46

123

преди 1 седмица

Кмете! Гробищните паркове не трябва да се почистват кампаниино, а да се подържат целогодишно! Така че не очаквай похвала!

45

Де да беше вярно!

преди 1 седмица

Само че, не е така! Окосили са някакви части, но са минавали направо през гробовете много от плочите, които в началото на пролетта бяха съвсем наред, сега са разместени и счупени! Всичко това само в частта около православната църква, надолу към католическите е неописуемо! Добре, че поне вода имаше, защото в началото на таази пролет нямаше вода, което никога досега не е било!

44

Елена

преди 1 седмица

Нито гробищата на Бакъпена фабрика, нито на Малашевци са почистени, с изкл на гробове от отделни парцелчета. Има много кърлежи и на двете маста, и смокове. За идеята адмирации, но нека е за всички гробища. Дано го направи кмета Терзиев, защото ако поиска ще стане. Млад човек е и има желание да помогне.

43

Не е точно така!

преди 1 седмица

Почистено е некачествено само в първата част на гробищата и то не в дълбочина! А в католическите гробища е като в тропическа гора, не са пипнати! Да не говорим за гробовете на чужди граждани, дошли в България да предадат опита си на специалисти на новата българска държава след Освобождението!

42

Анонимен

преди 1 седмица

Не мисля, че хората се страхуват заради това, че не е окосено. Страхуват се, защото щом отидеш на гробищата, веднага идват разни съмнителни да настояват да им дадеш пари "за да почистят". Нещо по този въпрос ще се направи ли, или ще продължава тормозът по иначе почистени алеи?

41

Един Българин

преди 1 седмица

В интерес на истината не мога да повярвам че беше чисто и с полиция в централните гробища. Малашевските особено новата час не са пипнати, но аз им помогнах малко. Живея в Орландовци и такова чудо никога при герб не съм виждал. Да не говорим че сменят тротоарите на Тодор Живков, което фандъпица от крадене за покупки на гласове така и не намери време да направи. Г-н Терзиев, вече няма какво да се съобразявате с герб. Развалете канцесията на Цеко за да имаме планина и ски курорт!Ще сте кмет още 20г

40

Анонимен

преди 1 седмица

Увагаеми г-н Терзиев,съгласна съм с Вас ,но само за Централните гробища. Акж посетите тези на "Бакърена фабрика" ......там е потресаващо!Много интересно,как охраняват по-точно там ?!?

39

Да напомня:

преди 1 седмица

...поддържането на гробищните паркове е рутинно задължение на хората от поддръжката там. Да се хвалиш с това, че някой си е заработил заплатата е поредната комична изява на некадърника ДСУшко.

38

Диоген

преди 1 седмица

Прочетете още веднъж заглавието! На Терзиев може би не му достига да осмисли иронията на казаното от самия него.Но перспективата за поглед към "чисти и широки гробища" явно става бъдещ лайтмотив за управлението на столичния кмет!

37

Nqkoi

преди 1 седмица

Страшен хитрец! Хората си плащат веднъж, или два пъти годишно на агенции и тн. , за да им почистят местата. Обикновено го правят точно преди Задушница! И нашия кмет реши да си направи ПР точно сега.

36

Анонимен

преди 1 седмица

То остави гробищата) на кой парад че ходиш или сае сетим сами))

35

Анонимен

преди 1 седмица

В дясно снимката ли показва почистено? Нищо не е почистено. До 1 седмица всичко ще е в бурени. Трябва да почистят с химикали или препарати.

34

УМРЯХ ОТ СМЯХ

преди 1 седмица

Терзиев взима пари от Мъртвите ни Роднини .Платен Достъп до Гробищата . Не те срам ,

33

Анонимен

преди 1 седмица

Убили сте номера! Вчера бях там и по-голямата част си е змиярник!

32

Ддд

преди 1 седмица

До Бабо Маро,Споко бе бабо Маро, ПП-ДБ-СС сега започват, отмениха търгове, за да дадат поръчките на свои фирми. Като гледаш какво правиха движението на центъра, и изхарчиха едни пари, сега кой ще ги възстанови за незаконно регулираното движение?

31

Анонимен

преди 1 седмица

А защо днеска не почистиш и центъра на софия от многото розов бок..лук който събирате с б.бонев!

30

Ддд

преди 1 седмица

А като се загледа човек в тази оскъдна снимка, дори не е окосено както трябва!

29

aa1820

преди 1 седмица

Това е задължение ежегодно на всяка община бе Терзиев, кво си тръгнал да се хвалиш. Утре ще се хвалите, че сте изхвърлили *** или че светофарите работят или че в детските градини има парно....

28

Ддд

преди 1 седмица

Това просто е окосено, защото като всяка пролет, от дъждовете растителността избуява.Нищо не са направили като почистване!

27

Анонимен

преди 1 седмица

Хи хи хи, циркаджии..... Скоро ще започнат да се хвалят, че все още имате улично осветление. хи хи хи