249

Анатема краваре

преди 4 дни

Задънена е за краварете, защото Путин им обърка плановете, бъркайки им дълбоко в г. .за краварски с боксова ръкавица и няма измъкиняне. Слава на Путин!Да живее Русия, стожер на мира на планетата ни !

248

Хари Труман

преди 5 дни

След ядрените удари ще преговаряме пак. Ваш Труман ;-)

247

Анонимен

преди 5 дни

Така е, тогава нека почакаме за да видим въображаемата победа на украинската хунта. Ако България беше водила всичките си войни да край без мирен договор отдавна да сме изчезнали.

246

Анонимен

преди 5 дни

"Аз не съм видял при война при нито една от войните в човешката история губещият да поставя мирните уславия на печелещия. Това е първият такъв случай. Разбира се че Русия няма как да приеме условията на губещия." - Прав си, но пропускаш нещо важно. Губещият е губещ тогава, когато се признае за губещ или когато победителят го принуди да се признае за такъв. До момента нямаме такова нещо. Украйна не се е признала за губеща, а Русия доколкото виждам не са ги принудили да се признаят за такива.

245

Анонимен

преди 6 дни

Аз не съм видял при война при нито една от войните в човешката история губещият да поставя мирните уславия на печелещия. Това е първият такъв случай. Разбира се че Русия няма как да приеме условията на губещия.

244

Анонимен

преди 6 дни

Многократно Русия преди и по време на войната апелира за преговори, такива винаги се отказват.

243

Анонимен

преди 6 дни

зАЩО ПРЕСТРАСТНИЯТ НЕ СПОМЕНАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА АМЕРИКАНСКИЯ ВОЕНОПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКС ДА СИ ПРОДАВА ОРЪЖИЯТА ВЪВ ВОЙНИТЕ...ЗАЩО ОСНОВНИТЕ ДОСТАВКИ СА ОТ ПАРТНЬОРИТЕ В НАТО И СЛЕД ТОВА СЛЕДВАТ ПОРЪЧКИ ЗА ЗАМЕСТВАЩИ ВОЕННИ МОЩНОСТИ И ПАК ДО АМЕРИКАНСКИТЕ ОРЪЖЕЙНИ ГИГАНТИ.

242

знаем знаем

преди 6 дни

Вие американците ще се биете до последния украинец!

241

М.Петров

преди 6 дни

Тоя уж е военен генерал, а разсъждава като махленско хлапе. Русия е готова за преговори, но САЩ и натовските послушници не са готови. В една такава война няма как агресията и тероризмът от страна на САЩ и техните послушници да победи.

240

грешка!

преди 6 дни

До до 270по-скоро ще ти го набия отзад сух! *** ЗА Русия и нейните роби

239

САЩисан вие на луна

преди 6 дни

До Коко коко, коко... а, как завършват цветните революции на САШисаните..Ирак, Либия, Сирия и 404 цъфтят и вързват, нали.

238

Денков

преди 6 дни

Просто е но не е за прости хора,спиране на помощта за Украйна и сами ще започнат преговори ,зеленият клоун да спре просяшката обиколка по Европа и да се проведат избори защото той започна войната в Донбас

237

Жуков

преди 6 дни

*** нация сте това САЩ.Ще дойде време за разплащане и тогава ще ревете мнпго!!!

236

Анонимен

преди 6 дни

Прави той едни изказвания в друга посока преди време и требваше да се изрази в правилната. Хорицата ги ловят по улиците като избягали затворници друго не знам! Безумие

235

Коко

преди 6 дни

През 1917г руснаците чрез болшевизма, а по късно и чрез износа на соц.революции по света се опита да направи световен хаос( ред).И всички знаем как завърши всичко това.Сега русия пак опитва да направи световен хаос (ред).И ако разбойникът се остави да си разиграва коня той пак ще опитва да сее хаос.А категорично 54 промишлено развити страни са срещу реално 4 безаналогови диктатури.Ще бъде алогично да се остави диктаторски феодализъм да се върне по света каквито и локуми да разтягат тук червените

234

Укропитек- Наивник

преди 6 дни

Ама кааак ва? Нали пубеждавахме? Нали непобедимата украинска армия напредваше все по назад в посока Киев. Нали рашките нямат войска, нямат оръжие, нямат ракети а скоро се разбра че нямат и танкове. Абе НИЩО нямат. Всеки ден завземали по едно селце. Нищо работа. Ние пъй всеки ден се изтегляме на по-благоприятни позиции. Кой е по-добре? А? Освен това Целия свят ни подкрепя. Половин трилион евро помощи получихме. Английски и американски военни постоянни ни обясняват как врагът е сразен. И ся кво ?

233

какви преговори

преди 6 дни

сънува Мили, победителя взима всичко, и на този етап не ми се вижда контра наступа да има резултат, Крим си е руски, Москва си е цяла. Ще се изредят всякакви капацитети от всякакъв ранг да ръсят небивалици, а отричат очевадното, запада губи.

232

Анонимен

преди 6 дни

Тази статия е да консумация на американците. В България, голяма част от населението се е научила да мисли и да поставя под съмнение информацията, с която го облъчват. Всеки нормален човек сам може да прави заключения и изводи.

231

Галфон

преди 6 дни

Нали до вчера разправяше, че Украйна побеждава а Русия е пред разпад?

230

Из.-прав. християнин

преди 6 дни

Много нагло изказване. Крадецът вика, дръжте крадеца. Да не би Русия да е разположила базите си покрай САЩ? Това е то западната псевдо демокрация. За 30-ина години западен рай какво ни се случи, а? По-зверска цензура по тв не съм виждал. Вече огромната част от нормалните трудещи се сме работещи бедни. Това иска капиталът и успява, което е направо плашещо. Работиш, бъхтиш се 6 дни в седмицата от 8 до 5 и ти остава един, единствен ден. Той не стига за нищо, естествено.