219

Анонимен

преди 1 седмица

Позагледайте се във физиономията на този субект.Едно мускулче,макар и малко, не е останало на образа му,което да подскаже,че това е нормален индивид и че може да се усмихне на себеподобните си.Гледа надолу,защото го го е срам да погледне хората в очите. За облизания арменски г.з от групата,тя ще бъде наказана от българите пуснали бюлетината за итоновците.

218

Един Българин

преди 1 седмица

Слави е изперкал дядка - шизофреник. Добре че е дпс да ти прелива гласове, че ще изпаднеш

217

Чекмеджан

преди 1 седмица

Славчо, а така дърви и се а после като предложиш експертно правителство, ние ще го подкрепим с голямата ти сестра дпс. Ти не ни подкрепяш, но ние теб да. Това не е коалиция, а подкрепа. Ти просто ще приемеш подкрепата и ще правиш само това, което аз и Пеевски ти кажем. Знаеш защо!

216

Анонимен

преди 1 седмица

За разлика от ПП Слави казва и после изпълнява. В ПП лъжат от сутрин до Вечер. За Македония излъгаха ли? За това, че никога с ДПС и ББ излъгаха ли?

215

Бялата престилка

преди 1 седмица

Скъпи Лена и Гоше другаря Славчо е компетентен, тъй като е минал по този път и говори от собствен опит. Сега е в нов етап на осъзнаването, че нищо не зависи от него поради бездействието си пред компютъра си и затварянето си в един невидим похлупак на привидна неприязън от околните прикриващ разочарованието на една типична нарцистична натура обгрижвана от допускани определени трубадури.

214

Анонимен

преди 1 седмица

Тъжно е, че на такива години, в такова състояние се подиграва така със себе си и с Бг , при положение, че никога не си е събирал стотинките и не е бил беден ( финансово) . Безгръбначен . Толкова

213

Марин М.

преди 1 седмица

Учиндолски,от момента в който ти целуна подробно, с облизване арменския г.з,ти отиде в една друга графа. Утре,ти и твоите копои,може да продадете и България,ако алъш вериша ви достави дебели пари.Предателството ти е природна даденост,справка събаренето на редовно избрано правитилство,читателите знаят кое е то.

212

Анонимен

преди 1 седмица

С 15 дупетата какво правителство го бие тоя Слави по голата кратуна не знам.

211

Копейкин

преди 1 седмица

Виж сега Славчо, нали прати сценарист често в Брюксел? А тъй. Кажи му да си напълни дисагите с му скали - там много се харчат. И като иде там са ощипе Фон дер Лайан по *** и да и каже : ***, *** понимаеш? Да видят, че и той говори чужди езици.. Айде де. Стига са ти викали селянин.

210

Ангелина

преди 1 седмица

Слави ,много си жалък и отмъстителен . Всъщност има ли значение ,с кой мандат ,ще е подреденото "експертно правителство" на мафията ?!Не зная ,какви "психопрофили " правиш ,но аз без да съм такъв "познавач" ,като теб - мога да ти кажа ,че при теб медицината ще е безсилна.Страшно е егоцентрик с власт !!!Логиката доста често е далеч от истината .Не говори точно ти за истина ,след като се кандидатираш за народен представител и след това се отказваш. Не лъжеш ли така най- нагло своите избиратели?!

209

Кърджали

преди 1 седмица

И да искате и да не ДПС ще е на валаст. А не за гласувалия *** професора, чок сикиме.

208

Анонимен

преди 1 седмица

Те ако са леко изперкали,ти си напълно изперкал.

207

Анонимен

преди 1 седмица

Изглежда двамата дебели имат компромат за всеки. Заплашиха го с нещо Славчо и той им играе по свирката. Нали чухте, че и този новият се оплаква, че го изнудват.

206

Анонимен

преди 1 седмица

Третата манда е винаги най-важната. Защото Бог обича троицата.

205

Анонимен

преди 1 седмица

Нелът се колебае между морковът и правописът.

204

Шнорхел

преди 1 седмица

Идвам да ви спася! В България може да плуват шнорхели на три морета!

203

Анонимен

преди 1 седмица

Славунеее, кооолко си прооост! Къртиш ***!

202

Папо

преди 1 седмица

Лидера на Малкото ДПС Славчо влезе в парламента с усмивката на Ахмед Доган.

201

Капитанът

преди 1 седмица

По много евтин начин се опитва да заблуждава народа тоя Станиславчо .

200

ИТН са предатели!

преди 1 седмица

Чалгари простаашки краатуни, Българският Парламент НЕ е място за вулгарно Шоу!!!!! Засрамете се!!! Опростачаването е грозно от страна на Чалгарите! Научете се вече на култура и възпитание, големи мъже, а се изразяват като ученици в 5-ти клас! Айде пораснете вече! Нямате ли възпитание и култура да изкажате тезите си без обидни заучени вулгарни епитети! Обидите са липса на реални аргументи! Говорите като надрусани пъпчасали пубертети.