10

Анонимен

преди 1 седмица

Хахаха, професор по аураВсъщност жената преподава човешки ресурси, но не разбира дори повърхностно от психология, както се предполага. И вместо журналята да направят разследване как е възможно такава плоска женица да има професорска титла, те я канят да обяснява "научно" нещо, за което няма наука. Егати интелектуалния вакуум е в тая страна, населена с космически специалисти. Ето защо сме на последно място във всяка една класация.

9

За интересуващите се

преди 1 седмица

Специалността "вещерство" се преподава в НБУ, ВСУ и УНСС.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Ами то у Бг веке не останаха нито свестни доктори, нито медицина... та веке шъ минем на еКстрасенси, знахарки и ауролечение... Ба си пародията на държава!!!!!!!!!!!

7

Петя Иванова

преди 1 седмица

По какво е професор тая?Вещерство ли преподава и в кой университет има такава специалност?

6

Лили Евстатиева

преди 1 седмица

Жалка картинка!Шаманлък!

5

Анонимен

преди 1 седмица

Виждам енергийния поток и отразената му светлина е с различна интензивност. Когато наблюдавам гранични стойности, съединявам своето тяло към заземителната инсталация и нормализирам биополето. Помагам на организма си да се саморегулира. Проста работа. И дори не съм професор.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Ако дълго търсиш физически проблеми, ще ги намериш. Ще намериш и моше-ник, който да ти предложи, да те избави от тях за кръгличка сума.

3

Аурата

преди 1 седмица

не е научен термин..................казва се биополе....................много сте зле, ей...............разбирате от наука, колкото магаре от биохимия!!!!

2

Нищо ново

преди 1 седмица

от тая псевдопрофесорка.................тя не е открила топлата вода, и не се казва науката аурометрия, а енергийна медицина или биоенергетика!!!Тая статия е за дилетанти и наивници!!!!!

1

Казва се

преди 1 седмица

биоенергетика или енергийна медицина..............аурометрия, убихте ме, такава наука няма............образовайте се, бе!!!