26

Радев

преди 1 седмица

Това са поредните котешки Каваци които Путин ги подкоросва ,по Куба по Корея ,Виетнам димек натиснете украинците да се съгласят да отстъпят Донбас че иначе,,,,,,,

25

Анонимен

преди 1 седмица

Корея е нагледен пример на това коя система на управление е по-добра . Един народ един манталитет дори мисля северна Корея с по напреднали икономически при разделение и след няколкодо десетилетия на юг имаме , Самсунг ,LG, Kumho, Hankook , Хюндай ,Киа и още и още и още и на север дебелак с ракети и глад

24

Няма

преди 1 седмица

По-лоша система за една държава от едноличен режим който, изповядва национал социализъм или комунизъм. И докато национал социализма не се среща вече, то комунистически режими бол

23

До VladTepes

преди 1 седмица

да де ама то южно корейците НЕ искат да гладуват и измират от глад докато управляващия им свинчо плющи и яде по 20-30 пъти на ден! Така, че те южно корейците се пазят много от това при тях да не стане както беше и тука до преди 30 и нещо години!

22

VladTepes

преди 1 седмица

Да ги пуснат и да започнат обединение на Северна и Южна Корея в единна абсолютна феодална монархия с теократични елементи и династия Ким начело.

21

До Гризел

преди 1 седмица

така е един народ са, но едните, северна корея един чужда на тях човек ким чен ун им разправя, как той е господ бог, как знае и може всичко и те трябва да му се подчиняват като на господ бог! Отделно им се пълнят главите с това как северна корея е спечелила световното по футбол и как са успели да кацнат на слънцето и т.н.! Но пък понеже ким чен ун може всичко то той явно изяжда цялата храна на северна корея, виж го къв е по размери, и поради това северно корейците мрът от глад! Та така!

20

Чиченеца

преди 1 седмица

Да ги пуснат да минат. Едва ли ще се върнат обратно след като се нахранят.

19

Анонимен

преди 1 седмица

Тия от глад ще нахлуят в Южна Корея.

18

Гризел

преди 1 седмица

Двете Кореи не са ли един народ,въпреки различията?Наистина ли ще воюват помежду си,заради чужди интереси?

17

До Атмаджа

преди 1 седмица

то само храна да не произвеждат! Те и оръжията дето ги произвеждат като ги знеш Т14 ракети кинжал самолети СУ57 и ти става и смешно и ти се плаче! От една страна понеже тези оръжия, видя се нагледно, НЕ могат да се противопоставят на западните такива и от други те се опитват да произведат тези оръжия а народа на тия държава измира от глад! И същевременно русия е най-голямата държава с най-много ресурси и най-много територия и голяма част от населенията им искад ДА НЕ ЖИВЕЯТ в тези държави!!!

16

Анонимен

преди 1 седмица

Айде...2 Газа! :) Тея ако се сборичкат,краварите ще забравят напълно името Украйна!За пари да не говорим!Добър ход!

15

Атмаджа

преди 1 седмица

Интересно ми е как държави като Русия и С.Корея се пъчат,след като освен оръжия не произвеждат храна например.Като нямат храна,народите им ракети ли ще ядат?Русия заграби Украйна,за да има достъп до житото й,за да търгува с него,С.Корея получава ориз и друга храна от Япония,с която уж е смъртен враг.Та ми е интересно,как тези две страни са "врагове" на другите,след като се снабдяват с храна главно чрез внос,иначе при тях би настъпил гладомор?!...

14

До 1

преди 1 седмица

Голяма подигравка , няма що .Само на Самсунг приходите са колкото БВП на четири с.Кореи

13

Гландрагор

преди 1 седмица

До АтмаджаЕ,то лъжецът Путин нямаше да напада и Украйна.Русия и до ден-днешен се опитва да ни вменява вина за своите грехове.През втората световна война не сме изпратили и един войник срещу СССР и въпреки това те ни избиват политическия елит.Пак те ни свалят социализма чрез Горбачов,обаче и досега ни наричат "предатели".Това са криви хора и докато там не стане коренна промяна не бива да имаме каквито и да било близки отношения с тях.

12

Анонимен

преди 1 седмица

сигурно отиват да пазаруват корекомски яйца

11

Гландрагор

преди 1 седмица

Руснаците писетиха своите сателити - С.Корея,Виетнам,Куба,Сърбия и явно са им дали указания да извършват провокации и дестабилизация.Още отидоха в Сърбия и сърбите пуснаха някакъв филм за свои мъченици от Първата световна война.После президентът ни бе унизен в Черна гора.С.Македония редовно провокират и използват език на омразата.Ислямските сателити на Русия - Хамас,Хизбула,хутите,Иран и т.н.да не ги споменаваме.Явно примката се стяга и руснаците искат да разширят войната.

10

БЪЛГАРИЯ Е NATO

преди 1 седмица

Май ще шляпкаме недохранени севернокорейци

9

Атмаджа

преди 1 седмица

Ха!А Путин едва вчера обясняваше как Южна Корея нямало защо да се притеснява от съюза между Русия и Сев.Корея.Смятайте колко може да му се вярва.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Пак ги изтърваха да бягат от Рая

7

аааахахахааааа

преди 1 седмица

Горките северно корейци.Искат да избягат ама едните не ги пускат а другите не ги искат.