27

Анонимен

преди 1 седмица

Професоре, въпреки че спечелихте 2 милиона гласа, много бързо оттекохте в канала, а и не направихте кой знае какви смислени неща. Нещо повече, лидерът ви се оказа напълно неподходящ, а и не подготвен, за ръководител на една балканска посткомунистическа страна.

26

Вдигай седенката

преди 1 седмица

Професоре! Жалко комплексирано човече, което безцеремонно унизи българските учители. Скрий се във факултета и не замърсявай с присъствието си и без това съмнителната хигиена на политическата среда.

25

Анонимен

преди 1 седмица

Вълчо се е смирил и можем да му простим но ББ и ДП не са се смирили нагли и нахални са и да се махат.

24

Анонимен

преди 1 седмица

ББ като търсел компромис защо назначава /натрапва абсолютно нежелани непопулярни дори скандални назначения не желани от народа ?!? Защото е дерибей.

23

Сата НАТО

преди 1 седмица

До проф.Вълчев ме учуди...Не може да се говори за ниска легитимност! Парламентът винаги е легитимен! В българската Конституция не е предвиден праг за признаване на изборите! ------///----- Има разлика между легалност и легитимност. Негласувалите също са хора, не можеш просто да излезеш и да ги плюеш, защото не те харесват.

22

с какви очи говори

преди 1 седмица

При старата школа учители, цяла година си беше матура.5 или 6 те освобождаваха от матура, защото оценките имаха стойност , защото се учеше за тях сериозно.Вълчев разводни нещата и на практика имаме днес една инфлация от оценки.6 не значи нищо, съответно всичко отива на матура, защото така и така не се учи.Висшето получава подобни инфлационни студенти , но те и професорите вече са такива.За докторите да не говорим.Никой не уважава вече българското образование, а Вълчев има основната вина.

21

Анонимен

преди 1 седмица

НЕ!!! Не сме свикнали с лъжите на антибългарските управници и затова 70% не гласуваха! И не с интуицията си,а с РАЗУМА си разбираме,че ни управляват долнопробни кариеристи,нагаждачи,слуги на чужди господари,които унищожават НАРОДА и РОДИНАТА ни! А този от тъй наречените царисти да не си мисли.че сме збравили ОГРОМНАТА ЛЪЖА,с която домъкнаха кобурга на власт! Става въпрос за едни 800 дни за които щяхме да цъфнем и вържем!Това беше управление на корупция,грабежи и щети за милиарди на БЪЛГАРИЯ!!!

20

Анонимен

преди 1 седмица

Вълчев съсипа старата школа учители.Направо си напуснаха по негово време.Въведе и безсмислената за нашето ниво на образование - матура.Последиците ги вицдаме 20 години по - късно.Изгубен 21 век.И пълзяща ислямизация.

19

Анонимен

преди 1 седмица

Вълчев беше най-добрият министър на образованието! Моето дете завърши по негово време и това беше истински късмет!!

18

Анонимен

преди 1 седмица

На управляващите Магнтски не им пука кой какво мисли! Държавата е тях

17

Анонимен

преди 1 седмица

Даже с НИКАКВА професоре! Разбрах че им го спести на ГЕРБ!!!-:)

16

Анонимен

преди 1 седмица

Вълчев, висшето образование забуксува и зацикли когато ти беше министър от ГЕПП!

15

Анонимен

преди 1 седмица

Aми той сега с каква легитимност е?

14

Анонимен

преди 1 седмица

Къде беше мнението му, когато недоразумението ПП направиха кабинет? Такива умници дават акъл чак, когато каруцата се обърне..

13

Анонимен

преди 1 седмица

Вълчев, точно като висшето образование в Бг, нали!

12

Ze nigmar

преди 1 седмица

Пред кого?...:)))

11

Рендето

преди 1 седмица

Аман, от поредния "Професор"!!!!! Къде е туй "правителство, бе, професорче??? Кой и Кога го състави??? Кои партии участват в него???? Вземи си "дипломата" и отиди в тоалетната да си забършеш з.... с нея!!!!!!

10

проф.Вълчев ме учуди

преди 1 седмица

Не може да се говори за ниска легитимност! Парламентът винаги е легитимен! В българската Конституция не е предвиден праг за признаване на изборите! Точка по въпроса! Ако тези, които непрекъснато плюят, а с голяма доза сигурност са и негласуващи, си направят труда да разсъждават за доброто на страната и да излязат от зоната си на комфорт и да гласуват!

9

Анонимен

преди 1 седмица

Как услужливо не отбелязва, че след всеки "спасител" както едно време беше царят, трикът вече все по-трудно работи.

8

Гaля oт nocoлcтвoтo

преди 1 седмица

Hямa знaчeнue, чe e c нucka лeruтuмнocт, важнoтo e ga e c вucoka cъrлacyвaнocт!