165

До 160

преди 6 дни

Те печелиха вече. И нищо не направиха. И тогава още се разкриха като пионки на мафията, по късно бяха ползвани и като троянски кон.

164

Анонимен

преди 6 дни

Ами айде вие ги изчегъртайте де. Няколко шанса имахте

163

Анонимен

преди 6 дни

Тошко бръщолевиш измислици. Учин-долския инат направи партия само и само да си отмъсти на Бойко, че го отсвири от мерака му да влиза в политиката 50/50. И се изложи. А ти колкото и да се надуваш няма да родиш.

162

Макака Тошко

преди 6 дни

Само си представете кви гласуват за тоя

161

Реалист

преди 6 дни

И какво правителство всъщност си представят чалгарите? 4-5 министри от ГЕРБ, 3-4 от ДПС, 2-3 от ДБ (евентуално), 2-3 от БСП, 2-3 от ИТН, може би 1-2 от величие. И очакват този тюрлюгювеч да работи в синхрон и успешно? Боже, ами че те ще се изпокарат още на втория месец. Да не говорим, че няма да могат да вземат нито едно сериозно съвместно решение, заради разнопосочните идеологии и интереси.

160

Идиоти

преди 6 дни

Що за наглост е това да имаш няколко депутата, но да искаш да управляваш? Може да искате да упраслявате коцато спечелите избори.

159

Анонимен

преди 6 дни

ПААА.....ЛЯЧО

158

Анонимен

преди 6 дни

И Т Н -ИМА ТАКИВА НЕЩАСТНИЦИ. КОЙТО НЕ СТАВА ЗА НИЩО СТАВА ЧАЛГАР И СИ ДРЪНКА ЧАЛГИТЕ .ЛОШОТО Е ,КОГАТО ЧАЛГАРИНА ВЛЕЗА В ПОЛИТИКАТА.

157

Недоразумението ИТН

преди 1 седмица

Нищо не направихте долни *** на Тиквун и Доган!!! *** БЯХТЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ!!!

156

Анонимен

преди 1 седмица

Чухте ли новината?Изчегъртването приключи.Браво Тошко! Изводите - сами!

155

Анонимен

преди 1 седмица

ИТН съобщават, че са със свалени ***, в позиция партер и очакват включване за следваща сглобка? Така разбирам изказването на този. Единственото, което ме зачудва е дали и тези са на каишка в посолството и след като предишните пудели сега са нежелани посолството активира тези свои агенти? И колко плоско - всички безобразия от предишното управление ги обявиха като "спасение на България, защото трябвало на всяка цена да имало правителство" нищо, че то се занимаваше със съсипването на България.

154

Ужас

преди 1 седмица

Славчо евтино се продаде на гербАко им пристане с техен или свой мандат при -80% негласувалиТова ще е края на политичесмият му живот

153

Анонимен

преди 1 седмица

ИТН си свалиха само гащите. Нищо не са изчагъртали освен собствената си партийна субсидия.

152

баба мара

преди 1 седмица

естествено че сте готови срещу пари на всичко ето 80 процента какво са вкаралив нс но те не могат да го разберат

151

Върнахме се 4 години

преди 1 седмица

За съжаление Мафията на Борисов-Доган-Пеевски отново е завладяла и разклатила устоите на Държавата!!! За капак към тях се присъедини и пивецът на Мафията Слави! Картинката стана пълна! Върнахме се 30 години назад в Мафиотските времена на 90-те!

150

4

преди 1 седмица

Айде у другото ,истинското шоу- за друго не ставате ,мултаци некадърни!

149

Анонимен

преди 1 седмица

Господин Тошко,нищо не сте свалили, освен броя депутати, който имахте когато Радев ви даде първия мандат.Защо изопачавате истината?Бойко Борисов откакто изпълни последния си мандат Борисов 3,получава за седми път, /повтарям/ 7 пъти ПОЛУЧАВА МАНДАТ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ. Седем мандата за 4 години както и да го извъртате - са факт.Народа не пасе трева,бе Тошко. Всеки ден всички партии се упражняват с анти Борисов говорене и пак ви бие, бе.Чагърт, чагърт, накрая всички сте на опашката зад Бойко.

148

Емигрант

преди 1 седмица

Някой има ли обяснение на къде върви България с тези ЧАЛГАРИ ? Обидно е човек с нормален разум да слуша или чете изказите на това нещо !

147

Дедо

преди 1 седмица

Много хитро се отърва тоя Тошо от конкурента си Ивайло Вълчев,който го биеше по всички показатели. Сега пак ще гледаме жаргонните изяви ,на това джудже без речник. Реално Тошо държи приза ,за най неприятна личност в парламента и политиката.

146

Анонимен

преди 1 седмица

наистина ли си мислят, че президентът ще се впечатли от тяхното - или трети мандат, или избори, народът ги е поставил на предпоследно място, с един процент повече от последните, народната воля за президента е по-важна от бленуванията на кукувците