275

Галя от EmbassyTO

преди 1 седмица

Да се пишат ' новите кафеникави гости' на баба меркел. Няма да им се налага да раборят, да възприемат култура, език. Може и да се самовзривят , ако им е скучно дапоюупаеат помощи за нищо

274

Иван

преди 1 седмица

Слава богу, успяхме да избягаме от запада и се върнахме ! Бяха ни хванали за гушата с ипотеката и сметките, но успяхме да се отървем ! Вече даже и на екскурзия не щем да ходим там !

273

Анна

преди 1 седмица

Все повече българи планират да напуснат страната през следващите години в търсене на по-добър стандарт на живот.Все повече замяна на българи с Индийции Пакистанци и Таджикисанци планират работодателите.В задълбочаващите се негативните демографски тенденции дори P0MTa масово се изнесе и евакуира по западна Европа и се устройва там завинаги.В Унугундурия остана само Телк болната прослойка от и-д-и-оти,слугуващи на 1% БкП с-фи-наро л-ри

272

Анонимен

преди 1 седмица

Не се грижити за гастърбайтера грижи се за себе си и своята заплата и пенсия.Индиец ще ти я плаща скоро в тояги на голо,аха.2000 евро пестя на месец,къща в Испания Немска пенсия и ще гледам военият цирк в България.

271

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 1 седмица

Ах, тази гадна Германия! Ах, тези лоши германци! Ама защо народът не ходи във великая и могучая Русия да работи и да живее???

270

До: Емин от Берлин

преди 1 седмица

Много точно казано.Право в десетката ги нацели.

269

Робовладелец

преди 1 седмица

Роби в Германия... Родили са се роби, живели са като роби, отишли са да робуват в Германия и какво друго са очаквали че трябва да стане от тях ? Господари ??? Няма как . И ще си уммрът като роби. Не е срам което им пречи да се върнат, а дългове. Затънали са до уши в заеми и ако се върнат някой ядосн кредитор ще им начупи кокалите. Така че ще спят по коппторите ще ядат когато могат и ще робуват.

268

българин

преди 1 седмица

Трябва да се знае език. Трябва да се познават правилата и правата... Конкретно в Германия това всичко е регламентирано. Ако отидеш в съответната служба и подадеш оплакване, че не ти е платена заплатата или че работиш на ставка под минималната шефът и фирмата му ще я разкатаят по всички правила на изкуството... Още по-добре е да си член на някой синдикат - те имат цели екипи с адвокати специализирани в трудово право... Ама как някой беден и необразован ще го знае това...?

267

Анонимен

преди 1 седмица

До морски, дори не знаеш какво се случва между русия и Китай. Редно е да не се излагаш с твърдения, за които нямаш никакви доказателства.

266

Матрял

преди 1 седмица

В България трябват 500 хиляди индийци,непалци работници и след 10 г ще гледаш слона моя приятел на живо.Тукашните ромеи много бързо ще се интегрират с тях, вярвайте ми ...

265

Янко

преди 1 седмица

Не ходете в Европа ,Европа е изгубен континент чака явойна и геноцид Изкарваш валиден Паспорт и хващащ или за САЩ ,през Турция/Мексио/Тихуана Рио Гранде/САЩ или за Канада или за Австралия пак през Турция и Иточна Азия.Това е най евтиният маршрут и държавите с най висок стндарт. Общото е че трбва да работите здраво и поне 6-7г.Език не ви трява на общаците.

264

морски

преди 1 седмица

Кой социализъм умря??? Руския го разтури Горбачов. Китайския има успехи достатъчно големи... Те затова и kитайците се дръпнаха от Москва преди доста години !

263

Емин-Берлин

преди 1 седмица

Злобни зелени от завист същества са Бугурите вижте м koентарите 4.9 млн.население,а 5млн.алкохолици наркомани и Телк увредени Всеки от тези нашенци отвън е 1млн.пъти ПО ценен от цялото останало увредено стадо там вътре с злобно завистлви опростачени клюкари сервилни и издигащи в култ ***-нари.Често ме обвиняват,че съм груб невъзпитан с такива.В Бегето у магазина ви продават отрова от чешмата ви тече отрова сичката Мара втасала сал Българите навън зад граница им виновни.Не се косете за тях.

262

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен Ромите не са страхливи единствено когато са на стадо от поне 20 човека. Тогава са голямата работа. Иначе са по тихи и от застояла вода в блато.

261

Гегата

преди 1 седмица

Срам ги е да се върнат от са взели по 1000 лв до заплта от всички роднини и познати преди да заминат и по 5 000 лв от всички лихвари и бързи кредити ;) По 20 човека ги чакат да се върнат за да ги прегърнат с любов.

260

Срама краси човека

преди 1 седмица

Мнго срамежливи били наще ве да не са работили на фенерите нещо от кво ги е срам. май не е срам а *** от глада и мизерията от която са избегали.

259

Анонимен

преди 1 седмица

После центаджиите пак да ми кажат, че е много хубаво да могат да ни емигрират хората... и да стават роби в западния мордор

258

бравос

преди 1 седмица

да им пратим сечкия ман *** и да *** цвили затят!!и да им напрай ощи тамунеска!

257

Анонимен

преди 1 седмица

Единствената разлика между българите и ромите е, че ромите не са страхливи.

256

морски

преди 1 седмица

До Поука за народа . Тук вече са непалци и работят за 930лв. на месец. Осигуряват им квартира и храна. Така е засега...пак ще говорим накрая на Сезона.