52

Софиянец

преди 1 седмица

ние това лято сме в Неофит Рилски до най-големият Исторически парк в света до Варна

51

Грък

преди 1 седмица

балгаретата пак ги скъсахме от глоби хехе дерем ги до кокал и пак идват!

50

Анонимен

преди 1 седмица

Ако нашето Черноморие беше в Щатите, досега щеше да има стотици ентусиасиасти, които са си купили собствени уреди за измерване на какво-ли не, защото там може да са всичко друго, но не и мързеливи и лишени от любопитство към собственото си ежедневие. България загива на първо място защото хората са ужасяващо мързелииви и безразлични към всичко, затова и не са предприемчиви и не си бранят достойнството

49

Анонимен

преди 1 седмица

До 46, ходи на село от София и си гледай краставиците и доматите. Цъфтеж на планктона винаги е имало от милиони години.

48

Анонимен

преди 1 седмица

Плюете ама никога няма да настигнете черноморието по чуждестранни туристи. Голямата работа, най-големите скъсаняци в ЕС ходят в северногръцките села.

47

Анонимен

преди 1 седмица

Забрана за строителство в София и всички *** обратно на село.

46

Анонимен

преди 1 седмица

Всички селяни станаха Софиянци напуснаха селото, ама селската простотия и завист не ги напуска.

45

Анонимен

преди 1 седмица

Сега е модерно, селянията да се хвали къде е одила.Най-вече че е изръшнала Европа и одила на море у Гърция. Всяка бабичка вече е ходила из цяла Европа, при положение че има екскурзии за по 700-800 лева до Лондон през Париж и още 4-5 евро столици за един тур и за по-голяма тежест дай да плюеме по черноморието а това е от завист за да затвърдим колко много сме се въэдигнали и какви европейци сме.

44

Анонимен

преди 1 седмица

Кой нормален отива на море на 45-50 градуса.

43

Анонимен

преди 1 седмица

Нормално е селянията отишла в София да плюе по черноморието от завист.

42

Анонимен

преди 1 седмица

Най-новият деликатес за този сезон е е, печени яйца на камик на 50 градуса по Софийски, донесени от село.

41

До az

преди 1 седмица

Докато ходихме на море в БГ с малкия ми си до тогава той винаги ама винаги боледуваше! След това когато дъщерята беше на 3 ходихме в Гърция и от тогава нямам боледувало дете! В бг малкия винаги ама винаги вдигаше температура и все имаше стомашно чревни проблеми! В Гърция никога не е имал ни температура и никави проблеми! Дъщерята не сме я водили на БГ морето никога!!!! Не щем да рискуваме!!!

40

Съвет от умен.

преди 1 седмица

при пожар купете си лодка и бягайте в морето - там огъня не може да се разпространи, защото водата не гори.

39

az

преди 1 седмица

В Гърция е прекрасно да идеш на море, но в по-хладните дни, начало на юни и края на септември. А относно българското черноморие - няма по-гнусна дупка и то защото го съсипаха. Не е нужно да напомням, че морето е замърсено, но се мълчи за това, за да не загубят пари от туризъм. На никого не му пука дали ще се разболеете вие или детето ви, алчността е на макс в тази пробита гнусна държава. Помислете за това следващия път, когато се чудите къде да почивате.

38

32335445

преди 1 седмица

Още нещо - на плажа Амолофи, където е пълно с наши хора, първо се запълват чадърите в платената зона пред заведенията. От тях първо се запълват в най-скъпия бар. От тях пък първо се запълват тия със задължителна консумация. Така че като почне някой да говори, че българските туристи били стиснати, а руснаците не - или е на заплата или не е мръднал никъде, а най-вероятно и двете.

37

32335445

преди 1 седмица

Бях за десетина дни в Ираклица и Перамос. Цените са като тук, но в евро. Отидеш ли на юг режат главата до кръста. Не се заблуждавайте, че е по-евтино, не е.

36

Анонимен

преди 1 седмица

До ШалНа Шабла водата е студена, не е подходящ примерът. Имаме уникален пясък почти по цялото крайбрежие, но по ред други причини предпочитам Гърция. А и уникалния пясък върви в комбинация с безбожно скъпи шезлонг и сянка + стомашно разстройство.

35

Шал

преди 1 седмица

Бедността не е порок - ако човек не може да отдели много пари за море, в това няма нищо срамно или нередно. Ама не мога да разбера как някой отива да си в някое гръцко село като Аспровалта, Офринио или Врасна, а после влиза по всички сайтове да се хвали как нощувките са по 30 лева, а за плаж не плащал нищо. Ами това са села, все едно тук да отидеш на Дуранкулак и някой да ти иска пари за километрите плажна ивица. Тук на Шабла нощувките са по 25 лева - плажна ивица километри! А в Миконос как е?

34

ходете

преди 1 седмица

Живи ще се сварят в Гърция, но да са там. Снимки по ФБ, да пукнат от завист съседите. Какво да ги прави, комплексари.

33

Парадокс

преди 1 седмица

А допреди няколко години същите тези омразни руснаци при пожари на Балканския полуостров лятото изпращаха самолети за гасене. Да ни помагат. Безплатно беше хахаххахах. Чудо ! Чудо!