28

Анонимен

преди 5 дни

АМИ СЛЕД ИНСТАЛАЦИЯТА НА ТУРСКИ К Е Н Е Ф В БРЮКСЕЛ, ТРЯБВА ДА ИМА И МАТРЯЛ ДА ГО ЗАПЪЛНИ!!...

27

Анонимен

преди 6 дни

Странно кой командва ЕС.:))

26

Анонимен

преди 6 дни

А как е зелената сделка, няма ли да се откажат новите политици от нея.

25

Някой си

преди 6 дни

Категорично,не би трябвало!! Тази жена,би трябвало да бъде Преследвана от Съдебните власти в Европа! И няма да се изненадам,ако Не бъде потърсена от нея Отговорност! Румънската " съдийка" Кьовеши ,мисля,че е Обезкървена и Притисната до стената,просто само да Фигурира!!-:( На къде върви в такъв случай " ЕС"??!

24

Анонимен

преди 6 дни

Moze no samo na magistralata I to na magistralia Trakia

23

Анонимен

преди 6 дни

1946. Ще получи ли Хитлер още един мандат.

22

Христо Христов

преди 1 седмица

Дано! За да продължи съсипването на ЕС!

21

Анонимен

преди 1 седмица

Има нещо тотално сбъркано в процедурата. Гласуваме и избираме обикновените депутати е ЕП, а най-важните личности, които на практика управляват ЕС, се "назначават" с процедури на тъмно и долни съглашения, неизвестно между кого, как и защо! Ако има гласуване за Урсула, никой няма да гласува за тази ***!

20

Европеец с главно Е!

преди 1 седмица

Европа няма алтернатива на г-жа фон дер Лайен. Жена, майка и изключителен лидер, чиито идеи ако бъдат напълно реализирани Европа никога няма да бъде същата. Би било изключителна глупост да не продължи да бъде лидер на Стария контитенент. Ноу Урсула - ноу ЕУ.

19

Галя от EmbassyTO

преди 1 седмица

Ще получи , поне още една пландемия да мапълни джобовете на мъжа и. Пък - новото модерно мръзне на 20 градуса зимата и няма налягане един душ да си вземеш.

18

абе

преди 1 седмица

Кво мрънкате, бе? Не била избирана Урцула, не било демократично. Че какви сте вие да правите демокрация, бе? И кой някога е питал плебса за важните неща? Може би и донякъде само през социализЪма. Но то беше отдавна. Сега яжте банани и гледайте как ви "ръководят" Урцула, Шарл, Джордгжа и други подобия.

17

Анонимен

преди 1 седмица

Нека дадат възможност на обикновените хора да гласуват.Никой няма да гласува за Урсула.Защо я натрапват?

16

Анонимен

преди 1 седмица

Урсула никога не е участвала на избори.Как така ще я избират с това образование?На челото й пише "вещица".Тази гинеколожка да не е някоя сектантка,която се занимава с раждания с цел да правят сатанински ритуали?Не й е чиста работата.Отделно си е корумпирана.

15

Анонимен

преди 1 седмица

Ако Марула получи шанс това значи, че за Европа няма да има такъв. Падението ще е пълно!

14

Анонимен

преди 1 седмица

Положението е такова, че който и да оглави ЕК и др. структури, Европа все ще е на загуба! Европа е продадена, унизена и обезкървена след "мъдрото" управление на досегашните пишман функционери.

13

Анонимен

преди 1 седмица

Това ще бъде краят на Европа! Сегашното състояние на съюза няма нищо общо с първоначалната идея на бащите-основатели за свобода, демокрация и върховенство на закона. Всичко се *** до евтин слугинаж на чужди интереси, бюрокрация и трупане на печалби за сметка на благосъстоянието и съдбите на европейските граждани.

12

баба мара

преди 1 седмица

финансов одит на ек урсула в пенсия на какво основание ес изпраща парина украина

11

Анонимен

преди 1 седмица

Хахахаха шанс за какво бе? Да краде ли?

10

Весо

преди 1 седмица

Да,ще получи шанс и то голям. Да продава ваксини на свободния пазар!

9

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Чисто тактически Урсула не е полезна вече и за своите,защото е дискредитирана и облечена в конкретни измерения на злото. Самите фенове на Урсула биха сгафили аконя преизберат. Предстоят важни избори във Франция,която е съседка на Италия,в която важните избори отминаха и резултатът е Мелони. Така във Франция резултатът ще е льо Пен и комунистите ,които ще качат още малко гласове. На льо Пен и Мелони не трябва да се вярва,защото лъжат. Родове,които са в услуга на холокоста лъжат,че са с Израел .