39

Анонимен

преди 1 седмица

Дреме ми дали има ток. От години съм независим. Фотоволтаици и вода от собствен водоизточник.

38

Я па ти..

преди 1 седмица

До До Информация 33 Руснаците не били толкова лоши.А защо се водят по акъла на Путин ?

37

Пенсионер

преди 1 седмица

Системата ще издържи. Климатиците няма да издържат. Ние пенсионерите също.

36

Шебек

преди 1 седмица

Да ако не подарите блока на Белене на Украйна.....отнася се за българопитеците в парламента.

35

Анонимен

преди 1 седмица

До АнонименПети блок е зареден с американско гориво, изпуши парогенераторът на шести блок. Все пак да бъдем фактологически коректни. Не, че няма да има проблеми на пети блок с прегряване и изкривяване на горивните елементи, но това е друга тема.

34

Анонимен

преди 1 седмица

единия реактор който заредиха с некачествено американско гориво, върнато от чехите, вече изпуши. Другия е на път. Матриците ще ги затвори Урсула. И си ставаме африканска държава.

33

До Информация

преди 1 седмица

Е...............завършил съм си е България, СУ и ТУ-София, само съм специализирал в Русия-Москва и Дубна и не съм вербуван от никого...............и между другото, руснаците не са толкова лоши, колкото ги представяте сега в България и западните медии!!!

32

Информация

преди 1 седмица

Всички завършили ядрена физика в Русия са верни руски поданици, вербуван лично от колегите на Вовата Путин. Всеки ден коментират по форумите в полза на евразийците

31

До 29

преди 1 седмица

Ядрена физика в СУ, после имам още една магистраура по ядрена енергетика в ТУ- София, и специализации в Москва и Дубна, докторат и 20 публикации!!Това стига ли ти????

30

Ядрен физик

преди 1 седмица

И докторатът ми е свързан с нова полуемпирична формула , която е по-добра от тази на големия немски физик Вайцзекер...............и капковия модел на ядрото!!!Но за теб това е тъмна Индия, за номер 26, гледай си жената и си пий ракията!!!

29

до 2

преди 1 седмица

Последно - ядрена физика ли си завършил или ядрена енергетика? Защото са различни бири да знаеш.:) Аман от дървени философи, четящи жълти сайтове и теирии на конспирациите.:) Беги, бе ***! Нищо не разбираш!

28

До 26

преди 1 седмица

Явно ти си овчар, който иска да разбира от физика, но не ти стига акъла за тая наука............нищо де, гледай си овцете, прави си мляко и сиренце.............това също е полезна работа!! Не можем всички да бъдем гении и физици!!!!

27

Ядрен физик

преди 1 седмица

И съм специалист по неутронна и реакторна физика.............знам почти всичко за ядрените реакции и ядрените реактори и как да се контролират процесите в тях!!!Но това е тъмна Индия за един приятел,пишещ по-долу , който ми дава оценка, без да ме познава!!!Е..............доцент съм все още , не съм станал професор.............но въпрос на време е да напиша и втори докторат, още съм млад, живот и здраве, и професор ще стана!!!

26

Анонимен

преди 1 седмица

До 23 Ядрен овчар си ти, не физик.

25

бай Спас

преди 1 седмица

Не се притеснявай за водата баба маро. Гледай ракията да не се разлее, че тогава лошо.

24

баба мара

преди 1 седмица

а водата от климатиците отива в основата на блока и никои не му дреме козиркатанад входа е ръждясала освен това капе и по долните балкони и там има ръжда пожелезния парапет

23

До 22

преди 1 седмица

Напротив, ядрен физик съм..............учил съм ядрена физика и ядрена енергетика в СУ, после в Москва, работил съм и в института в Дубна,един от най-добрите в целия свят, заедно с големи светила, професори от много страни, имам и докторат и съм доцент..................ти за това може само да си мечтаеш!!!

22

Анонимен

преди 1 седмица

Че той токът е зелен бе. Ей на - ФЕЦ дават 2400МВт.

21

Анонимен

преди 1 седмица

6-ти блок си е дефектен изначало. И миналата година го спираха заради теч.

20

бай Спас

преди 1 седмица

Едно време, при бай Тошо, климатиците никога не претоварваха системата.