 6 дни

НАТО вони. Без НАТО светът щеше да е в пъти по-мирен

520

Ти да видиш

преди 6 дни

А в Габрово правят сухи тренировки.

519

Забавно

преди 6 дни

уж сме отбранителен съюз, а настъпваме към чуждата територия. Все пак се надяваме да не стане лошото. Иначе то е ясно кой какъв е в играта. Гледам Пеевски, Борисов, Василев, Патков и останалите - видни евроатлантици. От другата Страна Костадинов и сие - жалка картинка.

518

Шегобиец

преди 6 дни

Еххх, съсипаха и румънския туризъм, не само нашия! Ще им е гадно на хората в Констанца, а?

517

Анонимен

преди 6 дни

Тия алчни фашаги румънски явно малко им е бил кьотека през втората световна!

516

До 508

преди 6 дни

До и да триеш файда йок..... Ти турчи ли си, та защитаваш Путин на тюркски език? Добре го говориш за русофил.

515

Димитър

преди 6 дни

До всички които мисля, че Путин е в силна позиция и Русия е велика. Абе г**ьовци, САЩ съсипаха вече веднъж доста по-силна Русия, под формата на СССР, като ги докараха до просешка тояга.Сега на фронта воюват двата най-големи остатъка от СССР, едни срещу други. И САЩ възпира Русия, само срещу 1/100 от годишния си БВП. Още ли мислите, че силните козове са в Путин? Долара щял да става тоалетна хартия и какво ли не... С радост бих ви изкупил доларите, срещу рубли. Заповадяйте!

514

Анонимен

преди 6 дни

Кога ще ни мобилизират и пратят на Източния фронт да освободим братска Украйна? Наемника на Дейвид Кореш вече работи и записва.

513

Анонимен

преди 6 дни

След Олимпиадата заминавате на фронта.

512

Доко

преди 1 седмица

Тахтабите с ушанките от 20 години предвещават срива на долара. Измислете нещо ново, че ставате банални.

511

FX

преди 1 седмица

До Леля чичо:Само да отбележа, че винаги, когато САЩ са финансово нестабилни, първо Европа го отнася. Няма случай, в който при финансов колапс на САЩ, Европа да не е потънала първа. Американците не напразно поставиха ултиматум на европейските си слуги да набият толкова санкции на Русия. С тези санкции единствено Европа страда. Икономиката на ЕС е в абсолютна кома. Първо еврото ще се срине, но след това иде ред на Долара. Крахът на американската икономика ще бъде исторически!