35

Руя

преди 6 дни

Тоя политикант колко партии обиколи.Много глупости изприказва откакто се е появил.Гадост.

34

Анонимен

преди 1 седмица

ПП са пълен провал. Дори партията им беше фалшива като купиха партията Волт и смениха името. Абсурдно е такива да управляват. Как може да не могат да си направят собствена партия а в същото време да имат претенции да управляват. Българския избирател трябва да се научи да ги разпознава и отсява такива.

33

Анонимен

преди 1 седмица

Борисов се провалял, а вашите избиратели ви напускат? Как стават тези фокуси? Значи сте по-зле и от "проваления", дето ви бие на всички избори !

32

У бре

преди 1 седмица

Соп.оланко,Борисов ви гледаше като писани яйца,но тези от ПП направо ви разказаха играта! На такива паветни демократи така ви се пада - още по-големи некадърници да ви прекарат...

31

СССР гази фаши бълхи

преди 1 седмица

Защо ги наричате "десни"?

30

Анонимен

преди 1 седмица

Малтине, защо подкопаваш партията която те издигаше?? Ти и Раданка излязохте големи мекерета. ПП/ДБ трябва да ви изхвърлят.

29

Анонимен

преди 1 седмица

Че много бързо ги превзе "инфекцията" ? Каква задружност беше там! На власт - купони,пици с кристали,лимузини... А сега какво предстои - опозиция,хляб и градски транспорт!

28

Анонимен

преди 1 седмица

Костов още управлява чрез подставените си лица Атанас Атанасов, Мартинчо.

27

Гошо

преди 1 седмица

Това охранипо се момченце предало Българската атомна енергия е за затвора заедно с И. Иванов. Те бяха най-отявлените противници на АЕЦ Белене и заедно с Паси са просто ПРЕДАТЕЛИ.

26

Анонимен

преди 1 седмица

ППДБ след като се задавиха в опита си да погълнат цялата власт, сега искат да са шумна, гръмогласна, забелязваща се опозиция. Обаче - греда - няма да има правителство. А като им паднат още процентите на следващите избори и останат с 25 депутата, колкото и да са кресливи, няма да са особено забелязващи се.

25

до

преди 1 седмица

Да, ама после ще излязат пред него.Те са бандити, ако не крадат вътре обявяват стачка, а медиите са техни.Да си стоят вътре.Под контрол.

24

Рендето

преди 1 седмица

Още няколко поредни Избори и Парламента може да се изчисти от ненужната смет!!! -))))

23

Анонимен

преди 1 седмица

За ППДБ на тези избори беше като национално преброяване на хомос.....те.Съжалявам, но е точно така.Останалото бяха като допълнение от бандитите и далавераджиите из София и страната.Нормални и честни хора вече не може даже да излъжете.

22

Анонимен

преди 1 седмица

Ъ-ъъъ Tцъ Hanpaвo ga cu nopъчвaт втopu фaйтoн!

21

Анонимен

преди 1 седмица

ДБ стана всеядна, бутикова столична партия, "нема леви, нема десни", пристана на платените от черепа и организираните от Радев шарлатани, които яхнаха протеста през 2021, и с тях тръгна да громи Борисов, и ГЕРБ. Само че удари на камък. Не само че не унищожиха Борисов, но го направиха по-силен. Сега ДБ е обезличена и загубила себе си, в прегръдката на доминиращата ПП. ПП искат винаги да доминират, без основание, разбира се.

20

Гледах

преди 1 седмица

предаването, и не е казвал това. Това е изопачено заглавие на днес. Лъжци!!!

19

Анонимен

преди 1 седмица

Твърде късно е за този "вътрешен разговор". В отровната коалиция с шарлатаните, случайниците и наглите неможачи от ПП, ДБ олевя и се натовари с негативните им. Сега всички ги свързват с тях.

18

анонимен

преди 1 седмица

Не знам Бойко да е опропастил нещо, поне няма доказателства, но има доказателства, че вие опропастихте една хубава държава и я натикахте в тресавището.

17

Анонимен

преди 1 седмица

Ще се разцепят многократно щото имат по малко дупитати . Тоест няма хранилки за всички хрантутници и това ще им го нацепи аааа разцепи . Така е като падаш от високо с много ясли аааа... дупитатски заплати . Политиката е просто бизнес в ЕС . Нищо лично .

16

Ббб

преди 1 седмица

Герб е дясното, това е.