54

Анонимен

преди 1 седмица

Хей тyлyпи! Какво е това погребално шествие на тия огромни черни брадати влечуги, с тия златни висящи на шията тупузи?

53

Анонимен

преди 1 седмица

Хей ***! Какво е това погребално шествие на тия огромни черни брадати влечуги, с тия златни висящи на шията тупузи?

52

до 50

преди 1 седмица

До Юлиян,никой нищо не ти налага,точно пък църквата да говори за налагане е цинично,църквата дето се е наложила навсякъде с кръв,дето е горила живи хора да ни казва кое било правилно,ако не беше тъжно щеше да е смешно,хайде сега помисли,ако имаш с какво ако тези хора искаха да правят нещата както ги е правила църквата какво щяхте да кажете,но е много сложно за едноклетъчни като вас,защитавате палача и нападате жертвата,типично за фашизма

51

Тон

преди 1 седмица

Пак да се натрапи,разберете цветни,не естественото,никога не може да се приеме за естествено, колкото и да скачате генетически винаги мъжете са мъже, жените жени!

50

стига циркове

преди 1 седмица

Това са провокации- никой не се интересува от хора като тия от прайда- шум за нищо- не се приемат в никое общество. Вярно че някъде, някои хора имат тежки проблеми- но те си ги решават тихо, деликатно, без шум- а всичко това е организирано да настройва обществото срещу тях. Кой ходи облечен или гримиран в ежедневието си като тия от прайда- няма такива.

49

до bravo

преди 1 седмица

Защо не се поинтересуваш какво се случи с опита за гейпарад в киев миналата седмица?

48

Анонимен

преди 1 седмица

На мъна, не ми хваресва Прайда на Чикана, ще йордим в Пакестан.

47

Юлиян

преди 1 седмица

Как ще има!Там подобни "прайдове" вече са забранени.

46

Анонимен

преди 1 седмица

Най който не му харесва винаги има право да избере друга опция. Например да яде повече банани и да бяга на запад. Може и в Русия да избяга, ама като гледам май няма желаещи.

45

Бай Илийчо

преди 1 седмица

Който разрешава тва у пъклото дъ гори. То бива,бива,ама цял вол курбан не бива е казал народа. Застрамете са бре. Е за тва казвам - фърлайте атома и да са затрие тоаа грешен извратен свет.

44

bраво

преди 1 седмица

хайде сега със съшаа ожесточенов да порицайте руската сектанска цурква която освещава ракети да трепят украинците наши братя по род и религия

43

Юлиян

преди 1 седмица

Много правилно казано:"публична демонстрация на греха и опит за приемането му като начин на живот"!Никой не ти пречи да бъдеш такъв,какъвто искаш,но не го налагай като задължителна норма на другите.

42

Анонимен

преди 1 седмица

София прайд и Попския Синод да се сбият .... Да видим кой ще победи :)))

41

Анонимен

преди 1 седмица

Кичка и Палома и баба Гусиии може.... А София прайд не може - Откъдя накъдя :)))

40

Анатема

преди 1 седмица

Стига с тия изказвания , заявления , постове у фейса и т.н. Хващате китките и менчетата , отивате на място и под камбанен звън цял ден им дуднете Киприановата молитва. Да се пречистят и изцерят!

39

Граф Промоций

преди 1 седмица

Изберете ме за Патриарх! Обещавам всяка година да организирам хайка с братята срещу тези нежни вампири и сатанаилови голоснесени яйца. Ще ги целим със тежки месингови разпятия, дървени колове, чеснови плитки и прясно осветена вода! Амин!

38

пияница мистик

преди 1 седмица

На снимката виждате банда гейове, дето обичат да барат по чуркитe малки момченца :)))

37

Alex

преди 1 седмица

Вземат им монопола.

36

от психитрията

преди 1 седмица

До Анонимен, 40,41 В лудницата докторите те очакват с нетърпение. И със спринцовки с успокояващи медикаменти, които лекуват болни мозъци.

35

Анонимен

преди 1 седмица

Цялата земя от Москва до Казахстан, от Киев до Атина и от Солун до Будашеща е Българска. Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще Ликвидираме този 134 годишен Руско-Турски КEНEФ и Възстановим Българската държава. КАЗАХ!!! .... БЪЛГАРСКИ ТОПОНИМИ ПО ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!