9

Анонимен

преди 1 седмица

Дерменджиев- ние помним ето това един мин на МВР по всички ТВ и радио денонощно разправя как един ром е изтеглил от банка 60 милиона- а после ги дал на - оказа се че той ги взел защото ги вядяхме в неговата къща с едни пудели- значи до като викаха Бойко краде- те обраха държавата...

8

Ушеф

преди 1 седмица

.....Милиционерската Секта Трябва да се Закрие Незабавно. П.С. До създаването на Нова Истинска Полиция, Една Бригада Турска Жандармерия ще въведе ред за часове в цяла 16-та "Република" България.

7

Eвала

преди 1 седмица

Вуйче

6

Анонимен

преди 1 седмица

"По времето, когато аз работих, службите бяха неутрални и не са били ползвани като бухалка." Това кога е било, аз съм пропуснал.

5

Един Българин

преди 1 седмица

Ако Калин Крадлянов не беше министър на МВР, герб щяха да сда трета политическа сила без кой знае какви полезни ходове. За това го оставят, защото им осигурти 10% горница на гласовете на банкянския кра д ец.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Айде пореден Радев беквокалист изпълзя да критикува всичко и всички. Само неговите хора са перфектни. Затова и сключили сделката с Боташ и всеки божи ден по 1 милион лева плащаме за този дето духа. Ето това е "любимият" на някои бащица.

3

Подсказвам

преди 1 седмица

бях точен с парите... по-добре да си трае. Видяхме Хитрино ...

2

Анонимен

преди 1 седмица

Има ли въобще МВР и полиция ? Някои доволен ли е от работата на МВР ? Какъв е рейтинга на МВР респективно на полицията ? Какво е качеството при подбора на кандидатите за МВР? А купеният, контролираният и коорпоративният вот не са работа за сегашното МВР. И още колко са пенсионерите в МВР на пенсия и заплата? За ДАНС е ясно .- почти същото каквото и за МВР. Продънена държава.

1

ИВАН БЕБЕТО

преди 1 седмица

ТОВА Е ИВАН БЕБЕТО