54

Искандер

преди 1 седмица

Всички руски ракети са пробили ПВО на Украйна

53

До ??? -

преди 1 седмица

Разбира се, че ще мобилизират украински граждани от български произход.В крайна сметка, само в зоната на Одеса живеят около 150 000 етнически българи. Няма как да няма жертви и всред тях .За жалост!

52

Анонимен

преди 1 седмица

Какво стана с франсетата е стигнаха ли Одеса , живи ли са тези макаронци ей...

51

Барон Мюнхаузен

преди 1 седмица

Не мога да разбера, защо криете името на еврейския *** С....О.РО.,С.Предполагам че неговото име е като името Волдемар от Хари Потър

50

Барон Мюнхаузен

преди 1 седмица

Ха, ха , ха! Дванайсет от шестнадесет, по голяма глупост не можахте ли да напишете. Укрите че лъжат, това го знае цял свят. Само българските медии продължават да им вярват. Или просто сте *** партизани.

49

Друг

преди 1 седмица

Имам приятел руснак от Нижний Новгород. За войната не говорим принципно, тя е нещо като слона в стаята. Това, което обикновеният руснак го интересува е ръстът на инфлацията, заплатите и дали утре няма да има призовка в пощенската кутия. Въобще хората се ядосват на политиците си, също както и ние и главният им е въпрос е дали правителството има план за някаква специална финансова операция освен покачването на данъците. Вот и вс .

48

Анонимен

преди 1 седмица

да

47

Войн

преди 1 седмица

Айде, Айде, че не остана. Три години превземате Украйна, а до Киев и Одеса още не можете да я докарате, освен да трепете жени, деца и старци, друго не можете. Пръдлива боя и червени epeкции на поразия.

46

Анонимен

преди 1 седмица

Американските ПВО системи обслужвани от американци не са се представили особено добре в Украйна вчера.

45

Анонимен

преди 1 седмица

Че каква е тази масирана атака с мижавите 16 ракети и няколко дрона, айде без преувеличения

44

Анонимен

преди 1 седмица

Руснаците са опитват да им спрат тока щото в дълбочина имат мощни радари които харчат много ток ама предупреждават като идват самолетите с бомбите . ПВО на предни позиции не включва радарите а чака от задна позиция да им кажат че идва самолет . Руснаците бомбили евроатлантиците с три тона бомби а укрите пуснали 100 дрона по Крим . От Канада дошли инструктори да копаят окопи и съоръжения по границата с Беларус . Руснаците ще се опитат да ги разпънат на по дълъг фронт като ги изтощят .

43

Анонимен

преди 1 седмица

Слава на Русия

42

112233

преди 1 седмица

Една пропусната ракета - поразена цел. Четири ракети - изпълнена мисия.

41

Анонимен

преди 1 седмица

Отговор на въпрос какви са бг управниците. Не са българи факт абсолютно неопровержим.

40

До 25

преди 1 седмица

Спокойно, руснаците си знаят работата..............като почват да му връщат на Макарона френски войници и офицери в ковчези мъртви, французите ще го виснат на Айфеловата кула Макарона...........слугата на масоните-сатанисти Ротшилдови, такъв е Макарона!!!

39

???

преди 1 седмица

Имам информация, че режимът в Киев насила мобилизира българи от различни области на Украйна да се бият срещу руските си братя в месомелачката на фронта .....................но БГ-политици мълчат позорно!!!!Защо така , бе???Вие българи ли сте????

38

Евромайданът

преди 1 седмица

беше един незаконен преврат, цветна революция, пуч..................с пари от западните държави и тъ@@пите полски католици..........ако не бяха скачали като маймуни на Майдана укрите и ако бяха спазвали Минските споразумения и ако не бяха тормозили руснаците в Крим и източна Украйна.............сега нямаше да има война!!!"Да би мирно седяло, не би чудо видяло".............е казал умният български народ!!!!

37

Анонимен

преди 1 седмица

Сичките лъжат . И двете страни . Лъжат като Васко деветхилядника че бил преуспял мулти хипер дупер милионер а като взе властта каза - Иакм девет бона заплата :) Лъжат като Ивелин Михайлов дето викаше че имал един милиарт инвестиции а НАП му взели 12 имота и банките ще го подгонят . Само като ми каже някой че е преуспял милионер и веднага си викам леле тоя кой знай с колко милиони е задлъжнял .

36

Анонимен

преди 1 седмица

Абе, то май Бандера не е хитлерист - все пак ,като враг на Хитлер е бил 4 години в нацистки концлагер-Заксенхаузен от където е освободен от американците. Да, враг е както на Полша/издадена му е смъртна присъда/ , така и на германци ,а и на СССР/издадена му е смъртна присъда и е убит от тях /

35

Анонимен

преди 1 седмица

16 броя ракети ,не се води - масирана атака.