31

007

преди 1 седмица

А добро утро.

30

Анонимен

преди 1 седмица

Значи високотехнологичните евреи с артилерия, танкове, самолети, ПРО, подпомагани от кораби на САЩ, Англия и сие, не могат да се справят с чаршафосани палестинци въоръжени с АК.

29

Анонимен

преди 1 седмица

и евреите са се заели да чегъртат нещо. явно е световна мания.

28

Целта на Нетаняху

преди 1 седмица

не е да премахне Хамас от Газа, а да си постави именно такава недостижима цел, за да има с какво да са заети военните, иначе ще имат време да се обърнат срещу него.Ход да си спечели още малко време, пък после каквото стане.

27

До Факт

преди 1 седмица

Мир в Близкият изток ще има, когато лесните пари от петрола свършат. Тогава глупавите и безполезни арабески ще кротнат !

26

Имп Маврикий

преди 1 седмица

И християнството и исляма са еврейски секти. Едната по явна, другата по прикрита. Евреите са гола вода като бойци. Не могат да стъпят на малкия пръст на древните римляни, руснаците, германците, викингите или японците. А рашките са топ ъф дъ топ. Размазаха тевтонските рицари, шведите, Наполеон и Хитлер, японците в Манджурия. Затова арабелите си позволяват да им се зъбят. Айде да ги видя ще посмеят ли да скочат на чацл ми те от Хисбула?!

25

Факт

преди 1 седмица

Мир по света ще има чак след като Израел изчезне,а евреите изгубят влиянието си над световната политика!Може и никога да не стане,а може и доста скоро.Едно е факт обаче-евреите биха предпочели да унищожат света,но не и да загубят властта си над него!Демек-върховни па*р*зи*т*и.

24

Анонимен

преди 1 седмица

Години наред слушаме про-еврейска пропагандa, че евреите били най-умните в света, най-честните в света, армията им била най-смелата и най-силната в света, че сами се биели срещу 10 държави наведнъж, че разузнаването им било най-доброто в света. А как така не са разбрали кога тонове оръжия са влезнали в контролираните от евреите палестински територии??? Не са проспали нещата, а са ги дирижирали! Знаели са! И са позволили така да стане! За да могат после да убиват жени и деца.

23

Анонимен

преди 1 седмица

Защо Хамас избиха хиляда цивилни евреи. Това трябва да се разбере, избиването на цивилни палестинци до нищо ново няма да доведе.

22

Анонимен

преди 1 седмица

Ами след като военните са против еврейския хитлер да му спрет военен преврат и пито платено.

21

Ицо

преди 1 седмица

Ако самите "палестинци" не искат да изхвърлят Хамас, просто ще ги изравнят със земята и тях. Няма, няма... невини които подкрепят терористите от Хамас не са невинни.

20

Анонимен

преди 1 седмица

До Българин - Пий си хапчетата редовно. Явно днес си пропуснал. А и защо пишеш, че си българин, а Израел щял да управлява света? Ти си толкова българин, колкото аз евреин.

19

Анонимен

преди 1 седмица

има нещо извратено в евреите - родили са божия син и са го утрепали. Май обичат да изпускат парата като се самоизбиват.

18

Пян_Гъ

преди 1 седмица

"Целта на Нетаняху да унищожи "Хамас" в Газа е непостижима" -- Янво и там има нормални хора и виждат, че бъдещето на държавата е застрашено при сегашната ескалация на конфликта.

17

Анонимен

преди 1 седмица

До християнин - Я си кажи, че си еврейче. Не се крий зад християните.

16

Анонимен

преди 1 седмица

До християнин - А ти какъв се явяваш, че да казваш какво трябва да правим християните? Да не си Господ случайно? Я у лево. Ще заставам настраната на този, на който застава сърцето ми. В случая не съм на страната на никой, защото за мен и двете страни са ГРЕШНИ. Ти си заставай зад който си искаш, но според мен не си никакъв християнин.

15

Изяснявам

преди 1 седмица

Целта на Нетаняху не е да унищожи Хамас(те са еврейска рожба), а да продължи геноцида докато въвлече региона и целия свят в конфликта.

14

християнин

преди 1 седмица

Всеки християнин е длъжен да застане на страната на Израел.Израел се бие в името на цивилизованото човечество,срещу животни,загубили ум и човешки разсъдък.

13

Всеки знае, че

преди 1 седмица

операцията в Газа беше предприета, за да може Нетаняху да остане във властта. Сега се чуди какво да прави, операция срещу Ливан е още по-невъзможна. Хесбола не е Хамас. Много по-добре въоръжени са и цял Ливан стои зад тях. А може би и Иран и Ирак. А най-големия резил, ще е ако Хесбола потопи американски военен кораб с руска противокорабна ракета.

12

Барон Мюнхаузен

преди 1 седмица

Тя и целта на евреина Зеля да унищожи Русия е недостижима, явно след като са разпнали Исус Христос, евреите са наказани недостижими мечти.