106

Анонимен

преди 1 седмица

без руска окупация тия червени мошеници не могат да имат власт заради това все плачат за раша.

105

Геле

преди 1 седмица

До абе..........Как ще се казва....??? Ама, сутринта този на сниката с очилата каза, че ТЕ са 130 годишна партия, даже го повтори,...и водещия Г. Лигльов не го попита... що значи 130 годишна??? След като в БГ има Закон /обн. в ДВ-к бр. 37 от 5 май 2000 г. ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН/!! Т.е. господина с очилата сам признава и потвърждава че са ПРЕСТЪПНИЦИ!! А и името им е в тази посока: БСП - Б аш С ъщите П рестъпници!!!

104

Анонимен

преди 1 седмица

Малее, варненската шмекерска мутра ще бъде новото лице на БСП! Това шега ли е?

103

Анонимен

преди 1 седмица

Гуцанов е най-лошият вариант за на бесепар. Мутра-новобогаташ, който се мисли за безнаказан. Кой вярва на социалните му програми, след като си натъпка гушата през далавери и лъжи. Не виждам разлика с целите на предното БСП, освен темата за Рундьо. Щом го подкрепят, още ще им падне рейтингът. А Гуцанов е една от причините хората да плюят по БСП-то. Той не е читав в главата. Пи-властолюбив от Нинова, мошеник и приближен на варненските мутри..Ей ся партията ще прокопса с него.

102

Анонимен

преди 1 седмица

В нощта след избирането на чорапа за президент, Нинова каза - ние ще напомняме на чорапа, коя партия го издигна и кой го избра. Затова е и другарката вицепрезидент, да опъва ушите на чорапа, а той да говори от тяхно име русофилски измислици.

101

.....

преди 1 седмица

До Закривай окрайна! Далеч от уша нк ите ! Тия добро не са донесли на никого , даже и на себе си !

100

Я па Тоя

преди 1 седмица

Важно е младите момчета да са добре епилирани като президента.

99

Закривай окрайна!

преди 1 седмица

Вън наглите окраинци!

98

Анонимен

преди 1 седмица

Олигархо нафиотската структура от левица, Григорови и Сие ще идат са в БСП, но пак ще се издънят и ще мигрират в други проекти. Всички ДС и техните наследници като този, Добрев, гергов, ушев, Радев , копринков, Узунов, и Рашков, Терзиев, Бойко , ДПС да напуснат вкупом и да де върне доверието в политиката!

97

срещу народа

преди 1 седмица

Кой с гол юмрук започна войната ?

96

Анонимен

преди 1 седмица

Значи тука няколко пълни абсурда; 1-предприятията произвеждащи оръжия са частни и господина няма никакво право да им казва на кои ще продават и на кои не стоката си.2-след като една стока стане собственост другимо ,ти вече си господин никои за да казваш къде ,как и защо.3 няма български военни -останаха музикантите и готвачите,изтаковахте и маиката на българската армия,а доброволци и запасняци нъц -няма такива будали вече

95

Анонимен

преди 1 седмица

БСП са все прави, онеправдани, умни, знаещи, арогантни... А в същото време само празни приказки говорят. През 2005-2009 се съюзиха с Доган и царя. Куп простотии направиха. И се чудят защо никой не гласува за тях. Абе, аланкоолу, между вас и хората има пропаст.

94

ами

преди 1 седмица

Мишо ци копейкаджии тласкат страната на долу

93

Алекс

преди 1 седмица

"Лявата" партия БСП въведе плосък данък без необлагаем минимум.Без аналог в световната история.Няма нужда от подобно ляво.Затова се и сринаха до 7%.

92

Анонимен

преди 1 седмица

Те щото някой заритал за нашите оръжия, две каруци и един ЗИЛ !

91

Мента Глог и Валерян

преди 1 седмица

Сички ва знаят чи сти руски кавали ко ми са прайти

90

Бат Ради да ви обади

преди 1 седмица

България ще се оправи когато се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба

89

Анонимен

преди 1 седмица

Руски ***, поддържат държава агресор заявяваща че няма намерение да спазва никакво международно право и щяла да прави каквото си иска! За каква да се карат с Радев, той същия? Те затуй и останаха 7 процента!

88

Анонимен

преди 1 седмица

ИМАТЕ ПОДОБРЕНИЕ ОТКАКТО СЕ МАХНА ЧОВЕКА НА КОСТОВ ,НИНОВАЖЕНАТА КОЯТО РАЗБИ БСП , СЕГА ЩЕ ВИ Е МАЛКО ТРУДНО

87

Анонимен

преди 1 седмица

пременил се Илия - пак в тия