374

ФАКТ

преди 3 дни

Болни фантазии на журналисти с психични отклонения

373

Бай Дрън

преди 6 дни

Свършиха танковете, пролетта свършиха артилерията, преди две години ракетите, свършват и горивата, наред за да свършат и хората. Западът да затваря, няма да има скоро нужда от пропаганда.

372

Анонимен

преди 6 дни

Бе не знам има ли танкове, но че ще стане като северна корея е абсолютно сигурно. Нали трябва да се забавляваме с някакви бедняци колхозници - те ще са.

371

Aз зная едно

преди 6 дни

Преди войната на Путин срещу света...една рубла бе 35 ст. Сега една рубла е две ст. Всичко останало го запазете за бабите на село...

370

Анонимен

преди 6 дни

Просията на Зеленски дава резултат. Ще победи каквото му се изпречи.

369

Един там

преди 1 седмица

Хахахаха щяло да се действа по списъка миротворец пише един тук!? Много се изнервиха хората напоследък. Хората са заринати с проблеми и кредити, обаче тръгнали света да оправят!? Я първо си оправете вашите животи и тогава оправяйте света...

368

Анонимен

преди 1 седмица

Според нашите медии от миналата година руснаците нямат снаряди и се бият с лопати...вероятно това с танковете е същата работа.На лъжливото овчарче вече не вярваме...сори!

367

Алекс Полов

преди 1 седмица

Русия разполага с по-малко танкове, отколкото в началото на войната. . . Гигант на логичното мислене! Мерси, не знаехме! От къде ги взимате такива слънца на здравомислието?

366

Анонимен

преди 1 седмица

По скоро останаха без перални

365

Вярвам

преди 1 седмица

На Копейкин и измисленото "величие"....когато си обърнат твърдата валута,включително и тази в гадните западни банки,..В Рубли.... Ама,не...тези лакърдии които пускат са само за *** шараните,които гласуват за тях.

364

Анонимен

преди 1 седмица

Може да слагате минуси, може да виете като чакали, може да вършите всички мaлoyмия, които копейките по принцип правят - но пощада няма да дочакате. Между другото, вие сте чак толкова глyпaви - все пак не си обръщате парите в рубли, нали. Значи се досещате какво ви чака.

363

ароматния пръч

преди 1 седмица

372,Отивай на фронта Баба Меца да те изклеца и да ти олекне на душата.

362

Бай Ганьо

преди 1 седмица

Още една фалшива новина, нали преди писахте, че Пътен умира от рак, че руските ракети, дронове и снаряди свършиха и че Укрите контранасъпват.

361

Анонимен_777

преди 1 седмица

Айдее. пак изпълзяха папагалите и 'експертите' да подпират опорките..! Как да има танове Русия..нали 'призрака от Киев' ги опоска..?!!

360

Анонимен

преди 1 седмица

рашките вече вкарват Т/55 и други музейни реликви, а даже не са близо до киев, държат едвам един Крим. Путин тотално изтърбуши русия, няма накъде вече

359

Анонимен

преди 1 седмица

ами от има няма 5 хиляди танка, да им останат само 2 хиляди какво е хахаха3 хиляди танка за няма и 20 процента от територията на една украйна. човешките жертви са неизброими, русия се провали тотално като военна сила.

358

Анонимен

преди 1 седмица

Никой не може да победи Русия на нейна земя. Който си мисли обратното значи е луд.

357

.

преди 1 седмица

Ами не, руската армия не остава без танкове. :)

356

Даа

преди 1 седмица

Те едва избягаха от Украйна страхливците,сега да се върнат?!Ако искаха-отдавна да са се върнали,ама на никой не му се мре.

355

Анонимен

преди 1 седмица

Русофилите наместо да пъдят братята укри от България, да земат по едно семейство дома, че ако всички укри се върнат в Украйна, ша изтрепят техните фаворити!