23

Анонимен

преди 6 дни

Интересно, ако в близко време се провали зелената сделка, а страните от ЕС са си унищожили енергетика/АЕЦ, ТЕЦ/, селско стопанство, промишленост и др., какво ще стане. Кой ще финансира връщането към нормалност или всичко остава на самотек, имало едно време и толкоз.

22

Анонимен

преди 6 дни

Е никой не може да накара Бг да е зелена/дори и договор/, ако тя не се набутва за дребни пари, защото после възстановяването ще е наистина много пари, особено енергетика и не само.:))

21

Анонимен

преди 1 седмица

Зелената сделка е добра, дано продължи. Българите не сте фактор, че да давате мнение. То, даже, българите и хора още не сте и едва ли ще станете. Зелената сделка продължава, неандерталци

20

Анонимен

преди 1 седмица

Който се набутал с електрички . Набутал се е. Сега ще им вкарват данък за утилизация на батериите.

19

Много хора

преди 1 седмица

предупреждаваха, че ПВУ е всичко друго, но не и възстановяване от Ковид. Зеленета сделка на Василев, 40% увеличаване на квоти удари държавната ТЕЦ, ток от 70 мегават стана 200 лева. Непродаваем, защото няма субсидии. С ресурси за 90 г. напред. Скъсяват живота на 5 блок с неподходящо гориво. В 6 е станала авария, теч и ще има прекъсвания. За десерт евтиният ток от Козлодуй го продаван навън, прибират печалби. Чаира го потрошиха. Наказвате Русия, наказахте България. Следва Зелен данък в касовите

18

Анонимен

преди 1 седмица

Тая "сделка" е като да нарекат изнасилването на жена "полова сделка"! Едната страна няма никакво желание да участва, ама било "сделка". Само насилствена смърт за такива сделкаджии!

17

Или развиваме

преди 1 седмица

ядрена енергетика, или купуваме скъп ток от Турция(Ердоган строи АЕЦ с руски реактори) и от Румъния(мамалигите имат френски ядрени реактори)..................трети вариант няма!!Или схващате бавно, като албански реотани и още говорите за зелени сделки???

16

Анонимен

преди 1 седмица

Дърт комунист и пенция влачи и заплата влачи :)))

15

Христо Христов

преди 1 седмица

Абсолютен некадърник.

14

ОЩЕ

преди 1 седмица

Президента Радев трябва да излезе и да каже защо Американците счупиха АЕЦ Козлодуй ?Цената на Тока хвръкна в Небесата .

13

Чужденец

преди 1 седмица

Тъй де, само дето българите нямат топки да се опънат.

12

Някой

преди 1 седмица

Зелената сделка си върви с пълна сила в нормалните страни! Само в България, комунистическото недоразумение Радев търчи да подписва дългосрочен договор, с който да изплащаме на турската Боташ по милион на ден, независимо внасяне или не внасяне газ? Рано или късно, Радев ще бъде разследван за този договор, затова и копейките започват да реват за "президентска" република, за да се оттърве от преследване! А дано, ама надали...Времето за преврати отмина!

11

Анонимен

преди 1 седмица

Зелената измама е най-тежкото криминално престъпление извършвано някога срещу човечеството! Участниците в него заслужават да бъдат драни живи!

10

Анонимен

преди 1 седмица

Докато зелените измамници не бъдат линчувани по площадите на Европа, заедно с целите им семейства, за нормалните хора няма да има нищо друго, освен обедняване, ограничения и мизерия!

9

Зевс

преди 1 седмица

Единственото зелено нещо в таз сделка са банкнотите, които потъват в правилните джобове.

8

Тия,

преди 1 седмица

...наш'те синдикати, тъй и се оказаха абсолютно импотентни! Зелената сделка му била виновна? Зелената сделка си вървеше чудесно , докато Путин не започна войната! Сега просто парите ще трябва да вървят в друга посока! Гърция вече 24% от енергията е от възобновяеми източници, и им е по изгодно да ни я продават евтино на нас, като няма как да я съхранят! А този още иска да рови въглища!

7

Анонимен

преди 1 седмица

Защо не го предвидихте?

6

Стига бе,

преди 1 седмица

...ГЕРБ били направили грешка, че не внесли своя план за възстановяване, а не ПП-тата, които четвърта година се карат, коя фирма да ги окраде! 13 милиарда чакат в Брюксел, а нашите некадърници не могат да си направят проектите, и са готови с весело самочувствие и размах, да загубят тези пари!!! Абсолютни некадърници! Ако Борисов беше на власт , как мислите, щяха ли тия пари да стоят в Брюксел? Копейките не ги питаме! На тях не им е дадено да мислят!

5

Анонимен

преди 1 седмица

Французите ги имате за много прости а те не са . Правет се статистики и когато тези против членството станат повече ще има референдум . Сега люпен не може да говори щото ако е сега ще загубят референдума . Нещо като Англия . Чака се да дойде удобния момент .

4

Батя ви

преди 1 седмица

И ИСТИНАТА на края на статията! Зад зелената сделка стоят много пари!!! Няма политик който да му пука за друго, освен пари и власт!!!