36

баба мара

преди 6 дни

ето ви примери когато сащ се намесват някъде по света какво се случва 75 годиниевропа живя в мир но това не се харесва на впк на сащ и се почна това е началототова са убии-ци и крадци те няма да се спрат

35

Анонимен

преди 1 седмица

някои неща е по добре без тях, да не оцеляват, да отминават и да се забравят, това краставо нещо на снимката най вече

34

Анонимен

преди 1 седмица

Важно е "кое е справедливо". За "интелигентите", които смятат, че да се помага на потърпевшата страна само удължава конфликта, много ми е интересно ако вие бяхте тази страна. Например ако съседът ви дойде и завземе половината ви двор, а полицията и околните откажат да помогнат "защото това само ще удължи конфликта".

33

Анонимен

преди 1 седмица

до 30, те поне не спазват никакви антируски санкции, поздравиха руския президент с преизбирането му и с Деня на победата 9 май, а ние - чърчил е искал България да бъде поделена между Сърбия, Гърция и Турция, а страната окупирана от турски войски - народ, който воюва срещу освободителката си няма право на държава, затова Сталин е обявил война на България и първото, което направили било десант на турската граница

32

Анонимен

преди 1 седмица

до 23, и Нетаняху, и зеленски ги чака съд и затова не искат войната да спре

31

Анонимен

преди 1 седмица

Учили са от най-добрите.

30

Ционизъм = смърт

преди 1 седмица

Две изключително гнусни неща: 1) да си жертва на геноцид, да си спасен и да извършиш геноцид спрямо друг народ; 2) да са те клали като животно 5 века, да те освободят и ти да пращаш оръжие, с което да бъдат убивани твоите освободители. Има предел на мръсотия, който не бива да се превишава

29

Анонимен

преди 1 седмица

Те Израел отдавна си признават, че смятат САЩ за нищо повече от дойна крава подвластна на ционистката идея. Ако видите изказвания на Бенджамин още преди да стане премиер, ще видите че той директно си заявява, че имат такава голяма подкрепа в камарите, че може да се каже, че САЩ се управлява от Израел. Американците отдавна знаят за това двуличие на Изреал и най-вероятно вече ще теглят чертата. Алчността е безкрайна.

28

Христо

преди 1 седмица

Тотално безочие

27

A1

преди 1 седмица

Ако светът е мирен доста от силните икономики ще се сринат!

26

Анонимен

преди 1 седмица

В затвора до живот за тоя нацист....

25

ционисти - нацисти

преди 1 седмица

се правят на овчици

24

Гризел

преди 1 седмица

Целият Израел да се обърне към Бога и да повярва в Иисус Христос.Тогава никой няма да устои пред тях.А ако и цял свят го направи,ще се спаси и Божият гняв,войните,бедствията ще престанат.Въпросът е човечеството да спре да упорства.

23

Анонимен

преди 1 седмица

И Израел и Украйна НЕ могат да се справят без помощта на САЩ. Незнайно защо по медиите обвсняват колко Велики били и как добре се справят. Израелците извършеат Геноцид, а украинците продават органите на умиращите си войници.

22

Анонимен

преди 1 седмица

+ това арабите не са хилядолетни вредители, а обикновени хора. Самия ислям е на базата на юдаизма и християнството, които са еврейски uзмишльотини.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Защо този тумор трябва да оцелее?

20

Анонимен

преди 1 седмица

На еврей сатанисти държава йок казано е

19

И рече Бог

преди 1 седмица

На еврейте почитатели на златния телец никаква държава да скитат вечно по света

18

Пян_Гъ

преди 1 седмица

С Израел е свършено. Без САЩ (ФЕД) те не могат не да воюват, а да дишат. Това ква армия имали, кво разузнаване е малко преувеличено. Видя се. САЩ вече имат проблеми на няколко фронта и губят Близкия изток от Глобалния юг.

17

Не вярвате ли?

преди 1 седмица

САЩ ще пренасочат планирани доставки на чуждестранни военни продажби на ракети "Пейтриът" (Patriot) и други ракети към Украйна, която "отчаяно се нуждае" от още способности за противовъздушна отбрана на фона на продължаващата руска инвазия, заяви говорителят на Белия дом Джон Кърби.