117

Габи

преди 6 дни

Да, като в онзи лаф "двама се бият за него, всеки вика "Вземи го ти!""

116

Стоян

преди 1 седмица

Иванов е вреден за българската политика и дано повече не се занимава с това!

115

Леле!

преди 1 седмица

Ами некадърник си е! Както и да се опитват някои да го представят за човек преживяващ "своя катарзис". Поправките му в конституцията, я направиха да изглежда на съдран п***рц***л. Когато не разбираш от нещо не се захващаш!

114

@@@

преди 1 седмица

Единственият с относително нормално поведение сред така наречените лидери си подаде оставката след лошият резултат.Останалите ретарди, по стар обичай му теглят по една за сбогом.Какъвто и да е като юрист, нещата които направи като напусна и парламента го правят поне за мен читава персона.

113

Анонимен

преди 1 седмица

Чудесно! Едно л*й*о по-малко в НС. И останалите са ни предостатъчни!

112

Анонимен

преди 1 седмица

Още не бяха приели оставката му в НС, и некадърни бойкик фекалов вече беше дал интервю в Дойче веле, където пак лъже, плюе и и обвинява българите, България, Борисов, Пеевски и всички, освен себе си, за собствената му некадърност и алчна безотговорност. Тоя, 10 години руши държавността и мънка за съдебна реформа, накрая създаде мазало от Конституцията, загуби тотално избоите, изниза се с оставка, и пак тръгна по утъпканата пътека на доносите и лъжи за България и българите. Най-вредната твар е тоя

111

Анонимен

преди 1 седмица

Нелицеприятен тип.

110

Анонимен

преди 1 седмица

Ще ходи се обръсне. Поне един път.

109

Анонимен

преди 1 седмица

Ура, един досадник по-малко. Точка.

108

Банкеръ

преди 1 седмица

Единствения по противен за който се сещам е Алибегов.Ристю поне одриска всичко и се изниза.Вместо мафията да е по затворите ще предлага Правителство ЕТ с експерти.Зер досега не били Експерти.И мен да сложат ще си назнача Експерти за заместници да не се излагам.Задкулисието е факт и притежава всичко в държавата.

107

уточнение

преди 1 седмица

Най-полезното нещо което направи Христо Под.логата е ,че се махна от НС.Без Тиквата ,Шишо ,Кир4о ,Асенка ,Теменугата ,Файдакова и Рая Двуцевката НС ще заприлича на нещо по-различно от разбойническо свърталище.А дано!

106

Анонимен

преди 1 седмица

Тоз Тошко как пое 2 ч-е-па наведнъж...опитен е !

105

Офф ,да се омита

преди 1 седмица

Сбогом Ристо ,няма да липсваш на никого.Сега в скута на Шоп.ара се е наместил противния Тиквун.Да си стяга багажа и онова противното изцъклено джудже менте-генерал Танас Разградский ,който никога не е стъпвал в генералщабна Академия.Както между впрочем и генерал Тиквун.Единствения пожарникар-генерал в Света!

104

Анонимен

преди 1 седмица

Бай бай БСП, следващите избори - под водата.

103

Анонимен

преди 1 седмица

браво на лодкаря си много проззтичко мненийце....

102

Анонимен

преди 1 седмица

Не само депутатите но и форумите не схващате поантата на събитията от тия дни която се сътвори.

101

Анонимен

преди 1 седмица

браво на лодкаря, макар и без да иска, катурна гемийката на комунистите.

100

Анонимен

преди 1 седмица

От кое Ръководство си ти от това което Герб назначи чуждопоклоничесткото ли.

99

Анонимен

преди 1 седмица

"О Неразумний июрроде , поради что се срамиш да се наречеш българин " ?!? отец Паисий в История славянобългарская , която депутатите нискочели не са чели нито разбрали...

98

От Ръководството

преди 1 седмица

Погледнете думите на: Кадрил Петков призова народните представители да благодарят на Иванов, защото ако всеки направи промяна в България като тази, която Христо Иванов направи България ще бъде различна държава. рзаличната държава. Тоя направо закопа Христо, който е на порадъци по юристен, адводакет и грамотен от простатаселяндурка и в коя посока щеше да е различността? аха Ристо немръкна по въпроса за шекеразадната шугерутка и нейните диабето ускорители в унисон със заводчето за инсолинчетата.