12

Анонимен

преди 1 седмица

До ПроСоТо Благодаря, че се отзовахте, мисля че вече са изкоренени. Проблемът е, че дори на колана, който трябваше да нося 3 месеца след операцията, пишеше как да го третирам, а за платното никой нищо не каза.

11

ПроСоТо

преди 1 седмица

"Честит..",както написах : йога е начин на живот..Има такова правило:-За да се занимаваш с Хата,първо трябва да минеш две нива-"Ияма" и "Нияма"-Изкореняване на физически и психически недостатъци..Чак след това можеш да подхванеш позите..

10

Честит празник

преди 1 седмица

Благодаря на водещия, че се опита да попита за нас (такива като мен), но явно никой не се наема да знае.

9

Честит празник

преди 1 седмица

Имам коремна операция, мога ли да правя мост, риба, кобра и останалите пози с лежане върху корема, разпъване, усукването и прегъване на корема?

8

ПроСоТо

преди 1 седмица

а нашия поп рече:..-"ВИНО тело укрепляет и дух развеселяет".....ха ха !...Кротко,бродерс,аз самият съм бивш йога...Още от времето на "соца"..Та:-Верно е отбелезал колегата долу:-Йогизма НЕ на всеки е от полза !..Но си струва човек да опита..Лошотията,която аз виждам е че, с понятието "йога" започнаха да се заиграват какви ли неИЗГЪЗИЦИ..Йогизма е НАЧИН НА ЖИВОТ !..НЕ Е КЪЛЧЕНЕ и вирене на крайници !..Йога има няколко нива-хата,раджа,самадхи,...НЕ Е "ПИЛАТЕС" !!!

7

Анонимен

преди 1 седмица

а не ти ли миришЕ оная работа - мий са по-често ве ахмак - не веднъж на високосна година

6

Анонимен

преди 1 седмица

Краката ми миришат на оцет.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Не помага на всеки. Зависи от конкретния човек.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Започнах да слушам разговора и още в началото, като водещата каза 'да подобри своята гъвкавост и да отпусне ума си" ми стана ясно, че водещата НЕ е подготвена. След това се опитах да слушам гостенката в розово, но тя влачи, като говори, но се разбра, че прави реклама. Това, което се представя тук НЕ е йога. Йогата е цялостна система, която чрез постепенно и едновременно активиране на ВСИЧКИ елементи от нервната и ендокринната система с помощта на двигателната хармонизира цялостно организма.

3

Анонимен

преди 1 седмица

обичам йоги мацките с хубави ду5ета и затова понякога йогата си заслужава да се изтърпи оново дразнещо ъмммммммммм, аъммммммм

2

Бай Дрън

преди 1 седмица

Само не се се вайте в поза йога, не можем да ви развържем :P

1

SY

преди 1 седмица

Сахаджа Йога е единствената, която развива ценностната система. Развива се на принципа - предай нататък и не е комерсиална. Всички медитации и уроци са безплатни. Останалите са просто едни платени печалбари, които даже не ти предлагат нищо в замяна.