149

Анонимен

преди 5 дни

До ЕВРАЗИЙСКИ ЦЕННОСТИевазия и африка вече имат голяма почва в западна европа. Кой е премиера и кмета на Англия и Лондон хахахаха. Монголите превземат Индия и се претопяват. Сега англичанета да не земат да се претопят взе да ме е страх...

148

Анонимен

преди 5 дни

Расистката антируска пропаганда в медийната среда на СЕМ - Съвета за цензура и такованее на медиите. Такива пропагандни материали са срам и позор!!!!!!!!!!!

147

Анонимен

преди 5 дни

А англичаните как са са алкохола спрели ли са го въпреки улесненията от Риши... в сутрешния блок гледам един енглез интелектуалец умен и красив така се напил че си изпуснал и двата тазови резервоара пред една болница-.

146

Обективен

преди 6 дни

А Зеленски легализира марихуаната ,да могат бандеровците да шмръкат в окопите.

145

ароматния пръч

преди 6 дни

Украинците пият само вода.

144

Анонимен

преди 6 дни

"... повече пиячи да преминат от лунна светлина към купена от магазина водка" - нивото на българската журналистика падна по google translate.

143

Мухаха

преди 6 дни

Странно защо не са добавени и статистиките на същите тези "статисти" че в България се пие дори повече когато се смята консумацията на алкохол на глава от населението. Литовците пият повече от рашките... и Поляците...и Французите... и ирландците... Ама то защото там няма война и се смята че това пиянство не е лошо пиянство. Просто си пиели там хората , докато в Русия било алкохолизъм. Ти да видиш.....

142

статистиките са друг

преди 6 дни

Според статистиките - резултатите са съвсем други! Ама то мисирките кавото им спуснат - това цвъкат! Абе образовайте се бе!

141

Анонимен

преди 6 дни

До Я па ти.. най важното да не си испивай акъла!

140

Анонимен

преди 6 дни

А западняците яко бухат дрога, целите мръсни окъсани, като избухат Социяла от 560за дрога за една две седмици и тръгват да простят пари в Метрото от хората уж за храна нямали.

139

Анонимен

преди 6 дни

До Пиенето Рашките първо се боцкат трезви. После пият. Или обратното, но не едновременно. Не ги мисли.

138

колекционерна минуси

преди 1 седмица

Слава на Русия!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

137

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 142, явно нямаш никаква представа от икономика, защото щеше да знаеш, че БВП не означава нищо. Гледа се покупателната способност. За какво ти е 1000Е заплата ако едно кафе ти е 2Е? ама иначе БВПто ти е огромно...Учете бе пилешки мозъци, учете.

136

Анонимен

преди 1 седмица

Нормално е да се мрази Русия. Най - богатата на ресурси държава с БВП(на глава от населението) по малко от най - бедната държава в ЕС(България). Една кола не могат да построят, всичките им машини са немски и френски. Цивилните им самолети са френски и американски. Бедни и умствено изостанали руснаци.

135

:)))

преди 1 седмица

Българина страстно люби и мрази!На времето страстно посягаше към заветната партийна книжка,а сега страстно мрази всичко руско!:))))))

134

Я па ти..

преди 1 седмица

До тогава защо 129 Може да пием повече от рашките , но не правим война.

133

Така е ..

преди 1 седмица

Лошо му се пише на ***-яг-ата.Русо-филията е лошо нещо. Води до лъчева болест и смърт.

132

Гогол Транслейтиев

преди 1 седмица

За нескопосан превод присъдата е доживотна в турски затвор!

131

Само факти

преди 1 седмица

Средна работна заплата в Русия за февруари 2024: 78 342 рубли. Данните са от Росстат. Изчисляваайте си ги сами по курса на валутите. Не лъжете, това е въпрос на справка! А освен това трябва да се има предвид огромната разлика по региони, както и наличието на по-обективен измерител: медианна заплата, т. е. такава, каквато получават 50% от работещите. Тя е малко 49 892 рубли.

130

анонимен

преди 1 седмица

Русия без войни и алкохол ще се закрие.